Delen vinden we super lief

Mijn positiekleding periode ligt achter me, al draag ik het stiekem nog….
Ik val ook steeds terug op dezelfde kledingstukken! Items die je hart hebben weten te veroveren en die je steeds weer uitkiest, zodra het weer schoon en netjes opgevouwen in je kast ligt. De tijdloze prints, kleuren en kledingstukken vervelen gewoon niet.

Guilty pleasure

Ik zal dan ook maar toegeven dat ik tot voor kort nog regelmatig positiekleding droeg. En dat terwijl Lucas al 1 jaar oud is! Soort van guilty pleasure, want die spijkerbroeken zitten zo fijn. Die band om je buik ook! Niet heel erg want de kleding waar het hier om gaat is van de esprit positiekleding collectie. Enorm stylish en classy en niet zichtbaar positiekleding. Voor mij is het nu echt hoog tijd voor een nieuwe garderobe, maar voor mijn zwangere zusje ga ik een mooie outfit uitzoeken voor haar verjaardag. Ik deel heel graag de learnings die ik had betreft de positiekleding en waar je op met letten. Natuurlijk show ik ook de outfit die ik voor mezelf heb aangeschaft…

Styleboards

esprit
Etalage Esprit

Voor mijn zoektocht naar nieuwe outfits wees een vriendin me op een website Stylefruits.nl. Op deze website tonen ze styleboards en complete outfits worden geshowd. Ideaal om inspiratie op te doen. De grap is, dat de outfits die mij aanspreken altijd kledingstukken van Esprit zijn. Dit merk lijkt me op een of andere manier te achtervolgen. In mijn studententijd, mijn jonge jaren, tijdens mijn zwangerschappen en nu ook als werkende mama, draag ik veel van dit stylish merk. Grappig dat mijn oog steeds weer op Esprit-items valt op de styleboards. Dat was ook zo tijdens mijn 3 zwangerschappen.

Addict

Tijdens mijn zwangerschap viel mijn oog op neutrale zwangerschapskleding en vooral Esprit positiekleding. Ik vind het een vrouwelijke stijl van ontwerpen, de ontwerpen bekennen kleur en accentueert het figuur. Je wil immers met trots je buik tonen, maar de kleding moet ook mooi vallen. Daarnaast vond ik de materialen en contouren altijd heel comfortabel zitten en liep ik stralend zwanger te zijn. Als je het eenmaal ervaart en je voelt je mooi tijdens de laatste maanden van je zwangerschap, zul je zien dat je het heel lang blijft dragen. Het blijft ook heel mooi, dat vind ik dan weer heel belangrijk. De collectie positiekleding heeft een ruime keuze aan leuke zwangerschapsblouses, -shirts en -vesten.

Hippe Esprit positiekledingesprit positiekleding

Esprit is een internationaal bekend en zeer gewaardeerd kledingmerk dat in 1968 is opgericht door Susie en Doug Tompkins. In het zonnige San Francisco werden hun eerste designs ontworpen. De collecties combineren elk seizoen weer creativiteit met duurzaamheid. Het is dus ook niet zo gek dat mijn kast vol hangt met tijdloze items van Esprit. Het is mooi, heeft een hoge kwaliteit en de designs zijn tijdloos.

Walrus

De collectie positiekleding is neutraal, classy en straalt een casual look uit. De bijzondere details spreken mij zeer aan. Het heeft een goede pasvorm en is speciaal ontworpen voor de zwangere vrouw met alle mooie rondingen. Het is dus mogelijk om net als voor je zwangerschap er nog steeds stralend bij te lopen. Ik weet als geen ander dat je je soms als een walrus kunt voelen. “No worries”!. Dit komt echt goed! Zorg er in ieder geval voor dat je je mooi en aantrekkelijk blijft voelen. De positiekleding heeft de collectie aangepast aan de rondingen en waagt zich niet aan de suffe teksten, opzichtige prints en quotes. Voor elke afspraak heeft Esprit wel een geschikt kledingstuk en met een goede prijs -kwaliteit verhouding!

esprit positiekleding

Jeans & trousers

esprit positiekleding

esprit positiekleding

Niets knijpt, trekt of knelt. De pasvorm van de zwangerschaps broeken kan direct aangepast worden. Er zitten elastische knoopsgaten aan de binnenkant van de tailleband, waardoor je het eenvoudig kunt verstellen. Dit betekent dat de favoriete broek mee zal groeien tijdens je volledige zwangerschap. Je zult zien dat je baalt als die de wasmachine in moet. Ik raad er dan ook 2-3 aan. je zult er in gaan wonen 😀esprit positiekleding

In de positiekleding collectie kan echt iedereen een favoriete broek vinden. De broeken hebben een hoge rekband voor de perfecte pasvorm om je buik. Dit draagt enorm fijn als je buik boller wordt. Je kunt de stretchy tailleband natuurlijk over je buik dragen als extra ondersteuning voor je lichaam. Je kunt er ook voor kiezen om de elastische band onder je buik te verbergen.

esprit positiekleding

esprit positiekleding

esprit positiekleding

Tops met je bolle buik

Alle tops hebben de ideale lengte om je buik volledig bedekken. Veel modellen zijn gemaakt met een stretch module om er voor te zorgen dat de pasvorm altijd optimaal is. Bij de buik is er altijd extra ruimte om met de buik mee te groeien. De tops, tunieken en shirts zijn comfortabel door het ametrie en de pasvorm.

esprit positiekleding

Borstvoeding

De collectie is niet alleen heel erg mooi en clean, maar is vooral praktisch. Verschillende tops hebben bijvoorbeeld discrete verborgen openingen onder een modieus stukje stof of wrap. Je ziet dus niet gelijk dat het gaat om positiekleding. Daarom heb ik het nog steeds veel van mijn blouses en tops van Esprit aan. De kleding helpt je erbij om je kindje onbezorgd en discreet te kunnen voeden. Ook fijn als je moet kolven. Je hoeft dan niet je hele shirt uit te trekken.

Esprit heeft ook borstvoeding BH’s met handige kapjes en knoopjes: hun afneembare decoratieve details kunnen afwisselend aan de linker of rechter band bevestigd worden om je te herinneren welke kant je je baby hebt aangelegd. Verder heeft Esprit gedacht aan nachtkleding, badpakken, panty’s en heel veel ander leuks.

positiekleding esprit

 
esprit kledingDe tijdloze ontwerpen zullen elke aanstaande moeder aanspreken. Naar mijn idee heeft een zwangere buik niet al te veel poespas nodig. Vooral de laatste weken voelde ik me zo groot en zwaar dat ik niet meer lekker in mijn vel zat. Door mijzelf mooie kleding te gunnen, werd het leed van het “grotesk en onaantrekkelijk” voelen verzacht. Ik raad het dan ook elke hoog zwangere aanstaande mama aan, om niet op jezelf te beknibbelen. Jezelf goed voelen is een must. En om nu maar 2-3 outfits te hebben die laatste weken is drama.

Voor mijn zusje heb ik een lekkere pyjama gekocht voor de laatste loodjes. Slapen is een drama in de laatste maand. Onontkoombaar, maar dan in ieder geval stylish. Ik ben zelf gezwicht voor de outfit op de paspop, (gele top, met het jasje op de linker pop) helemaal cool!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram
We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 


Delen vinden we super lief