Delen vinden we super lief

Ik Leer Ontdekken "Het Lichaam" - Educatief spel 4-7 jaar van Jumbo

Als ouder van energieke en bovendien niewsgierige kinderen, ben ik altijd op zoek naar speelgoed dat niet alleen leuk is, maar ook educatief. Onlangs hebben we het spel “Ik Leer Ontdekken Het Lichaam” van Jumbo uitgeprobeerd, en ik moet zeggen, het heeft onze verwachtingen overtroffen. Het is geschikt van 4 t/m 7 jaar, al is het vanaf 6-7-ish beter te begrijpen.

Spontaan ontdekken en spelen met “Het Lichaam”

De doos is uitnodigend en de kaarten zijn van goede kwaliteit. Het concept is simpel maar effectief: kinderen worden aangemoedigd om vrij en spontaan met het materiaal te spelen. Onze kinderen, enthousiast over het idee van het ontdekken van het menselijk lichaam, doken er meteen in.

Educatief en Vermakelijk

Het spel biedt een schat aan materialen die verschillende spellen mogelijk maken rondom het lichaam. Van een uitwisbaar doktersbordje tot kartonnen organen en een poster met gedetailleerde anatomie, het was een educatief feest. Terwijl mijn kinderen de kaarten aan het ontdekken waren, werd hun creativiteit gestimuleerd en begonne nze vragen te stellen. Ze bedachten ook zelf nieuwe spelletjes en scenario’s, wat het plezier en de leerervaring vergrootte.

Ik Leer Ontdekken Het Lichaam - Educatief spel, Ik Leer Ontdekken "Het Lichaam" - Educatief spel 4-7 jaar van Jumbo

Duurzaam plezier

Een aangename verrassing was de kwaliteit van de materialen. De poster is gedrukt op dik papier en voelde stevig aan. Het is zegmaar bestand tegen enthousiaste kinder handjes. Het uitwisbare doktersbordje bewees zijn duurzaamheid en bleef intact na herhaaldelijk gebruik. De kartonnen organen zijn ook stevig en gedetailleerd dat een waardevolle toevoeging is aan het spel.

Ik Leer Ontdekken Het Lichaam - Educatief spel, Speelgoed van het Jaar, Ik Leer Ontdekken "Het Lichaam" - Educatief spel 4-7 jaar van Jumbo

Spelenderwijs Leren

Wat dit spel echt onderscheidt, is de balans tussen educatie en plezier. Terwijl mijn kinderen genoten van het spelen, realiseerde ik me dat ze ongemerkt waardevolle kennis over het lichaam opdeden. Het stimuleerde hun nieuwsgierigheid en leergierigheid op een manier die aansloot bij hun natuurlijke speelinstinct. Dit is echt goed speelgoed, waar mijn moederhart ook blij van wordt!

Conclusie: Winnaar speelgoed van het jaar

“Ik Leer Ontdekken Het Lichaam” van Jumbo heeft ons gezin positief verrast. Het combineert educatie en entertainment op een meeslepende manier, waardoor het niet alleen leerzaam is, maar ook leuk. De degelijke materialen en de mogelijkheid voor kinderen om hun creativiteit te uiten, maken dit spel wat mij betreft een terechte winnaar van het Speelgoed van het Jaar. Het is een investering in het leren en ontdekken van mijn kinderen, verpakt in een kleurrijke doos vol avontuur.

Liefs Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief