Delen vinden we super lief

Rituals vaderdag camapgne

Rituals vaderdag camapgne

Hebben jullie de nieuwe campagne van Rituals voor vaderdag al gespot? De sexy vader die zich zwoel inzeept prijkt in elke etalage van de ritualen winkels. Bij mij wekt het geenszins het vaderdag gevoel op. Niet zozeer om de man, meer om de pose waarin hij staat. Het is eerder een sensuele uitnodiging om te producten in de winkel te gaan testen…

Voor de liefste papa…

Laten we wel wezen, papa krijgt op vaderdag knutsels, fotolijsten van ijsstokjes en een eigen gemaakte schort. Het is ‘mama’ die nog iets extra’s geeft aan papa, de belangrijkste man in het leven van jou en je kinderen. En dat doen we dan het liefst met een speciaal cadeau die ook nog eens heel lekker ruikt. Papa deed hetzelfde bij mij op moederdag. Ik kreeg de geurstokjes van rituals, badmousse en een fijne badset. Altijd goed en elke vrouw wordt hier blij van.

 rituals
Moederdag pareltjes

Partnerdag

Naast de knutsels van de kinderen werd ik door manlief in het zonnetje gezet. “Omdat ik had verdiend” verwoorde papa lief. Daar zwijmelt elke moeder toch bij weg. Eigenlijk is moeder & vaderdag ook wel een soort van “partner dag” En aangezien dat nog niet bestaat, voegen we dit gewoon samen. En Rituals neemt alvast het voortouw met deze vaderdag campagne.

Vaderdag campagne Rituals

Deze zeer aantrekkelijke man kan mijn inziens best een papa zijn van een paar schattige koters. Al zal dat niet helemaal de strekking zijn van deze vaderdag campagne gezien zijn pose en zwoele blik. Rituals staat in mijn beleving toch meer voor zen, spiritualiteit en happiness. Niet dat ik niet blij wordt van deze lekkere daddy. Zeker wel, maar laten we ons maar houden bij de MILF en de FILF niet introduceren. Die heb ik bij mij thuis….

Rituals vaderdag camapgne

De man op de poster van Rituals wil ons met zijn sexy pose verleiden om de hele collectie aan mannen producten te kopen die hij voor zich heeft uitgestald. Het maakt me nieuwsgierig, want zou het net zo sensueel ruiken als dat het er uit ziet?

Geïntimideerd door Yummy Daddy

Misschien wel een goed idee om de weg  van de mannen modellen meer in te slaan. Dat vinden wij vrouwen niet erg. Ik zeg altijd gekscherend “Wie op dieet is, mag best naar het menu kijken” En, wij vrouwen kopen graag fijne dingen voor onze mannen. Toch zijn de mannen ook zeer grote afnemers van de ritualen producten.

Ze moeten zich natuurijk niet geïntimideerd voelen door de appetijtelijke Rituals daddy op de poster. En mochten er meer mannen nodig zijn, ik weet nog wel een model hoor, the best dad there is! Ik laat hem vast oefenen bij ons onder de douche met de douche schuim.

Winactie Rituals Skin Care set voor mannen

Rituals vaderdag camapgne

Ben je op zoek naar een origineel kado voor vaderdag? Wellicht is een Rituals set een tof idee. Je kunt je vriend, man, vader of broer extra in het zonnetje zetten.  Ze hebben voor elk wat wils met een grote keuze. En laat ik het nu leuk vinden om mijn lezers te verwennen.

Om mijn lezers te verrassen, geef ik een ‘Rituals Skin Care set voor mannen‘ weg onder de reacties onder deze blog, of op Facebook.  De winnaar maak ik op vaderdag zelf bekend. Soort van extra cadeautje…

Alvast een zeer fijne vaderdag iedereen!

En wat ik mijn vader geef? Dat was een boekje van Elma van Vliet. Manlief krijgt een fijn shirt van hemdvoorhemd en een stoere, mooie plant met bijpassende geurstokjes van Ritualen. Is dit alles niets voor jou om te geven, wellicht doe je inspiratie op in de volgende blog:

Lees ook: Verrassing huwelijksjubileum: De beste ideeën om partner origineel te verrassen

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram   Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

*Deze winactie en blog is op eigen intitiatief geschreven en omvat geen partnership

Delen vinden we super lief