Delen vinden we super lief

De vakantie is achter de rug en de kinderen zijn weer naar school. Het is tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak. Voor mij een goed moment om over te schakelen op Klok, aangezien deze producten goed zijn voor het milieu én goed voor je huid. We bestelden ‘the real deal’, een schoonmaakpakket met alle ecologische vernieuwde producten van Klok. Het pakket bestaat uit allesreiniger, WC-reiniger, afwasmiddel, vaatwasmiddel en waspoeder wit en kleur. Mijn mouwen werden opgestroopt en ik kon aan de slag!

De keuken werd eerst onder handen genomen

Goed nieuws voor het milieu.

Een fijne wetenschap is dat de waspoeder Wit van Klok volgens de Consumentenbond het beste ecologische wasmiddel is (test november 2019). Volgens het testoordeel kan het de strijd aan met niet-ecologische middelen en is het bovendien goed voor het milieu. ‘Het krijgt de was prima schoon in tegenstelling tot andere ecologische en huidvriendelijke middelen’, aldus de Consumentenbond. Bij ons gaat er dagelijks een wasje doorheen en het moet uiteraard ook echt schoon worden én lekker ruiken!

De testuitslag laat zien dat Klok naast ecologisch ook huidvriendelijk is. ‘Heb je een gevoelige huid, dan kan een wasmiddel zonder parfumstoffen helpen tegen huidirritatie. Het beste huidvriendelijke middel is Klok Waspoeder Wit’, aldus de Consumentenbond.

Uitstekende waswerking, ook bij lage temperaturen

Klok Waspoeder Wit is krachtig tegen vlekken en lost vuil snel op. Het bevat 0% parfum en 0% kleurstof en wast alle witte was ook bij lagere temperaturen weer stralend fris. De formule is gericht op een waswerking op alle temperaturen en dus ook bij lage temperaturen.

Klok is het Nederlandse vertrouwde merk dat al meer dan honderd jaar in Nederlandse huishoudens wordt gebruikt.

Verkrijgbaar

Klok Waspoeder Wit is verkrijgbaar bij de supermarkt en online. Consumentenadviesprijs € 5,29 (18 wasbeurten). XXL-verpakking 74 wasbeurten € 24,95.

Een aanrader is de Klok box waarmee je eenvoudig en voordelig kennis maakt met het assortiment van Klok (Klokbox!) De naam zegt het al, de Klokbox is een box vol met Klokproducten. Tijdelijk wordt deze box aangeboden voor een scherp tarief van slechts € 19,99. In de Klokbox zitten de volgende producten:

  • Klok waspoeder wit
  • Klok pow(d)er dose kleur
  • Klok vloeibaar wasmiddel Kleur
  • Klok afwasmiddel 500ml
  • Klok vaatwastabletten
  • Klok allesreiniger
  • Klok wc-reiniger
Klok Waspoeder Wit is gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label.

Klok, een bewuste keuze

Klok was- en reinigingsmiddelen zijn ecologisch verantwoord en vriendelijk voor je huid. In de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd, waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. Een groot aantal mensen lijden aan een vorm van (contact) allergie. Dit gaat vaak gepaard met overgevoeligheid voor bepaalde stoffen in was- en reinigingsmiddelen. Bekende allergenen zijn parfums en kleurstoffen. Milieu én de huid worden optimaal gerespecteerd bij al deze producten waardoor het voor ons een bewuste keuze is. Deze combinatie in één product maakt Klok uniek!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter| Facebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat. Bron: Consumentenbond, Test wasmiddelen voor witte was, 26 november 2019.


Delen vinden we super lief