Delen vinden we super lief

Vanmorgen was het feest. Amelie en ik gingen samen naar de bioscoop. Naar de ‘grote film‘ zoals ze het zelf noemt. Even iets met z’n twee want haar zusje en papa bleven thuis. Nou ja met z’n tweeën, vriendje Joshua en zijn moeder stonden al te wachten want vandaag gingen we naar ‘Juf Roos‘.

Voorpremière

juf roos

Hoe gaaf is het om naar de bios te gaan! Amelie was één keer eerder geweest en dat was super goed bevallen. Dus we hadden er zin in. Deze voorpremière was extra leuk want er kon flink gesprongen worden op het springkussen. Aan lange tafels konden de peuters en kleuters lekker kleuren en er stond voor iedereen een glas limonade en een super lekkere grote spek klaar.

Kleuterbios

De kindjes sabbelden lekker aan hun spek(je) in afwachting van de film. Amelie vond het wel een beetje spannend dus hield haar handen over haar oren. Nergens voor nodig want bij de kleuterbios staat het geluid extra zacht en blijft het licht een beetje branden. Die handjes konden weg en zelfs het Kinepolis introductiefilmpje zorgde al voor een flinke schaterlach bij mijn kleine meisje.

Juf Roos

Omdat juf Roos jarig is heeft ze haar eerste, echte bioscoopfilm gemaakt. Ik ga het verhaal natuurlijk niet verraden. Maar zoals je van een verjaardag kunt verwachten was er taart en heel veel ballonnen. Misschien zelfs iets te veel ballonnen?! Wij gingen lekker mee op avontuur. Zoals je van juf Roos en buurjongen Gijs kunt verwachten kon er lekker worden meegezongen. En dat hebben we dus ook goed gedaan. Na afloop kregen alle kleintjes nog een echte bioscoopdiploma. Amelie’s allereerste diploma is een feit. 😉

Uit volle borst

Bij de kleuterbios hoef je natuurlijk niet stil te zitten en je mond te houden. Zeker bij deze film, is het heerlijk om lekker mee te zingen met bekende liedjes. Terwijl we richting de auto liepen, zong Amelie nog zachtjes “Van voor naar achter…” en ze was niet de enige. Een leeftijdsgenootje was duidelijk naar dezelfde film geweest. Wat een heerlijk begin van de dag! De rest van de dag werd er nog regelmatig een pirouette gedraaid zoals juf Roos dat ook zo vaak doet. Thuis heeft papa heeft alle verhalen gehoord over ballonnen, vliegen en een molen. We kunnen niet wachten tot de volgende kleuterfilm.

Juf Roos in de bios

Vanaf 31 juli is de film van Juf Roos te zien in de bios. Samen met haar buurjongen Gijs neemt ze je mee naar een fantasiewereld vol herkenbare liedjes. Een leuk familie uitje voor tijdens de zomermaanden. Of het buiten nou snikheet is of als de regen met bakken uit de hemel valt, in de bios is het altijd aangenaam. Maar het is vooral gewoon heel erg leuk voor alle peuters en kleuters.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief