Delen vinden we super lief

Gisteravond vond de speciale vertoning van HAPPY DEATH DAY 2U plaats in Pathé De Munt te Amsterdam. Ik wist niet zo goed wat ik er van moest verwachten na het zien van de trailer. Is het horror, is het eng, of juist weer een comedy met een scherp randje. Omringd voor BN’ers en influencers liepen we over de rode loper de grote zaal in…. In onderstaande video ben je er een beetje bij. Universal heeft zeker uitgepakt!

Het verhaal van HAPPY DEATH DAY 2U, Nourviany vertelt..

De film begon vrij eng waardoor je er gelijk helemaal in zat. Er werd een goede sfeer gecreëerd mede ook door de achtergrondmuziek. Tegelijkertijd was de film ook erg luchtig om te kijken vanwege de komische ondertoon. De humor zorgt ervoor dat de film niet te eng was en ook geschikt voor niet horror liefhebbers (waaronder ik). Het verhaal van de film was grappig, spannend en op momenten zelfs buiten verwachting ontroerend. De hoofdpersoon van de film wordt namelijk geconfronteerd met de dood van haar moeder. Deze film is zeker aan te raden voor horror en niet horror liefhebbers omdat het horrorelement op een luchtige manier gebracht wordt.Speciale HAPPY DEATH DAY 2U vertoning, maar is deze film niet te veel horror?

Sterven is makkelijker

In de film keert Jessica Rothe terug in de hoofdrol in HAPPY DEATH DAY 2U, dat ook wel het vervolg is op de succesvolle film van Blumhouse (Split, Get Out, The Purge films) uit 2017. Deze keer ontdekt Tree (Rothe) dat steeds opnieuw sterven verrassend veel makkelijker was dan de gevaren die dit keer op de loer liggen. Ook deze film is geproduceerd door Jason Blum en geschreven en geregisseerd door Christopher Landon. Zoals je kunt lezen is het een aanrader en is HAPPY DEATH DAY 2U vanaf 14 februari in de bioscoop te zien. Nog niet overtuigd? Kijk dan absoluut onderstaande trailer.

Instapost

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik ben dol op themadagen, maar een #happydeathday is me toch echt iets te gortig 😱☠️ Vanavond gaat in @pathe de munt een gelijk genaamde film toch in première. 🎬Klinkt creepy…. Jessica Rothe keert in deze film terug in de hoofdrol in HAPPY DEATH DAY 2U, Het is het vervolg op de succesvolle film van Blumhouse uit 2017. Deze keer ontdekt studente Tree dat steeds opnieuw sterven verrassend veel makkelijker was dan de gevaren die dit keer op de loer liggen. Na vele mislukte pogingen heeft studente Tree haar moordenaar gevonden én haar verjaardag overleefd. Langzaamaan probeert ze weer de draad weer op te pakken. Hoe we de film vonden lees je morgen op de blog! ~ HAPPY DEATH DAY 2U draait vanaf ‪14 februari‬ in de bioscoop. Zou het iets voor jou zijn ?!😱😱🎬🎬 HAPPY DEATH DAY 2U #happydeathday2unl 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

 Trailer HAPPY DEATH DAY 2U

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 

 


Delen vinden we super lief