Delen vinden we super lief

kampeerbos de simonshoek boomhut Afgelopen weekend was het zover; het lang verwachte weekend waarop ik met mijn zoon Olivier (5) een 1 op 1 weekend had. Voor dit jaar staan er naast onze drukke werkkalenders ook veel ouder-kind activiteiten gepland. Een tijdje geleden vroeg ik aan hem wat hij dolgraag samen met mij zou willen doen. Hij reageerde direct met: ‘ik wil in een boomhut slapen!’ en zo geschiedde..

Boomhut search

De datum stond al een tijdje gepland, alleen nog het huisje boeken. Dat is geen makkelijk opgave voor de maand februari. Veel campings zijn natuurlijk dicht in deze maanden.
Je komt veel grappig logeerplekken, boomhut campings, of avontuurlijke plekken tegen wanneer je op Google zoekt naar ‘origineel overnachten‘. Helaas zitten daar ook veel tussenhandelaren tussen. Na wat doorklikken kwam ik op de site van Kampeerbos Simonshoek terecht.

kampeerbos de simonshoek boomhut

Kampeerbos De Simonshoek ligt in een bosrijke omgeving vlakbij Nationaal Park de Groote Peel in het Limburgse Peeldorp Meijel. De Simonshoek is het gehele jaar geopend, dus ook winterkamperen, behoort tot de mogelijkheden… en laat dat nou net voor ons van toepassing zijn.

Off-we-go naar zuiden

De reis ernaar toe en de voorbereiding an sich was al een avontuur. In de dagen voor vertrek pakten we samen de reistas in. En in de auto naar De Simonshoek toe, begon Olivier aan een verhaal. die pas stopte bij aankomst. We werden zeer vriendelijk ontvangen en werden vervolgens door het personeel naar onze boomhut gereden.

We reden het laantje in en daar doemde aan het einde van het pad een enorme boomhut, tussen 2 bomen, op. Alleen het aangezicht is al imposant! Olivier was helemaal onder de indruk en begon al snel zijn tocht door het huisje als een getrainde avonturier. kampeerbos de simonshoek boomhut kampeerbos de simonshoek boomhut

Een echte belevenis

We hadden een geweldig huisje dat geschikt is voor circa 5 personen. Alles was aanwezig, een grote eettafel, 3x 1-persoonsbedden en een 2-persoonsbed. Voor de kids is het binnen al lekker klimmen en klauteren. Enige minpuntje, als ik toch iets moet roepen.. ‘de Senseo..’ maar dat is meer mijn persoonlijke smaak, als echte koffieliefhebber. Op de camping is veel te doen voor kids. Een kinderboerderij, zwembad, speelweides en natuurlijk de held van het Kampeerbos: ‘Simon de Boomkabouter’.

Videoimpressie

Best grappig is dat Simon ook zijn eigen huisje heeft op de grote speelweide en wanneer je door de brievenbus gluurt zie en hoor je hem slapen. Het was deze dag helemaal spannend, omdat het flink aan het waaien was en het huisje zachtjes mee schommelde.kampeerbos de simonshoek boomhut

Ontbijt op bed

Na een lange avond keten (knuffelgevecht) vielen we dan toch eindelijk in slaap. In de ochtend werden we nog verrast met een flink ontbijt in het huisje. Wow, de mensen van ‘De Simonshoek’ hebben er echt alles aan gedaan om ons een top belevenis te geven. Olivier heeft echt een wereldtijd gehad en daar deed ik het natuurlijk allemaal voor. Wat een top weekend! Het heeft ons beiden heel goed gedaan en we praten al over het volgende avontuur dat we samen ergens gaan beleven.kampeerbos de simonshoek boomhut

Bij thuiskomst stond Yvette ook al te trappelen om met mij op avontuur te gaan.. dus wordt vervolgt…. Mocht je suggesties hebben, mail ze me gerust of laat ze hieronder in de comments achter. P.S deze blog is niet gesponsord!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Afgelopen weekend gingen Olivier(5) & Papa samen op pad en gingen kamperen in een boomhut! Een papa-zoon weekend to-the-max 🏠In Simon’s (Boom)Kampeerton boekte manlief een overnachting. Dit is één van de Boomhutten in het kampeerbos die ze beiden niet snel meer zullen vergeten! #Kampeerbos #Simonshoek #Bed&Breakfast #uitje #uitmetkids #blogger #blogmom #bloggerslife #blogmom #papazoonweekend #hutten #jekandeboomin #weekendjeweg #eropuit #momblogger #boomhut #boomhutbed #pretvoortien #kampeerbosdesimonshoek

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Liefs papa- Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief