Delen vinden we super lief

Van peuter tot kleuter | Ouders van nu | 9789021578705 I €27,50  | 6 oktober | Kosmos UItgevers

Het is me zo vaak voorgekomen met de drie bandito’s dat ze stampvoetend en krijsend, ongegeneerd op de grond lagen in de supermarkt en de boel bij elkaar schreeuwden. Ik probeerde rustig te blijven, maar ohboy, ik schaamde me zo. En weet je waar het de laatste keer om ging? We hadden pindakaas gekocht en geen chocoladepasta ‘Dat lust ik niehiettt‘! De fase van Peuter tot Kleuter komt serieus met uitdagingen kan ik je vertellen.

Handen in mijn haar

Het hysterisch krijsende kind liet ik voor wat het was. ‘Negeren, negeren,“‘ was de mantra in mijn hoofd! Je voelt op dat moment de ogen van omstanders in je rug prikken. bij mijn eerste kindje kon ik wel door de grond zakken, maar gaandeweg leer je relativeren! Welkom in de peuterfase, waarin het echte opvoeden van je kind kan beginnen. Het boek ‘Van peuter tot kleuter’ is een boek vol herkenning dat voor velen in dezelfde levensfase een fijne houvast is!

Van peuter tot kleuter

De gemiddelde peuter is uiteraard niet alleen maar driftig, maar zodra de gedenkwaardige leeftijd van twee jaar bereiken, gaan ze los! Ze zijn tegelijkertijd knuffelig, stuntelig, aandoenlijk en behoorlijk eigenwijs. Bij alle drie kinderen zou ik dolgraag een gebruiksaanwijzing gekregen hebben. Ze zijn stuk voor stuk zo enorm verschillend, maar ook weer gelijk. Echter, in de peuter pubertijd ging mijn dochter bij alles gillen, mijn oudste ging met deuren slaan en mijn jongste dei er nu echt middenin zit, is de lompheid zelfde.

Ik ben twee en zeg nee
Hij weigerde op te staan

Gebruiksaanwijzing

En over die gebruiksaanwijzing gesproken, die is er nu. In het boek Van peuter tot kleuter, is het nieuwste boek van Ouders van Nu. Het is een informatief, leuk boek dat iedere ouder perfecte handvatten geeft in de struggle van het ouderschap. Hierin lees je alles over wat je kind van 1,5 tot 4 jaar (en dus jou als ouder) bezighoudt. en er daardoor met maatwerk op kunt anticiperen. Het is ook fijn om een bevestiging te hebben van de ontwikkeling van je kind. Dat het niet zo gek is dat ze dwars, nors, of baldadig zijn.

Betrouwbare informatie

Mario starter set, mario, Nintendo, super mario, Nintendo switch, lego, licensing

Van scherm– tot schooltijd, van taalontwikkeling tot traplopen, de hilarische poep-en-plashumor tot zindelijkheid training. Dit boek staat allereerst vol betrouwbare informatie, ook krijg je praktische adviezen van echter experts en lees je persoonlijke verhalen van ervaringsdeskundigen. En laten we wel wezen: één ding is zeker: je bent écht niet de enige die soms gewoon even niks van z’n peuter begrijpt.

Survivalgids voor moms

Het boek Van peuter tot kleuter geeft je een inkijk in de wereld van de mentale, emotionele en fysieke ontwikkeling van je kind. Je kunt de mijlpalen eenvoudig op de voet volgen én hebt een survivalgids in huis voor als je even struggelt met deze nieuwe en onbekende fase van je kind. En mocht je nog in de luiers zitten met je kleintje dan raad ik je ook. Van buik tot baby en Van baby tot peuter aan die eerder verschenen in dezelfde reeks. Zelf hebben we inmiddels immers al wel wat mijlpalen er op zitten met drie kinderen.

Ouders van Nu is al meer dan vijftig jaar het grootste online en offline platform voor (aanstaande) ouders.

Met een magazine, de website, de OvN babybox, het In de Wolken festival en de Ouders Van Nu app, informeren ze maandelijks meer dan 1,7 miljoen (groot)ouders in Nederland en Vlaanderen. Je kunt wel een zeggen dat ze een expert zijn op het gebeid van baby’s, peuters en kleuters! Dit boek is een fantastische aanvulling op de hele boekencollectie.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief