Delen vinden we super lief

Ben je fan van Marvel’s superhelden? Maak dan je borst maar nat! Na Avengers: Endgame is het universum klaar voor Spider-Man. In zijn nieuwste film Spider-Man: Far From Home reist de rood-blauwe held naar Europa! Het is een film vol humor, acties en special effects.

Damiaen ging voor ons op pad en als echte Marvel fan wist hij fantastisch verslag te leggen vanaf de rode loper!


Damiaen: “Als Marvel fan zat ik al een paar weken te springen om naar de nieuwe ‘Spider-Man: far from home‘ film te gaan.

De nieuwe
Spider-Man film had mijn verwachtingen waar gemaakt. Alles waar ik op hoopte, ging ook gebeuren. Er zitten veel grappige momenten in zoals we dat gewend zijn van Spider-Man. Maar natuurlijk ook serieuze stukken zoals het bevechten tegen de schurken samen met de nieuwe geïntroduceerde superheld mysterio. En je ziet dat Peter het nog moeilijk heeft na de endgame gebeurtenissen.

Ik vind het een super leuke film en zou zeker blijven zitten tot het einde want de
end credits wil je niet missen. Kan niet wachten tot de volgende Mmarvel film uitkomt !

Feestelijke vertoning

In Pathé Arena te Amsterdam vond de speciale IMAX 3D vertoning van SPIDER-MAN: FAR FROM HOME plaats. Hierbij waren ook Jeroen van Koningsbrugge, Michael de Roos en Jan-Paul Buijs aanwezig, die een kleine bijrol hebben in de film. Tof om hen breedglimlachend op de rode loper te spotten.

De presentatie en Q&A werd door niemand minder gedaan dan Buddy Vedder. Op de rode loper zagen we veel bekende gezichten. Wat dacht je van Karin Bloemen, Murth Mossel, Mascha Feoktistova en Gregor van Vlierden.

Op de foto’s zul je vele bekenden herkennen die allen maar wat graag door ons op de gevoelige plaat werden vastgelegd! En wat was het leuk om het geliefde stel Stefania en Jannes Heuvelmans te spotten.

Europa : Far from home

Peter Parker (Tom Holland) is terug in Spider-Man™: Far From Home, dat ook wel het nieuwste deel is in de Spider-Man™: Homecoming-franchise! Deze vriendelijke superheld besluit om mee te gaan met Ned (Jacob Batalon), MJ (Zendaya) en de rest van zijn vrienden op een vakantie naar Europa.

Peters plan om het superhelden bestaan een paar weken te pauzeren, valt al snel in het water. Met zeer veel tegenzin gaat hij ermee akkoord om Nick Fury (Samuel L. Jackson) te helpen het mysterie te ontrafelen achter een aantal onverklaarbare aanvallen. hij kan ook niet anders aangezien het in heel Europa voor grote chaos zorgt!

Na de gebeurtenissen van Spider man Homecoming en Avengers: Endgame moet Spider-Man in deze film weer de strijd aan. En dat terwijl hij gewoon op vakantie wilde gaan! We zien nieuwe vijanden in een wereld die voorgoed veranderd is.

Cast Spiderman: far from home.

Met o.a. Tom Holland, Samuel L. Jackson, Zendaya, Cobie Smulders, Jon Favreau, JB Smoove, Jacob Batalon, Martin Starr, Marisa Tomei en Jake Gyllenhaal. En uiteraard onze Hollandse boys!

De leuke host van de avond

SPIDER-MAN: FAR FROM HOME draait vanaf 3 juli a.s. in de bioscoop, in 3D, IMAX 3D, Dolby Cinema en 4DX. En als we de Bn’ers mogen geloven op de rode loper na de film, is het een echte mutsjes. En dat kunnen we alleen maar bevestigen!

Trailer

Gerelateerde blog: Premiere Spider-Man: Into the Spider-Verse, met niemand minder dan Ronnie Flex als Spider-Man

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief