Delen vinden we super lief

Qbeauty Carita renovateurAls ik er even doorheen zit, zie je dat gelijk aan mijn gelaat. Om mezelf en mijn huid een oppepper te geven, word ik gelukkig van een dagje wellness en een aansluitende gezichtsbehandeling. Voor beiden is niet altijd even veel tijd, maar een behandeling is tegenwoordig snel en eenvoudig ingepland. Vooral sinds de ontdekking van Qbeauty in Almere. Na de juiste behandeling kan ik er weer helemaal tegenaan.

Ontvluchten aan de hectiek bij QBeauty

Ik kom vaak en graag bij de schoonheidsspecialiste en Qbeauty wist me te intrigeren. Het is een schoonheidssalon en ook is het mogelijk om er overdag in de day-wellness te duiken. Een ideale manier om een dag te ontvluchten van alle hectiek! De salon werkt met drie verschillende merken; Babor, Carita en hun eigen ontworpen productlijn. De ‘Carita Renovateur’ behandeling heb ik mogen uitproberen. Dat was best spannend, want ik kende het merk Carita nog niet goed en ook de salon Q Beauty was voor mij destijds nog nieuw! En daar is veranderingen gekomen!  Lees je mee?

Resultaat gezichtsbehandeling Qbeauty Carita renovateur

Ik zie er weer 10 jaar jonger uit na de gezichtsbehandeling in Almere bij QBeauty! Dit zou ik echt vaker moeten doen! Na de vakantie had m’n huid een oppepper nodig en ik was in goede handen bij de schoonheidsspecialiste. Manlief nam thuis de honneurs waar en ik reisde na het spitsuur naar Almere voor me-time. Voor mij is het in de buurt en dat je een behandeling in de avonduren kunt inplannen is ideaal. Bij aankomst was ik blij verrast. Zelfs de rode loper lag voor me uit!

  • Duo behandeling

Bij de ontvangst mocht ik een formulier invullen of er eventueel bijzonderheden waren. Niets van dat alles, waardoor we gelijk één van de fijne salons konden induiken. Ik zag dat het zelfs mogelijk is om een duo behandeling te ondergaan, cool, dat is een tof cadeauidee voor manlief. En er was een wellness verstopt, waar ik heel graag een dagje naartoe ga met hem om ons 15 jaar samen zijn te vieren! Het is een DaySpa voor Max 10 personen met alle voorzieningen Dat is echt “Top of the bill”.Qbeauty Carita renovateur

Carita renovateur

Qbeauty is een spa gevestigd in Almere waar ik de ‘Carita renovateur‘ behandeling heb gekozen via het online reserveringssysteem.  Na een behandeling van 50 minuten zag ik zichtbaar resultaat waarbij m’n huid als een babyhuidje aanvoelde.Qbeauty Carita renovateur

“Het luxueuze merk Carita onthuld volledig de charme van elke vrouw” Super verwoord door het Franse merk, en als marketeer ben ik hier wel gevoelig voor. Ik kon in de salon ook kiezen voor het merk ‘Babor’, maar het verhaal van Carita spreekt me enorm aan.

  • 2 zusjes

Carita is ontworpen door 2 zusjes uit Parijs en heeft magische texturen, zichtbare resultaten en innoverende formules. De schoonheidsspecialiste bij Q-Beauty vertelde over het fijne merk. Mijn verlanglijstje is aangevuld. het is niet het voordeligste merk, maar wel een merk met veel werkzame stoffen en dat is waar hem om gaat bij gezichtsproducten.

Let it Shine bij Qbeauty

“Laat je natuurlijke schoonheid stralen met de producten van Carita” vertelde de schoonheidsspecialiste me. “Kom maar op“, bedacht ik me. Dat klonk als muziek in mijn oren natuurlijk. Het avontuur van Carita begon in 1945 in Maison de Beauté op Faubourg Saint- Honoré in Parijs. De Carita zussen Rosy en Maria ontdekten de “Total beauty” van de mens en begonnen te praten en te werken aan één wens: Onthullen van de schoonheid van elke vrouw door behandelingen. En dit specifiek gemaakt voor elk type vrouw en elke huidtype!

Instagram video

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Afgelopen week had ik ‘me-time’ en dompelde ik me onder bij schoonheidssalon Q-Beauty in Almere. Ik ontdekte zelfs dat ze een privé Day-Spa hebben, cewl!!  #beauty #qbeauty #almere #dayspa @caritaparis

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Het was fijne plek om een gezichtsbehandeling te ondergaan en kom hier heel graag nog een keertje terug. Wellicht kies ik uit nieuwsgierigheid ook een keer een Babor behandeling. gewoon om het verschil te ervaren. “To be continued!

Verwennen jullie jezelf wel eens met een gezichtsbehandeling? En hebben jullie een favoriet merk dat je op je gezicht smeert? Ik ben benieuwd! Bij mij is het afhankelijk van het budget, geef ik eerlijk toe. De ene keer heb ik er meer voor over en beschikbaar dan de andere keer.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

Voor deze blog heb ik een beauty behandeling mogen ontvangen voor een eerlijke en persoonlijke review. Dit weerhoud mij nooit om eerlijk en open over mijn bevindingen te zijn!

Delen vinden we super lief