Delen vinden we super lief

landrover
www.dj-photo.com

Wij zijn helemaal klaar voor avontuur! Tijdens de Frankfurt Motor Show in 2017 hebben Land Rover en iCandy de “iCandy Peach All-Terrain Special Edition-wandelwagen” geïntroduceerd! Een hele mond vol en het is een ideale introductie voor ouders die alles uit het leven willen halen. Ik ben verknocht aan het model en zie mij er zo meer one lopen!

De nieuwe kinderwagen heeft onder meer vier sportieve, met lucht gevulde banden en is daarmee geschikt voor elk terrein – en dus elk uitstapje. Hoe tof is dat! We kunnen er stad en land mee bewandelen.

Eerbetoon aan Land Rover

Vakmensen hebben de nieuwe iCandy Peach All-Terrain Special Edition ontworpen en brengen hierbij een eerbetoon aan de vele functionaliteiten van Land Rover. De kinderwagen combineert op die manier het design, de technische innovatie en de kwaliteit van twee succesvolle Britse merken. Wist je overigens dat Landrover het nr1 Export product van de UK is?  Tof om te horen tijdens het persevenement waarbij we aanwezig waren.

Je ziet toffe details in de wagen van de landrover terug. Het bekende Land Rover-grillepatroon is verwerkt in de kap. Daarnaast komt ook het fijne stiksel van de Land Rover-autostoelen terug in de wandelwagen. Dit maakt de wagen echt van hoge klasse!

Aandacht voor detailiCandy peach iCandy peach

Over elk onderdeel van de wandelwagen is goed nagedacht. Zo wordt de nieuwe Peach All-Terrain geleverd met een bijzondere matching rugzak die in de ruime boodschappenmand onderin de kinderwagen past. En die ruimte spreekt me als avontuurlijke ouder ook enorm aan.

Als je op pad bent, heb je gewoonweg veel nodig voor nét dat beetje extra gemak. Verder is de wandelwagen uiterst wendbaar en voorzien van vier stevige banden waardoor hij, net als een Land Rover, geschikt is voor elk soort terrein. Handig voor in het bos, op de weg, of als je naar het strand gaat. iCandy peach landrover

  • Landrover

 “We zijn erg blij te mogen samenwerken met zo’n toonaangevend, typisch Brits merk. De iCandy Peach All-Terrain Special Edition is de perfecte combinatie van design en functionaliteit, en biedt een unieke kans om de essentie van het merk Land Rover in een wandelwagen te ervaren.” aldus Lindsay Weaver, Branded Goods & Licensing Director bij Jaguar Land Rover:iCandy peach

En ook Bradley Appel, mede-CEO van iCandy vertelt: “Tijdens de samenwerking met Land Rover ontdekten we dat de twee Britse merken zeer goed op elkaar aansluiten. De iCandy Peach All-Terrain Special Edition is het resultaat van een gedreven samenwerking tussen twee iconische merken die samen 154 jaar aan ervaring op het gebied van productie en design meebrengen. Daarnaast is het een grote eer om het eerste wandelwagenmerk te zijn, dat een product introduceert tijdens de Frankfurt Motor Show. We zijn er zeker van dat de avontuurlijke iCandy-ouders deze samenwerking vol enthousiasme zullen begroeten.iCandy peach iCandy peach

iCandy

De iCandy Peach All-Terrain Special Edition is de eerste wandelwagen ooit, die wordt onthuld op de Frankfurt Motor Show. En uiteraard zulle new heet in september weer mogen bewonderen tijdens de Kind+Jugend-beurs in Keulen. het straalt klasse uit en als kersverse moeder zul je hier trots achter lopen!

De iCandy Peach All-Terrain Special Edition is verkrijgbaar in de winkel en online.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief