Delen vinden we super lief

Sporttas, bulbby, winactie, personaliseren, sporttassen

De schoolvakantie is in volle gang en ook is mijn blik al gericht op het nieuwe schooljaar die er aan gaat komen. Voor heel even hebben we pauze met de schoolroutine, zwemlessen en ook staan de sportclubjes stil. Eind augustus mogen ouders weer aan de bak met het vullen van broodtrommels, het klaarmaken van de wekelijkse sporttas en het klaarleggen van de zwemspullen.

Om het jaar fris en fruitig te beginnen, krijgt mijn kleine tennisster een nieuwe sporttas voor haar verjaardag met haar naam er op. Mijn zoontje heeft zijn favoriete sport nog niet gekozen, maar neigt naar hockey, of tennis na enkele proeflessen. We hebben wel besloten om nog even te wachten tot de zwemdiploma’s ‘in the pocket’ zijn met inschrijven.

Sportclubjes zijn best een greep in de familiekas en als zwemles afgelopen is, zijn de financiën weer in balans! Uiteraard mag hij zelf zijn sport kiezen en krijgt hij alvast een hockey sporttas die we samen hebben ontworpen!

Sporttassen

Mijn dochter is begonnen met tennisles en omdat ik niet zeker wist of dit haar sport was, heb ik gewacht met het bestellen van een tennistas met naam. Nu ze haar tennisleraar en vriendinnetjes zelfs in de grote vakantie begint te missen, weet ik dat tennis ‘spot-on is’! Om goed voorbereid te zijn met de aankomende “back to school’ periode, ben ik op zoek gegaan naar leuke sporttassen met naam en waar je eventueel ook het clublogo op kunt zetten. Ook wel fijn als er een handdoek, bidon en trainingsvest in past.

Sporttas, bulbby, winactie, personaliseren, sporttassen

Aangezien ik bij Bulbby vaak ben geslaagd met gepersonaliseerde artikelen vond ik ook deze keer wat ik zocht.

De keuze is reuze

Voor veel verschillende sporten hebben ze sporttassen met naam die je zelf kunt ontwerpen. Voor zwemles hebben ze bijvoorbeeld zwemtassen en ook zijn er hockeytassen, tennistassen en voetbaltassen in hun uitgebreide collectie. Natuurlijk hebben ze ook ‘gewone’ sporttassen die voor alle sporten kunnen worden gebruikt.

Sporttas, bulbby, winactie, personaliseren, sporttassen

Want niets is zo veranderlijk als een kind. Voor hetzelfde geld wil ze aankomend seizoen op ballet en een maand later op turnen. Zoonlief kiest nu voor hockey, maar ook voetbal vindt hij door de buurjochies interessant.

Sporttas met naam ontwerpen

Bij het ontwerpen van je eigen sporttas met naam kun je alle kanten op. De kleur van de tas, de kleur van de letters en ook zijn er veel verschillende logo’s en opdrukken beschikbaar. Voor iedere sport hebben ze wel een tof logo. Mis je een logo? Neem dan contact op met de klantenservice van Bulbby en ze helpen je graag verder. Ook voor je hele sportclub kun je hier terecht waar je ook een fijne staffelkorting kunt ontvangen!

Sporttas, bulbby, winactie, personaliseren, sporttassen

Voor zoonlief ben ik gezwicht voor een hockeytas met een leeuw. Mocht hij onverhoopt toch voor voetbal kiezen, of kickboksen ambiëren, dan is de tas ook een match! Vanuit mijn luie strandstoel heb ik het snel en eenvoudig via mijn telefoon ontworpen en besteld. Ik ben klaar voor het nieuwe schooljaar! Bij thuiskomst ligt er een fantastische sporttas klaar voor zoonlief.

Cadeautip

Sporttas, bulbby, winactie, personaliseren, sporttassen

Een sporttas met naam is overigens ook een super leuk cadeautje. Dochterlief zit met haar beste vriendinnetje op tennis en dan is een gepersonaliseerd cadeau enorm leuk! Vooral omdat je extra je best hebt gedaan voor een cadeautje. Zo kreeg haar vriendinnetje van ons eerder een koksmuts met haar eigen naam, omdat ze altijd samen koekjes bakken.

Sporttas, bulbby, winactie, personaliseren, sporttassen

Een tijdloos en persoonlijk cadeautje. Met sinterklaas bestelden we juten zakken voor de cadeautjes dat ook echt een aanrader is voor extra sinterklaas pret! En aangezien oma vroeg wat haar kleindochter graag voor haar verjaardag wilde hebben, hebben we onderstaande afbeelding per app verstuurd met de link van het Bulbby tassen overzichr, Hiermee gaat ze de blits maken op de tennisbaan!

Winactie

Sporttas, bulbby, winactie, personaliseren, sporttassen

In samenwerking met Bulbby mogen wij één van onze lezers blij maken met een gepersonaliseerde sporttas, waar je kindje, of jijzelf hé-le-maal de blits mee gaat maken! Deze handige en toffe sporttas is in 4 verschillende kleuren verkrijgbaar en kun je helemaal naar hartelust ontwerpen! Zelf gebruik ik deze tas bij pers en sportevenementen en krijg er veel leuke reacties op.

Sporttas, bulbby, winactie, personaliseren, sporttassen

Deze sporttas van waterafstotend materiaal is ideaal om mee te nemen naar de sportschool en hebben twee handige zijvlakken met rits! Hij is ook handig voor een weekendje weg als weekendtas. Meedoen is heel eenvoudig! Uiteraard like je ons al op Facebook en laat je ons weten welke kleur jouw voorkeur heeft onder deze blog, of onder de Facebook post. Aanstaande zondag maken we de winnaar bekend die een tas naar eigen smaak mag ontwerpen.

Extra tip: ben je, of ken je iemand die net bevallen is? Kijk dan ook hoe je bij Bulbby de leuke babytas kunt bestellen, echt een aanrader!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief