Delen vinden we super lief

Aladdin is de Amerikaanse musicalfilm die in 2019 in première gaat. Dit is echt mijn all-time favoriet! De één is fan van Lion King, de ander smelt weg bij Ariel, maar ik ben altijd fan geweest van de feeërieke 1001 nacht sferen. Misschien dat ik daarom ook zo weg ben van Marrakech. Aladdin had daar ook zo rond kunnen lopen, ik voelde me ook een klein beetje prinses Jasmine in deze magische stad. En ook afgelopen Disney On Ice droomde ik weg bij de scènes van Aladdin.

Disney on Ice ijsshow aladdin
©Disney/© Feld Entertainment

Muziek

De film Aladdin is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm die in 1992 in premiere ging. Die is vervolgens weer geïnspireerd op de sprookjes van Duizend-en-één-nacht. Het kleurrijke en magische spreekt me aan, en uiteraard de lol en muziek! Misschien houd ik daarom ook wel van de film Coco, ook al zo’n kleurrijk, muzikaal geheel.

Aladdin, wie kent het verhaal niet…

marrakech aladdin

Aladdin is het spannende verhaal van de charmante straatrat Aladdin en prinses jasmine, de zelfbewust en moedig prinses. En dan kunnen we de geest niet vergeten, die mogelijk de sleutel is tot hun toekomst. In Aladdin vertolkt Will Smith met verve de rol als geest. Dit gaat voor veel lol zorgen, ik kijk er des te meer naar uit!

marrakech aladdin

Songteksten leren

Het verhaal speelt zich af in de fictieve havenstad Agrabah dia ze prachtig hebben weergegeven in de film. De vele scenes die voorbijschieten in de trailer weten me te triggeren. De film is geregisseerd door Guy Ritchie, geschreven door John August en Guy Ritchie en gebaseerd op Disney’s Aladdin.Tube. Kijken jullie er al naar uit? Ik smul nog even verder bij de trailer en kan vast oefenen op de Engelse teksten. Ik ken de Aladdin liedjes namelijk enkel in het Nederlands…

Aladdin draait vanaf 22 mei 2019 in de Nederlandse bioscopen.

Aladdin, Disney

Liefs Olivette & Coco

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaatDelen vinden we super lief