Delen vinden we super lief

homeworktime Familie AgendaCall me crazy, maar weet je wat ik het leukste vindt van oudejaarsdag? Mijn homeworktime agenda invullen, stickers plakken, vooruitkijken, plannen maken en uitjes bespreken. Oftewel mijzelf alvast verheugen op heel veel leuks dat komen gaat met ons gekke, hectische, liefdevolle en drukke gezin. #LoveIt

Ook is het nodig om meer structuur aan te brengen in mijn leven, want oh boy, ik ben een paar pijnlijke afspraken vergeten….

Ik beken dat de eenvoudige agenda is ingeruild voor een heuse FAMILIEPLANNER. De afspraken staan in onze digitale agenda, maar de notities, aantekeningen, uitjes, tickets, notities, noem maar op….die wil ik ergens in kwijt kunnen en opschrijven. Dit is daardoor mijn nieuwe #Bestfriend …. Waarom ik specifiek voor deze homeworktime agenda lees je hier;

homeworktime Familie AgendaFamilieagenda, familyplanner

Bij welk gezin is het nu geen uitdaging om alle ballen in de lucht te houden. Mijn kinderen en ook wijzelf willen van alles en ook allemaal tegelijkertijd. Afgelopen jaar heb ik gemerkt dat ik af en toe achter de feiten aan loop. Ik was het kerstdiner vergeten, kinderfeestjes over het hoofd gezien en the worst; een babyborrel gemist. Au!

Ik voel me daar nog steeds schuldig over. Dit wil ik aankomend jaar echt voorkomen door het goed te plannen. Met een goede planning gaat alles ongetwijfeld van een leien dakje …ahum ;-D Maar het is een begin om meer rust en tijd voor de dingen te hebben voor dingen die ertoe doen. En ook om overzicht te houden.homeworktime Familie Agenda

Professional Organizing

Ik ben een werkende mama die alles zo goed mogelijk probeert te bolwerken. Op kantoor ben ik dedicated collega, thuis een toegewijde moeder, ik organsieer verrassingsfeestjes, knutsel traktaties in elkaar en ben altijd van de partij. Soms zou ik bijna vergeten dat ik ook ME-TIME moet inrichten. Ik vlieg van hot naar her en daar probeer ik nu wat meer planning in aan te brengen. Onze drie kinderen hebben ons leven doen veranderen en compleet op zijn kop gezet. Het blijft een uitdaging om zorg en werk te combineren, laat staan ook alles in goede banen te leiden betreft de kids. Ze hebben nu speeldates, de RTL Telekids musical school komt er aan en sport clubjes….. Gelukkig heb ik mijn nieuwe aanwinst. #LoveIT en wel hierom;

+ Pluspunten homeworktime familyplanner

 • Veel ruimte voor het hele gezinhomeworktime Familie Agenda
 • De pagina’s met persoonlijke gegevens hoef je niet meer over te schrijven, die kun je meenemen naar het jaar erop.
 • Gratis uitgumbare pen
 • Ruime weekindeling en voor het weekend veel schrijfruimte.
 • Wekelijkse verrassende organizing tips, je word echt getriggert
 • Menuplanner voor de hele week om minder vaak boodschappen te hoeven doen.
 • Slimme ‘maandag alerts’ om niet meer voor verrassingen te komen te staan.

Ook aan de fysieke kenmerken zie je dat erover is nagedacht. Homeworktime

 • Handige en stevige spiraalbinding zodat de agenda geopend plat blijft liggen. Hier houd ik van en schrijft fijn.
 • Bijgeleverde liniaal en plastic tabs brengen je snel waar je moet zijn.
 • Handige insteek hoezen bij iedere maand voor o.a. concertkaartjes, belangrijke papieren, of verjaardagskaartjes die nog niet opgestuurd kunnen worden. Ideaal om orde op zaken te brengen.
 • Vrolijke illustraties van leuke, herkenbare situaties.
 • Bladzijdes met menu- en cadeausuggesties.
 • 2 stickervellen voor extra attentiewaarde. En mocht je vergeten zijn een kaart te kopen, die zitten er ook in.
 • Paklijsten voor de zomer-en de wintervakantie waarop je alles af kunt vinken.
 • Zakgeld overzichtslijst “
 • 20 leuke promotiebonnen met aanbiedingen voor iedereen in het gezin.

Opgelucht 2018

Deze agenda van Homeworktime is onze nieuwe aanwinst en ik vind het een absolute aanrader. Ik heb de verjaardagen er in staan, alle belangrijke nummers overgeschreven en ook de gemaakte afspraken en weekendjes weg staan er vast in.

Ik ben er heel blij mee en weet zeker dat het op een vrolijke manier, structuur en ruimte brengt in ons drukke gezin. Zo gaan we opgelucht 2018 in …;-D

Ontwerpster homeworktime familie agenda

Ik ga mijn best doen om de familiezaken overzichtelijk in te plannen! En dat moet nu haast wel lukken. Ook ik heb goede voornemens voor aankomend jaar die ik ook alvast heb vermeld, want anders ga ik ze vergeten. Te beginnen bij het verrassen van vrienden en ze vaker te zien. Ik krijg weer lucht en ruimte in mijn hoofd. Kom maar op 2018!

Blij als ik ben heb ik de maakster van deze homeworktime familie agenda gelijk laten weten wat we er van vinden op hun website via een online survey. Het is zo leuk dat Sophie, de ontwerpster het met zoveel enthousiasme en passie heeft gemaakt. Ik ben dol op producten met een verhaal en waarover is nagedacht.  en dat geldt helemaal voor deze agenda.homeworktime Familie Agenda

Homeworktime familie agenda Winnen

Enthousiast geworden en nog geen agenda / familyplanner in huis? Dan raden we deze homeworktime familie agenda absoluut aan. En laten we er nu 2 stuks t.w.v. € 24,95 weggeven! Hoe tof is dat! Wil je net zo gestructureerd en georganiseerd als ons het nieuwe jaar tegemoet gaan? Doe dan snel mee! Laat hieronder een reactie achter of op Facebook en wieweet kun je aankomende week beginnen met het invullen van je eigen pracht exemplaar.

De prijsvraag loopt tot zondag 7 januari Winnaars worden persoonlijk benaderd en bekend gemaakt onder het Facebook winbericht.homeworktime Familie Agenda

Verkrijgbaar

Kun je niet wachten? Gelijk de homeworktime familie-agenda bestellen kan ook =>>De agenda is vanaf 11 september verkrijgbaar bij Bruna, de betere boekhandels, Ako en cadeauwinkels, online bij o.a. bol.com en op haar eigen webshop. Dat laatste zou ik doen, want ze worden superleuk ingepakt!  De verkoopprijs is €24,95 incl. een gratis uitgumbare pen van Pilot Pen t.w.v. €3,15. ISBN 978-90-826560-0-8.

Leuke gerelateerde blog: Werkende moeders zijn slechte moeders, de maatschappij windt er geen doekjes om

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief