Delen vinden we super lief

Het is eindelijk (of bijna) zomervakantie en het lekkere weer doet ons verlangen naar het strand. Barbecuen met vrienden, ravotten met de kinderen, of lekker luieren met een goed boek langs het water. Heb jij ook zo’n zin om naar het strand te gaan? Op de recreatiegebieden van Leisureland is er voor iedereen wat te doen en beleef je de leukste tijd aan het strand. Als je op zoek bent naar leuke tips op een zonnige, warme plek… Lees dan snel verder

Tip 1: Zwemmen…

Als het water, de stranden en de ligweides schoon zijn, kun je onbezorgd genieten van een dagje uit in de natuur. Op de recreatiegebieden van Leisurelands ben je verzekerd van een goed verzorgde plek doordat het goed wordt onderhouden en beheerd. Je kunt hier bekijken welk recreatiegebied bij jou in de buurt ligt. Wij wonen in Apeldoorn en gaan graag nar Bussloo, maar ook in de nabije omgeving zijn er prachtige recreatiegebieden.

Pak je strandtas maar vast in en plan jouw dagje strand: Strandlaken | Zonnebrandcrème | Voldoende water | Je vrienden

zonnebrandcrème voor kinderen

Tip 2: Actie op het water

Hou je ervan om op het water te zijn? Bezoek dan ook zeker eens een locatie met waterskibanen die op diverse recreatiegebieden actief zijn. Of leer suppenen of misschien is Flyboarden wel iets voor jou! Wie weet wordt dit wel je nieuwe hobby. Zo leuk om met ieder kind iets anders tegen ontdekken.

Op recreatiegebied Hilgelo en ook Bussloo weten we uit eigen ervaring dat je een SUPbord kunt huren om de omgeving vanaf het water te ontdekken. Het is ook erg leuk om zelf te leren suppen met vrienden!

Tip 3: Versnaperingen in de natuur

Heb je liever een frietje, ijsje, borrelplank of een biertje? Op de recreatiegebieden kun je bij de kiosk je favoriete ijsje halen. Er zijn genoeg restaurants waar je een hapje kunt eten en kan borrelen op het terras. Er gaat toch niets boven een lekkere wandeling en die vervolgens af te sluiten met een snack, drankje, of wellicht een barbecue?

Want wist jij dat je ook zelf mag barbecueën? Lees hier alles over barbecueën op onze recreatiegebieden.

Onbeperkt parkeren

Als je enthousiast bent en vaak één of meerdere recreatiegebieden bezoekt, tippen we je graag over de leisurepas. Hiermee kun je onbeperkt parkeren voor één bedrag! Onze Leisurepas ligt standaard in onze auto waarmee we:

  • Onbeperkt kunnen parkeren op alle leisureland locaties van 1 mei tot 1 mei.
  • Geldig op 17 recreatiegebied van Leisurelands.
  • Niet meer wachten voor de parkeerautomaat.
  • Nieuw: profiteer van leuke kortingen en acties met de Leisurelands Vriendendeals.

Tot slot

Onwijs veel plezier in jouw favoriete recreatiegebied. Op zonnige dagen vind je ons langs het water en in de herfst maken we lange wandelingen in de mooiste gebieden. Ieder seizoen kun je de mooiste plekjes ontdekken! Ik ben benieuwd wel gebied jouw favoriet is!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter| Facebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief