Delen vinden we super lief

Kennen jullie de Sylvanian Families? Dit zijn zeer populaire, verzamelbare bosfiguurtjes voor kinderen. Ze leven in het idyllische dorp Sylvanian Village. Ze zijn echt superduperschattig!

De naam is niet zomaar gekozen, het woord Sylvanisn betekent ook wel ‘uit het bos’ dat ook terug komt in hun drie belangrijke kernwaarden: natuur, familie en liefde. Waarden naar mijn hart en bij het aangezicht van de schattige producten van Sylvanian Families kun je niet anders dan alles in je hart sluiten.

Dit jaar van de poppen en de populariteit van het klassieke speelgoed zijn ze populairder dan ooit. Er staan verschillende items op het verlanglijstje van mijn dochter.

Tijdloos spelen met Sylvanian Families

Het is tijdloos speelgoed dat zowel kinderen als volwassenen aan spreekt. Jonge kinderen spelen er mee en maken hun eerste vriendjes om vervolgens groter te groeien en er als schoolgaande kleuter ook volop mee te spelen! En voor volwassenen is het pure nostalgie die liefdevol terugdenken aan de personages uit hun eigen jeugd.

Ook zijn er serieuze verzamelaars die alle Sylvanian spullen zowat in hun collectie hebben! Het leuke aan Sylvanian Families is toch echt wel de schattigheid en de verfijndheid! Kinderen kunnen hun eigen verhalen bedenken en hele rollenspellen spelen.

Fantasie & sociale vaardigheden

Het spelen met veel fantasie zorgt voor de ontwikkeling van sociale vaardigheden en emotionele intelligentie. Als je ziet hoe de kindjes ermee spelen smelt je moederhart! Sylvanian Village is een fijne vluchthaven waar iedereen bij de familie hoort, waar kinderen leren over hoe je met elkaar om hoort te gaan en dat je aardig moet zijn voor anderen.

Je kunt de naar eigen wens uitbreiden zodat er steeds nieuwe speelsituaties ontstaan. Daarnaast is het kwalitatief speelgoed voor eindeloos speelplezier.

Voor de echte fans kun je zelfs episodes volgen op Youtube. We hebben er eentje voor je uitgelicht! Onderstaande twee items worden door de Sint afgeleverd voor de kleine meid… ssst nog niet verder vertellen hoor!

Starters huis

Dit ‘heerlijke huisje’ van Sylvanian Families is het ideale startershuis om in te richten en mee te spelen Het huis bevat verschillende meubeltjes en accessoires waarbij je gelijk speelfiguurtje Freya van de Chocolate konijnen familie krijgt!

Het ‘heerlijke huisje ref 5242’ van Sylvanian Families heeft een rood dak en de muren hebben een beige bakstenenpatroon. Het beslaat uit twee verdiepingen die met elkaar verbonden worden met een ladder.

Beneden is er een keukentje met een aanrecht met oven en wastafel. Je begrijpt dat kinderen hier helemaal mee in de weer kunnen gaan! Ook zit er kookgerei bij en een eettafel met bank en twee stoelen. Op de tweede verdieping is de slaapkamer waar je het bed van Freya kunt vinden met een prachtig bloemen beddengoed. Zelfs ik word er echt heel enthousiast van! Je kunt de tweede verdieping overigens ook loskoppelen en gebruiken als tuinplaat.

Klassieke meubelset

Het schattige huisje moet natuurlijk wel volledig ingericht worden om er een echt ‘thuis’ te maken! Met deze huiselijke meubelset komt dat helemaal in orde! Moeder Chocoladekonijn heeft haar schort al aan en ook bevat het meubilair dat je nodig hebt om een kinderkamer kleur te geven.

Denk daarbij aan een bureau en schoolspullen, maar ook alles wat je nodig hebt voor een gezellige landelijke keuken met een koelkast. Uiteraard wel gevuld met heerlijke, verse ingrediënten. En uiteraard is een telefoon en een piano ook onmisbaar om de woonkamer op te vrolijken! Love It!

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op TwitterFacebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief