Delen vinden we super lief

‘Juf Roos en haar kinderen zijn klaar om te beginnen aan een nieuwe schooldag. Waar zullen ze het vandaag over gaan hebben? Het liedjesprogramma van Juf Roos begint iedere keer op dezelfde herkenbare manier en als moeder ontkom ik er niet aan. Hoe graag ik dat soms misschien zou willen 🙈 De aanstekelijke deuntjes en liedjes blijven uren in je hoofd rondhangen. De kleine fans kunnen hun hart ophalen, want vanaf 31 juli kun je haar voor het eerst in de bioscoop op het grote scherm zien bij de Kinepolis met op 21 juli de toffe Kleuterbioscoop. Hier kijken wij naar uit!!

Kinepolis kleuterbios

Kun je niet wachten tot de 31e om mee te zingen met haar vrolijke liedjes? Kom dan 21 juli naar de speciale Kinepolis Kleuterbios! Hier kun je als eerste de voorpremière van de film zien, waarbij er voor de kleine bezoekers fantastisch, leuke activiteiten worden georganiseerd. Ook gaan ze met een blijvende herinnering naar huis! Ze ontvangen namelijk een eigen Filmdiploma om mee naar huis te nemen. Het wordt gegarandeerd een (eerste) filmbezoek om nooit te vergeten!

Juf roos?

Voor wie onder een steen geleefd heeft: Juf Roos is een liedjesprogramma dat onder Telekids valt en dat je ongelimiteerd op YouTube kunt bekijken. Na het succes op YouTube en de swingende theatertour is het nu ook tijd voor de allereerste bioscoopfilm van Juf Roos en buurman Gijs! De film zit vol met leuke, gloednieuwe liedjes en uiteraard ook bekende Hollandse kinderliedjes uit het RTL4 kinderprogramma van Juf Roos. 

De verhaallijnen worden ingevuld door (kleuter) ‘juf Roos’ (Melissa Drost) en haar side-kick Gijs. Ze woont in een kleurrijke molen en zingt vrolijke kinderliedjes.

“In de maneschijn, Twee emmertjes water halen, Hop paardje hop, Schipper mag ik overvaren” … en ga zo maar door. Aan het begin van elke aflevering staat juf Roos in haar klas, voor een kleine groep kinderen. Als ze rondjes draait, gooit ze vervolgens haar jurk over haar hoofd. Met vele sterren en glitters ploft ze neer in een getekend landschap gevuld met boompjes, bloemetjes en een molen. Een decor dat onze kinderen zeer aanspreekt.

Lekker meezingen

De Kinepolis Kleuterbios is speciaal bedoeld voor de jonge filmfans (2-6 jaar). De lichten blijven gedeeltelijk aan en het geluid is iets gedempt. Ze beleven op een vriendelijke manier de bioscoop. Ook is het geen probleem als de kinderen niet de hele tijd op hun stoel blijven zitten. Wel zo fijn met bewegelijke kids die graag meedansen en heel hard willen meezingen op de leuke liedjes van juf Roos. Stil zijn hoeft dus niet. Juist niet! Tickets zijn nu te koop! En extra leuk: we mogen 2*2, of 4 kaarten weggeven voor een gezellig familieuitje!

De allereerste film van Juf Roos ~ het verhaal

In de bioscoopfilm is onze favoriete Juf Roos jarig! Uiteraard organiseert ze een fantastisch verjaardagsfeestje waarbij iedereen is uitgenodigd. De grappige buurjongen Gijs versiert de kleurrijke molen waarin Juf Roos woont, om het extra feestelijk te maken. Maar tot onze schrik gebruikt Gijs in zijn enthousiasme veel te veel ballonnen.

De molen stijgt hierdoor zomaar op, met Juf Roos en Gijs er nog in! Er volgt een spannend avontuur waarbij ze door de vliegende molen meegevoerd worden over de hele wereld. het wordt nog spannend of ze nog wel terug zijn om in de klas van Juf Roos te kunnen trakteren? Een lief, leuk verhaal dat uiteraard wordt aangekleed met veel liedjes 🌹

Handige info Kleuterbios: Juf Roos

• Wanneer: zondag 21 juli

• Aanvangstijd(en): 10:00 uur

• Speelduur: 60 min

• Start Film: 10:30 uur (in Dordrecht ook om 10:45 uur)

• Ticketprijs: € 8,00 incl alle leuke activiteiten

• Te zien & beleven in: Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Enschede, Emmen, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen, Zoetermeer en Cineast.

Winactie

In samenwerking met Kinepolis mogen we 2*2, of 4 kaarten t.w.v 32€ weggeven voor de Kinepolis kleuterbioscoop, dat echt een gezellig familieuitje is! Meedoen is eenvoudig Tag jouw bestie met wie je graag naar deze film zou willen onder onze facebook winactie post, of onder deze blog. Geef hierbij aan of je graag 2, of 4 kaarten zou willen winnen. We geven er in totaal 4 weg! Zet het vast in je agenda en doe mee!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief