Delen vinden we super lief

Kunnen jullie het je nog herinneren dat ik ‘outside the box’ ging schrijven over producten die me intrigeren!? Ik wist mijn eigen gêne opzij te zetten door in de wondere wereld van Fun Factory te duiken. Want als iemand me vraagt of ik overal over schrijf, wil ik dat uiteraard ook waarmaken. En zo ontdekte ik dus ook de Volta.

Lees Ook: Fun Factory zorgt wederom voor vuurwerk in de slaapkamer! Classy & Sexy producten

In bovenstaande uitgebreide blog staat een duidelijke omschrijving van de Volta aan de hand van de website, een sample en het persbericht. Ook mochten we in samenwerking met Fun factory een winactie organiseren en een Volta weggeven aan een van mijn trouwe lezers. Fantastisch natuurlijk, zoals jullie weten ben ik dol op weggeven. En dat zag ik aan mijn inbox, Er waren heel veel enthousiaste deelnemers die maar wat graag deze innovativiteit van Fun Factory wilden ontvangen en de Volta thuis zouden willen uitproberen. Wij vrouwen in Nederland zijn minder preuts dan we ons soms voordoen.

De winnares was geselecteerd, blij gemaakt en extra leuk; ze vond het leuk om er een review over te schrijven. En niets is fijner om een review te lezen van een gebruiker zonder commerciële belangen, die zijn eerlijk en open. Lees je mee met deze ondeugende review?

Review VOLTA, dit is wat de winnares va de winactie er van vond

Zo blij als een kind was ik met de gewonnen Vibrator Volta. Beloofd is beloofd … ik schrijf over mijn ervaringen! … met blosjes op mijn wangen.

Fun Factory volta

Gelukkig werd de Volta geleverd in een super discrete verpakking. Want je voelt je toch ergens gênant als zo’n pakketje bij de buren wordt bezorgd, Bij het openen van de verpakking werd ik direct blij verrast door het waanzinnige mooie ontwerp van de Volta. Zo één laat je dus gerust op je nachtkastje liggen.

Mijn dochters (15 en 17 jr) waren super nieuwsgierig hoe een vibrator eruit ziet en werkt, had ze verteld over de gewonnen prijs. Ik deed net zo nieuwsgierig, al heb ik in de laatste jaren al meerdere speeltjes aangeschaft.

Niet in de keuken mam!

’s Avonds vertelden mijn dochters wel dat zij het raar vonden dat de volta, hoe mooi ook, in de keuken aan de oplader lag. Dit was meer uit praktisch oogpunt omdat ik ‘m hier uit de verpakking had gehaald en direct wilde opladen.

Het opladen duurt een paar uur. Maar de oplader zelf is zo fantastisch ingenieus, dat het zeker geen straf is om zo’n modern apparaat op het aanrecht te hebben liggen. Ik heb mijn dochters moeten beloven dat dit de enige en laatste keer is dat de Volta op het aanrecht zou liggen.

Extra dimensie

Na het opladen, gaan de meiden in hun hand ‘experimenteren’ met de Volta … aan en uit, verschillende vibratiestanden … zij moeten enorm lachen, mij fascineerde het nieuwe speeltje direct. Het voelt heel soepel en zacht. Kon direct bedenken dat de 2 afzonderlijk bewegende flapjes een extra dimensie kunnen bezorgen.

Flipper

’s Avonds gaat mijn nieuwe speeltje mee naar boven. Ik ga direct experimenteren. De Volta heeft 2 flapjes aan de bovenzijde van siliconen met verschillende trilstanden en verschillende bewegingspatronen. Het handvat met een ruime opening ligt super fijn in de hand met een simpel bedieningspaneel. Door de trillende flapjes en de ergonomisch vorm heeft volta wel iets weg van flipper.Volta

Ik begon voorzichtig met een lage trilling. Al snel voelde het heel lekker om de flapjes tegen mijn klit aan te houden. Pffffff … er gebeurde echt iets met me. Dit is lekker!!! Ik probeerde ook andere trilstanden en verschillende ritmes… dit is echt heerlijk om jezelf mee te verwennen en enorm opgewonden van te raken. ik bedacht me al direct dat dit ook lekker is om samen te gebruiken … Mijn eerste ervaringen heb ik per video s’nachts nog even gedeeld met mijn vriend.

Oefenen

Doordat de Volta lekker in je hand ligt, kun je goed gericht de trillingen op je klit bewegen. De extreem harde stand, doet misschien pijn, maar zeker niet onprettig. Ik moet misschien nog wat extra oefenen, want ben de eerste keer niet klaargekomen … maar weet zeker dat me dat gaat lukken. Hoe lekker is dat! Maar gelukkig komt morgen mijn vriend om samen te experimenteren!

Mijn dochters waren duidelijk impressed, want de volgende ochtend werd direct gevraagd of ik ‘m gebruikt heb. Niet ontkent, maar ook zeker niet het wow-effect met ze gedeeld.

De volgende avond weer feest! Samen met mijn vriend enorm genoten van de Volta sensatie. Door de volta flapjes tegen de ballen aan te trillen, werd mijn vriend enorm opgewonden. Alles werd veel gevoeliger. Over en weer speelden we bij elkaar met de volta, echt genieten. Het klaarkomen beleef je nog veel intenser met het gebruik van de Volta. Pffff wat is dit een topper!Volta Fun factory

Conclusie: De volta is zeker een blijvertje ….

Anoniem

———————————————————

We vonden het echt supertof dat de winnares dit met ons wilde delen en was ook eigenlijk nest nieuwsgierig naar het product, of het nu iets toevoegt, of dat het leuk is om te zien, maar het eigenlijk geen toegevoegde waarde heeft. Cool van d’r en vooral ook lef hebben 😀

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief