Delen vinden we super lief

horloge, greenwatch, hout

Jarenlang heb ik mijn mobiele telefoon als horloge gebruikt. Nu kan ik niet meer zonder een echt klokje om mijn pols. Heel handig zo een mobieltje maar het leidt enorm af. Een mooi horloge is ook nog eens een enorm modieuze accessoire die je outfit helemaal af kan maken. Mijn nieuwste ontdekking in horlogeland, is een houten exemplaar van Greenwatch. Een horloge van hout, kan dat?! Jazeker en hoe!

Een horloge van Greenwatch

Greenwatch heeft alleen houten horloges. Ik kende wel houten zonnebrillen, maar horloges van hout was helemaal nieuw voor mij. Van eikenhout tot kersenhout, of wat dacht je van een mooi stukje donker ebbenhout of hip stukje zebrahout? Hoe leuk is dat! Stoere horloges maar ook horloges met een chique look. Met mijn smalle polsjes hou ik van slanke bandjes. Dat groffe werk is niks voor mij. Gelukkig zijn er heel wat houten horloges die aan mijn wensen voldoen. Bijkomend voordeel is dat hout lekker licht is. Je hebt haast niet door dat je een horloge draagt. Iedereen die last heeft van metaalallergie kan helemaal los gaan want hout is een perfecte oplossing.

horloge, greenwatch, hout

Uniek en bij de tijd

Hout is nooit hetzelfde. Zeker als je voor een houtsoort kiest met een duidelijk kleurverschil zoals zebrahout. Zo is elk horloge uniek. Niemand heeft precies hetzelfde horloge als ik. Hoe tof is dat! Tegelijkertijd kan ik wel een leuk bijpassend horloge kopen voor mijn lief. Hetzelfde hout maar wel een totaal ander design. Een stoer mannelijk exemplaar met een donkere wijzerplaat voor hem. Terwijl ik zelf ga voor een lichte minimalistische wijzerplaat. Of met een chique marmeren plaat of zal ik het maar helemaal van hout laten?

Voor mijn lief!

horloge graveren

Om het helemaal af te maken, kan je aan de achterkant van je horloge een tekst of logo te laten graveren. Super leuk om een cadeau te geven met een lieve tekst of een bedankje wat altijd zichtbaar is. Lieve woorden vereeuwigd of die ene datum die voor jullie zo speciaal is. Zo maak je je unieke horloge nog een stukje unieker.

Een groene wereld

plastic, natuurrubber, buitenspelen, oerrr, natuurmonumenten, gezondheidsvoordelen

Hout is een eco-vriendelijk product. Niet onbelangrijk want we willen toch ook een mooie groene wereld overhouden voor onze kinderen. Om het zo duurzaam mogelijk te maken en een steentje bij te dragen aan een gezonde wereld, wordt voor elk verkocht horloge een boom geplant. Dankzij Greenwatch en OneTreePlanted loop ik er niet alleen heel modieus bij maar heb ik ook ergens op de wereld voor een extra boom gezorgd.

horloge, greenwatch, hout

Een horloge voor een lekker prijsje

Het klinkt allemaal best duur; een hip, uniek horloge om je arm en dat ook nog eens ecologisch verantwoord. Gelukkig valt dat nogal mee. Je hebt al zo een mooi stukje hout om je pols vanaf €49,95. Dat is toch geen geld! Binnen twee dagen had ik mijn nieuwe aanwinst in huis. In een prachtig doosje lag daar mijn horloge te pronken. Die gaat voorlopig niet meer af! Nou ja om te slapen misschien.;-)

horloge, greenwatch, hout

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter| Facebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief