Delen vinden we super lief

Bij ons thuis wordt er tijdens het bakken altijd een deel apart gehouden van de koekjes, of appeltaart deeg. We zijn familie Cookie monster en zowel het deeg, als de warme koekjes die vers uit de oven komen, zijn bij niemand veilig. Mijn kinderen hebben de koekjes-verslaving meegekregen in hun genen. Zodra de mixer klaar is, wordt er gesmeekt om ze te mogen aflikken en ook de bak wordt professioneel uitgelepeld! Koekjes bakken is altijd feest waarbij het toegestaan wordt dat er ook iets in de mondjes verdwijnt. En achja rauwe eieren, boter en meel kan dan wellicht niet goed voor je zijn, we wagen het er op. Toch is het beter om hier niet te veel van te nemen. Let’s dough it komt met Dé oplossing.

No Need To Bake, Just Spoon It!

Let’s dough it heeft hier formidabel op in gespeeld. Dit is een hele leuke ontdekking waar we jullie graag meer over vertellen. Je kunt nu namelijk heerlijk snoepen van dat heerlijke koekjesdeeg, of cake beslag van let’s Dough it! Het Let’s Dough It rauw koekjesdeeg is namelijk volledig veilig te eten! Ze gebruiken namelijk geen eieren en pasteuriseren het meel dat gebruikt wordt. Echt onbezorgd genieten dus!

Om je vingers bij af te likken!

Let’s Dough it

Als je ook dol bent op rauw deeg en dit veilig wilt eten, is Let’s Dough it een fijne vondst. Hier bereiden ze koekjesdeeg zonder rauw ei en meel waardoor je er ‘stiekem’ aardig wat van weg kunt snoepen. Op hun website kun je kiezen uit diverse smaken en toppings en ook zijn er bars en cookiedough fudges verkrijgbaar. Yammie! We kregen een fijn pakket toegestuurd om uit te proberen die gelijk in de koelkast bewaard werden voor de eerstvolgende koekjesbak middag! De kids verzamelden zich al om me heen om mee te kunnen snoepen uit de verschillende bakjes! Er moet dan ook snel weer een bestelling geplaatst worden om de voorraad weer aan te vullen.

Drie heerlijke en verschillende smaken!

Het deeg is overigens 4 dagen buiten de koelkast houdbaar, ruim een week in de koelkast en in de vriezer kun je het gerust tot 4 maanden bewaren. En het is altijd handig om een voorraad aan te leggen voor fijne bakmomenten mét, of zonder je kids! Het huis ruikt ook zo lekker. Als je verse koekjes bakt. En de visite maar denken dat ik een echte bak koningin als Miljuschka ben.

Het testresultaat

Dan is de grote vraag of onze hoge verwachtingen ook daadwerkelijk uit kwamen. De verschillende smaken waren heel leuk om uit te proberen. De combinaties zou ik zelf nooit verzonnen hebben. De deeg is prima van smaak, stevig en ook onderling verschillend. We smikkelden er op los en de kids hadden iedere hun eigen voorkeur. Enkel koekjesdeeg opeten was ook wat zodat we ook daadwerkelijk koekjes gingen bakken.

Perfect zacht, chewy én een beetje crunchy en sweet but also a bit salty. Love It

We haalden alle stekertjes erbij en maakten er fijne creaties van. De deegsoorten van Let’s dough it zijn creatief en origineel waardoor het ook leuk is om te serveren bij een BBQ, of etentje. Bij het toetje mag je best een ‘wow‘ effect creëren toch?Wij zijn fan! En dan met name van het Oreo deeg…mmmm Ook erg leuk om als cadeautje te geven voor echte smikkelkonten!

Het deeg kun je hier bestellen.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief