Delen vinden we super lief

Stoerekindjes regenkledingStoerekindjes regenkledingMijn kinderen houden van buiten spelen, ze doen niets liever. “Mam, mogen we buiten een rondje fietsen?” is de standaardvraag waarmee ze wakker worden. Vaak is het antwoord volmondig  “ja”! De regenkleding heb ik deze zomer geen één keer uit de kast hoeven trekken. Wat hebben we het getroffen met het weer!

Nu de regenbuien de zonnestralen afwisselen en de ‘R’ in de maand komt, is het tijd voor nieuwe regenkleding. Dat zijn van die items die je in het najaar standaard in de hal hebt liggen.

Onmisbaar

Bij ons is goede regenkleding onmisbaar. Vooral bij de bezoekjes naar het bos, de speelboerderij en voor bij oma-oma op de boerderij, worden alle regenlaarsjes standaard meegesleurd. Stampen in de plassen, door de schuren banjeren en op ontdekkingstocht in de grote weilanden. Ik kan ze nergens blijer mee maken dan met buiten spelen. Nu de kinderen zo enorm zijn gegroeid is het tijd voor nieuwe regenlaarsjes

Des te viezer des te beter

Als mijn dochter een vlek in haar jurk heeft, of als mijn jongens kleddernat de woonkamer binnenkomen, is mijn eerste opmerking, “Geeft niet!” “Kan gebeuren, daar hebben we een wasmachine voor“.

Bij het spelen horen vieze kleren, zolang ze maar wel voorzichtig zijn natuurlijk. Om de kinderen niet van top tot teen in de blubber thuis te laten komen, kleed ik ze wel met verstand aan. Ze lopen rond in kleding dat vies mag worden en regenlaarsjes zijn onmisbaar. Het liefst hippe, fun en kleurrijke laarsjes. Het is mega handig en staat zo leuk! Vooral met een koord die je kunt aantrekken. Daarmee kunnen ze volleerd in plassen stampen zonder natte voeten te krijgen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wacht niet tot de bui over is 💦 maar dans in de regen ☔️ Na de warme zomermaanden is het een verademing dat het is afgekoeld. En van een regenbui worden de kids helemaal blij 💧Voor het stampen in de plassen hebben we te schattige laarsjes met afsluitbare bovenkant! 👌💦 “Stampen maar” Eerst nog even samen onder de paraplu om straks los te gaan 😄💦 #dancingintherain #stoerekindjes #letitrain #stoerekindjes #buitenspelen #plezier #letkidsplay #stoer #childhoodunplugged #kidsforreal #clickinmoms #childrenoftheworld #momswithcameras regenkleding

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Tijd voor nieuwe regenkleding & regenlaarsjesStoerekindjes regenkleding

De kids zijn uit hun regenlaarsjes gegroeid. Ik kan ze een kindje doorgeven, maar het voetbed gaat naar de voetjes vormen en dan is een nieuw paar beter voor het voetbed. Ook gun ik Yvette haar eigen laarsjes. Anders zou ze rondlopen in brandweerman laarsjes.

Met de naderende koude en regenachtige maanden weerhoud ik de kinderen er niet van om buiten te spelen. Nieuwe regenkleding en laarsjes is dan geen overbodige luxe. Op het schoolplein complimenteerde ik een moeder voer de leuke laarsjes van haar zoontje. “Tof hé! Bij de webshop stoere kindjes gekocht!” Je begrijpt dat ik thuis gelijk ben gaan kijken. En voor mijzelf hebben ze gewoon ook toffe regenlaarzen ontdekt.

Spelen maar

Ik laat de kinderen maar wat graag spelen, klimmen, ontdekken en in plassen stampen. Maar eerlijk is eerlijk, ik probeer de schade te beperken met goede regenkleding en regenlaarsjes. Daarbij verkies ik wel kwaliteit boven de prijs. Het voetbed moet stevig zijn en van goede kwaliteit. Het zijn groeiende kindervoetjes waar je zorgzaam mee om moet gaan. Ik spotte al snel drie toffe modellen, maar aangezien mijn kindjes hun eigen willetje beginnen te creëren heb ik ze betrokken bij de keuze.

Stoerekindjes regenkleding

Drie kinderen 3 wensen

Het liefste kies ik voor 3 modellen die bij elkaar matchen. Maar ik heb te maken met drie karaktertjes en 3 smaken. De keuze is te zien op de foto. Voor de jongeman een haaien motief, Yvette schittert in haar rood met witte stippen model en Olivier stapt rond in zijn knalgele laarsjes. Laat de regen maar komen, wij zijn er klaar voor om in heel veel plassen te stampen.

Stoerekindjes

Als je op zoek bent naar hippe, kleurrijke kinder regenkleding, dan ben je bij Stoerekindjes aan het juiste adres! Je vind hier de ideale outfit voor regenachtige dagen. En regenkleding of toffe regenlaarsjes komt in het Nederlandse klimaat altijd goed van pas. En met stoere, hippe, kleurrijke kinder regenkleding van stoerekindjes worden regenbuien extra leuk!Stoerekindjes regenkleding

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 


Delen vinden we super lief