Delen vinden we super lief

Universal Pictures International Netherlands en Kinepolis Nederland presenteerden samen de 3D+ première van GEMINI MAN in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht en de hele zaal was achteraf enorm impressed.

Will Smith in het kwadraat

GEMINI MAN is een nieuwe actiethriller met Will Smith in de rol van huurmoordenaar Henry Brogan. Hij wordt opeens zelf het doelwit als hij achtervolgd wordt door een mysterieuze jongere concurrent die zijn acties telkens lijkt te kunnen voorspellen. Best balen als je opdrachtgever je dood wil hebben en daar een hele goede methode voor heeft gevonden! Hij wordt namelijk achtervolgd door een kloon van hem die hem wil omleggen. leuk om Will Smith weer in een hele andere rol te zien, dan genie in Aladdin!

Voor Will Smith’s personage zal het niet makkelijk zijn om zichzelf te moeten omleggen. gelukkig zijn het er twee van, want aan mij heb je wel een goede als het over Will Smith films gaat!

GEMINI MAN is geregisseerd door Oscarwinnaar Ang Lee en de productie is in handen van de gerenommeerde producenten Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg en Don Granger. Het scenario is geschreven door David Benioff (Game of Thrones), Billy Ray (Overlord, The Hunger Games) en Darren Lemke (Shazam!).

Verder met o.a. Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane, tv-serie Fargo), Clive Owen (Inside Man, The International) en Benedict Wong (Doctor Strange, The Martian).

Trailer Gemini man met Will Smith

GEMINI MAN draait vanaf 10 oktober in de bioscoop in 3D+, 4D, IMAX en Dolby Cinema.

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief