Delen vinden we super lief

De originele Rainbow High-personages zijn terug! Maar er is iets bijzonders aan de hand: Het alledaagse schoolleven op Rainbow High wordt namelijk flink opgeschud als de scholieren een kleurrijk portaal ontdekken, dat hen meevoert naar magische werelden en voor het eerst kennis laat maken met schattige diertjes. Deze ontdekking stimuleert de creativiteit en verbeelding van de leerlingen en precies dat is het uitgangspunt geweest voor een splinternieuwe Rainbow High-set, die bestaat uit zes Classic Dolls om te verzamelen en te stylen. 

Bekende gezichten, nieuwe vrienden

Fans van Rainbow High herkennen Ruby, Sunny, Jade, Skyler, Violet, Amaya direct, maar deze keer zijn ze niet alleen: iedere pop wordt namelijk geleverd met een diertje in hetzelfde kleurenpalet. Daarnaast introduceert deze set een speelelement dat nog niet eerder is gebruikt: glitterslijm, dat is bedoeld om de outfits van de poppen extra kleur te geven en ook kunnen zij de diertjes hiermee vullen om ze een andere kleur te geven. Verder zijn de Rainbow High Classic Dolls flexibel, zodat kinderen zelf kunnen bepalen welke poses hun poppen aannemen en ook is het haar van hoge kwaliteit, zodat zij het zelf kunnen borstelen.

Dimensies vol kleur 

Nadat de scholieren in het portaal zijn gesprongen, ontdekken ze magische werelden waarin ze elkaar helpen om zelfverzekerder te worden en samen nieuwe, onvergetelijke avonturen te beleven. Locaties die zij bezoeken zijn onder andere Pet Playland, The Sparkle Beach en Winter Wonderland. Heimwee naar de wereld van Rainbow High? Dan kunnen de personages moeiteloos reizen tussen beide werelden, zodat zij kunnen blijven ontdekken en tegelijkertijd hun gewone leven kunnen leiden. Niets missen van deze avonturen? Bekijk dan de nieuwe afleveringen van de Rainbow High-animatieserie, die vanaf eind maart te zien zijn op YouTube.

Adviesprijs en beschikbaarheid

Iedere Rainbow High Classic Doll (28cm) heeft een adviesprijs van 29.99 euro en wordt geleverd met complete outfit, diertje en glitterslijm. De nieuwe poppen zijn onder andere verkrijgbaar bij Intertoys, bol.com, Top1Toys, Toychamp en Dreamland. 

Liefs Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief