Delen vinden we super lief

Het beste van de kweker vaderdag actie

Vaderdag nadert en werd hiervoor getipt over een leuke webshop. Wist je dat je tegenwoordig bijzondere planten online kunt bestellen? Ze worden zelfs direct geleverd vanaf de kweker. Geen gesjouw meer, zand in mijn auto en leuren met potten en planten. Dat klinkt als muziek in mijn oren.

Het geven van een bijzondere plant incl. pot ( evt met kinderhandjes erop beschilderd) is tof en origineel. Hier gaat papa op vaderdag blij mee zijn!

Vaderdag

Speciaal voor vaderdag introduceert de webshop “Het Beste van de Kweker” verschillende stoere Vaderdag pakketten. Dit wekte mijn interesse en ben op onderzoek gegaan. De vaderdag pakketten zijn extra scherp geprijsd en geheel in de stijl van Vaderdag. Er zijn in 4 verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen.

Het beste van de kweker vaderdag actie

De verschillende vaderdag pakketten

Een plant die niet veel aandacht nodig heeft en groeit en bloeit zonder er naar om te kijken is ideaal. We zijn veel op pad en het planten water geven, staat op mijn conto. Een bananenplant heeft veel zorg nodig n valt daardoor gelijk af.

Maar ‘no worries‘, er is voldoende keuze. En aangezien het voor vaderdag is, moet het wel stoere, robuuste look & feel hebben. De keuze is tof:

  • Dracaena 11cm (2 stuks) Green of Colden Coast + kaart + potten (optioneel)
  • Dracaena 17cm Green of Golden Coast + kaart + pot (optioneel)
  • Anthurium Jungle King 14cm + kaart
  • Bananenplant 26cm + kaart Let op: de Anthurium en Bananenplant worden zonder pot geleverd.Het beste van de kweker vaderdagactieHet beste van de kweker vaderdagactie

Ik twijfelde tussen de vier bovenstaande opties in de vaderdag campagne. We hebben beperkte ruimte in huis en daardoor viel de keuze op de ‘Dracaena Golden Coast’ incl. Pot. We hebben de grote variant besteld en zijn er blij mee verrast. Deze krijgt een ereplek!

Tip: bestel voor donderdagmiddag (14.00 uur) 15 juni dan wordt het pakket in het weekend van Vaderdag bezorgd.

Bestelling

ADD a little CONFETTI to each day 🌱🌿 Voor deze lieve man, vader en tegelijkertijd mijn vriend een stoere topplant👌🌿 Op een makkelijke manier online te bestellen dankzij ‘Het Beste van de Kweker’ direct bij je thuis afgeleverd Top cadeau voor Vaderdag, maar voor m’n hubby gewoon voor dat extra confetti gevoel 🤟😊 Van groen word ik blij #dracaena #plants #zuurstof #meergroeninhuis #HBvdKVaderdag #HBVdK 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Het Beste Van de Kweker.

Bij ons thuis zie je veel bloemen en planten. Ik houd van variatie en veel groen in huis. Ik bestel graag online aangezien ik niet altijd tijd en zin heb om zelf naar de kweker of tuincentrum te rijden en met de planten te slepen. Uiteraard wel graag direct bij de kweker.

De webwinkel ‘Het Beste van de kweker’ is dan ideaal, vooral nu voor vaderdag. Dit is een mooi vormgegeven webwinkel met een fijn assortiment aan planten die je niet veel ziet. Kamerplanten, groene kamerplanten, noem maar op. Ook hebben ze een assortiment bestaande uit bijvoorbeeld potten, kaarten en chocolade.

De prijs die je bij de planten ziet staan zijn INCLUSIEF de verzendkosten, dat vind ik een enorm voordeel. ‘What you see is wat you get‘. De planten worden in een sterke kartonnen box verzonden en het is echt een feestje om uit te pakken.

De plant wordt stevig en stijlvol ingepakt. Papa was blij verrast en had geen idee wat het was. De kindjes waren ook maar wat nieuwsgierig.

Urbanjungle

De voorjaarsschoonmaak geschied bij mij kastje voor kastje, kamer voor kamer & word dan extra blij met het herinrichten van alle plekjes De nieuwe aanwinst voor manlief krijgt een speciaal plekje, ik ben er stiekem zelf ook blij mee 🌱👌 #vaderdagcadeautje #wezijnervroegbij #terracottapot (tof om handjes op te schilderen) #directvandekweker #supervers #hbvdk #hetbestevandekweker #webshop #interieur #plant #interieurdecoratie #woonideeen #interieurstyling #wooninspiratie #huiskamerplant #dracaena #kamerplant #groenekamerplant #versvandekweker #greengreengreen #amsterdam #kamer #morgeninhuis #kamerplanten #greenup #dutchblogger

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

 En extra leuk, we kunnen jullie een kortingscode aanbieden. Vul na het afronden van de bestelling VADERDAG in en je krijgt 10% korting op de bestelling. De code is geldig t/m 17 juni.Het beste van de kweker vaderdag actie

Hebben jullie je vaderdag cadeautje al klaar liggen? De kinderen zijn al druk geweest en het ligt verstopt in mijn kast. Maar deze mama zet maar wat graag manlief extra in het zonnetje. De plant vond ik te mooi om niet te bestellen!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram   Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

*Dit blogartikel bevat producten die we hebben mogen ontvangen meer informatie zie disclaimer

Delen vinden we super lief