Delen vinden we super lief

Led strips kunnen een erg leuke aanvulling zijn aan je woning. Ze zorgen namelijk voor een sfeer die een extra dimensie toe kan voegen aan je huis, of vakantiehuisje. Wel moet je led strips op een goede manier gebruiken, anders kan het er namelijk snel een beetje kinderachtig uit zien. En wist je dat je het tegenwoordig ook kunt dimmen, of op afstand kan besturen? Hieronder vind je een aantal tips waarbij led strips de sfeer van je woning enorm kunnen verbeteren.

Wat zijn led strips eigenlijk? 

Led strips beginnen steeds populairder te worden. Toch zijn er mensen die niet weten wat led strips zijn. Zoals de naam al aangeeft is een led strip een strip waarop ledlampjes zijn gemonteerd. Ze bestaan in alle soorten en maten en zijn erg flexibel, waardoor je ze in erg veel situaties kunt gebruiken. Daarnaast kun je bij veel led strips een stuk afknippen, waardoor je zelf de maat kunt bepalen. De led strip staat erom bekend een lange levensduur te hebben en hebben daarbij een erg laag energiegebruik. Led strips zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook zijn er led strips, waarbij je zelf de kleur kunt bepalen door middel van een app op je telefoon of een afstandsbediening.

Led string achter het bed zou tof zijn

Led strips op de slaapkamer 

Een van de meest populaire plekken, waarbij led strips worden gebruikt, is op de slaapkamer. Dit is niet voor niks. Led strips kunnen een super leuke toevoeging zijn voor je slaapkamer. Je kunt ze bijvoorbeeld plaatsen onder je bed, om de romantiek in de slaapkamer een extra boost te geven. Een ander voordeel is dat het bed makkelijker te vinden is als je er een led strip onder plaatst. Je kunt een led strip plaatsen op het plafond of achter je computer of tv. Dit zijn ook uitermate geschikte plekken om led strips te plaatsen.

Praktische led strips

Naast sfeervol, kunnen led strips ook erg praktisch zijn. Als je bijvoorbeeld led strips wilt plaatsen in de keuken moeten de strips zodanig zijn geïnstalleerd dat het niet alleen sfeervol is, maar ook praktisch. De keuken is meestal de plek naast de slaapkamer en woonkamer, waar je het meeste komt. Hier kunnen led strips een echte toevoeging zijn. Bijvoorbeeld als je ’s nachts iets wilt pakken uit de koelkast kun je door led strips eenvoudig de weg vinden. Of je kunt led strips inzetten als extra lichtbron voor bij het koken. Of als lichtbron in (donkere) keukenkastjes. Daarnaast kun je led strips inzetten als wc licht. Zo kun je sfeervol je behoefte doen. Zelf vind ik het leuk op feestjes, of bijvoorbeeld rond kerst voor een extra sfeervolle inrichting.

Led strips voor buiten 

Een andere goede optie voor het gebruiken van led strips is buiten. Of dat nou in een tuin is of op het balkon maakt niet uit, led strips kunnen overal een toevoeging zijn. Zodra we in ons koude landje buiten kunnen zitten doen we dat massaal. Het is dus geen gek idee om je terras leuk aan te kleden met led strips voor als er een zeldzaam moment komt dat we tot de late uurtjes buiten kunnen zitten. Je kunt ze bijvoorbeeld plaatsen onder een tuinbank of onder een overkapping. Vooral als het donker is komen de strips echt tot zijn recht. Op deze manier krijgt ons vakantiehuisje extra lichtten sfeer. Dat gaan gezellige avonden worden, uiteraard met een warme plaid!

Buiten bij ons vakantiehuisje op de veranda mag het zeker voorzien worden van extra licht. Met Led lampen, de maan en kaarsjes redden we het niet alleen

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter| Facebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief