Delen vinden we super lief

Ik geef het maar toe! Ik ben dol op de uitverkoop. Mijn kledingkast puilt uit en eigenlijk heb ik niets nodig. Toch weet ik elke uitverkoop weer een toffe item te scoren. Elke Sale periode waag ik het er op en werp ik me tussen de shoppende menigte. En de rommel in de winkels en de bergen kleding die overal verspreid ligt, daar let ik maar niet op. Zo vaak ben ik thuis gekomen met pareltjes waar ik dolblij mee ben. En inderdaad… eigenlijk met dingen niet ik niet écht nodig heb….

Uitverkoop Succesverhalenuitverkoop winkelen

Twee keer per jaar slaag ik dermate goed dat ik mijn man meeneem als pak ezel. Hij vermaakt zich smakelijk en geniet van mijn glunderende oogjes. Topgozer is het toch. Hoe vaak hij wel niet op een bank achterin de winkel heeft gezeten, is ontelbaar. Ik loop dan met een stapel kleding richting de pashokjes waar de medewerkers me maar wat graag helpen. Manlief is dan mijn jury. S

crollend op zijn telefoon, werpt hij om de minuut een blik op mijn nieuwe outfit en hij geeft dan een ‘go’, of ‘no go ’. Zijn oordeel vind ik zeer belangrijk, hij moet er immers iedere dag naar kijken. Met zijn hulp heb ik veel pareltjes weten te scoren.

Niets nodig

En zo ook weer deze zomer. Ik zag een herinnering van 3 jaar geleden voorbij komen waar wij bruut waren wezen shoppen in Deventer. Mijn favoriete Skinny dames jeans van Esprit, bijpassende schoenen, accessoires en een zomerjas die ik noguitverkoop winkelen steeds veel draag. Het berichtje stuurde ik gelijk naar manlief met het voorstel om snel weer te gaan shoppen. ‘Puik plan’, appte hij terug.

Ik gooi eigenlijk nooit wat weg, waardoor de kastruimte beperkt is.  En toch weet ik welke keer weer iets te spotten. En manlief loopt heus niet verslagen of gedesoriënteerd naast me door alle drukte. We pakken ook terrasjes, gaan uit eten en kijken zeer zeker ook voor hem! Dit jaar is onze missie, toffe nieuwe spijkerbroeken en korte broeken.

Kledingrekken scannen

Je begrijpt dat ik dit weekend weer op struintocht ga nu de uitverkoop is begonnen. En je zult me echt niet als een kip zonder kop zien rondrennen. Ik ben geen hysterische uitverkoop-shopper. Vaak vind ik de korting in de winkel vaak niet genoeg. Bij mij moet het toch echt minimaal 60% of meer korting aangeboden worden. Ik heb het immers toch niet nodig. Maar als daar dan toch de 70% korting, of helft van de helft aan de muur hangt, word ik meer dan enthousiast.

Mijn ene oog bekijkt de jurkjes en jasjes één voor één, en met mijn andere oog houd ik het volgende rek alweer in de gaten! Ik wil echt niets missen en ga als een speer. En dat terwijl we echt altijd veel tijd inplannen om te shoppen. Ook heb ik mijn favoriete winkels ik ben geen winkelfan en mij zul je echt niet van de ene winkel de andere winkel in hoppen! Daarom vind mijn man het wel best. Liever succes boeken in 1 winkel.uitverkoop winkelen

Hebben jullie een merk waar jullie je blik op hebben gevestigd? Ik heb al wel zo mijn favorieten.

Lees ook:Positiekleding van Esprit om je hoogzwangere “laatste loodjes” stylish door te komen

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

 

 


Delen vinden we super lief