Delen vinden we super lief

Als je kindje net geboren is, wil je je kleine wonder maar al te graag aan de wereld showen. Met de speciale Lulujo ‘Hello! World’ geboorteset ligt je pasgeboren baby er niet alleen heerlijk comfortabel bij, hij of zij ziet er van top tot teen ook nog eens prachtig uit.

Lulujo Hello!

Lulujo Hello! World geboorteset

Met de extra grote swaddle van zachte bamboo mousseline kan je baby comfortabel worden ingebakerd, om te wennen aan het leven buiten de baarmoeder, terwijl het bijpassende mutsje het hoofdje warm houdt.

Hello!-label

Daarnaast bevat elke set een speciaal Hello!-label waarop je de naam van je baby kunt schrijven. Zo kun je de perfecte eerste foto van je kindje maken, om hem of haar voor te stellen aan al je vrienden en famili

De extra grote swaddles van Lulujo zijn superzacht en sterk absorberend, zodat je ze ook na die eerste foto nog voor van alles kunt gebruiken: als onderlaken bij het verschonen, als handdoek, als spuugdoek bij het voeden of als lakentje dat je in of over de kinderwagen kunt leggen.

Perfect voor inbakeren

Bovendien is de swaddle open geweven en ademend, waardoor hij perfect is om je baby mee in te bakeren. En omdat hij al is voorgewassen, hoef je niet bang te zijn dat hij zal krimpen. Het verstelbare mutsje is gemaakt van hetzelfde zachte, ademende materiaal en voorzien van dezelfde print als de swaddle. De perfecte combinatie: zo ziet je baby er niet alleen heel fotogeniek uit, hij voelt zich ook heerlijk warm en veilig ingebakerd.

Adviesprijs Lulujo Hello! World geboorteset: €26,99. Een fantastisch kraamcadeau!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief