Delen vinden we super lief

Voor manlief heb ik een mooie gallery wanddecoratie besteld bij een online fotoleverancier. Ik ben wezen struinen naar de verschillende opties en ben terecht gekomen bij Saal digitaal. Bij diverse blogs had ik er over gelezen en bloggers prezen deze website om de kwaliteit. weekoverzicht maart GalleryPrint saal digitaal

Saal digitaal

Saal-Digital is een Duitse fotoservice waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. En als ik een cadeautje geef, dan wil ik uiteraard het beste van het beste tegen een goede prijs.

Naast fotoboeken biedt Saal-Digital ook de mogelijkheid tot het bestellen van fotoafdrukken, kalenders, wanddecoratie en nog veel meer. De website is zeker de moeite waard om even te bekijken. Ik doe eigenlijk te weinig met foto’s en zou er vaker iets moois mee moeten doen. Er zijn zoveel foto’s die gezien mogen worden. De foto van kleine lucas met zijn papa ontroerd me en straalt zoveel liefde uit. Hier moest ik echt iets mee doen. Uit alle opties koos ik voor de galleryprint bij Saal digitaal.

Saal digital

Ophangsystemen

Je kunt kiezen voor drie verschillende ophangsystemen bij Saal-Digital. Bij de profiel ophanging is het systeem al gemonteerd op de wanddecoratie. Deze variant is enkel voor binnen geschikt. Bij het standaard systeem plak je het zelf op de achterkant. Een kind kan de was doen. (binnen gebruik). Je kunt ook kiezen voor een wandsysteem met afstandhouders. Het is dan al voorgeboord op jouw wanddecoratie. Je hoeft alleen nog zelf de schroeven te bevestigen.

GalleryPrint saal digitaal

Mijn fotoafdruk

Ik heb gekozen om onderstaande foto af te laten drukken in de maat 30 x 60 cm. Bij deze afbeelding had ik geen ophangsysteem nodig, maar voor andere bestellingen kies ik vaak voor de standaard ophanging. Ik heb mijn bestelling op 1 maart geplaatst en op 2 maart was mijn bestelling al afgegeven bij DHL. Binnen vier dagen was het bij ons binnen. Dit vind ik snel aangezien de bestelling uit Duitsland komt en het hierdoor 2-3 dagen langer kan duren.

De gallery afdruk werd per post geleverd in een stevige kartonnen envelop. Het was goed verpakt met een schuim papier er omheen. Bij aankomst heb ik het uiteraard verpakt als cadeautje voor het echte wow-effect.

Kwaliteit

De foto komt heel goed tot zijn recht en is scherp weergegeven. Ik ben dan ook heel positief over het eindresultaat. En manlief al helemaal. We hebben de foto geplaatst in de hal waar we diverse mooie afbeeldingen bij elkaar hebben staan. Het hoeft van mij niet allemaal van hetzelfde materiaal te zijn, dat maakt het juist speelser. Er mist enkel nog een houten afbeelding. De afbeelding op links is bijvoorbeeld op aluminium afgedrukt.

Saal digitaal

 De pluspunten Van Saal- Digitaal

 • Gemakkelijke software te downloaden of direct op de website te uploaden
 • Goed verpakt met schuimlaag
 • Grote keuze aan materialen en ophangsystemen
 • Scherpe afdruk en hoogstaand beeld kwaliteit.
 • Hoogwaardige fotoproducten van zeer goede kwaliteit
 • Snelle levering. Gemiddeld in 1-2 werkdagen verzendklaar Levering 3-4 dagen
 • Direct van de leverancier. Zonder tussen kanaal alle producten direct van Saal Digital
 • Made in Germany. Alle producten worden in Duitsland geproduceerd
 • Géén logo opdruk van de leverancier. Alle producten zonder lelijke leverancierslogo

Verbeterpunten

 • Het betalen kan alleen met creditcard (mastercard, visa) en Paypal. Gelukkig hebben wij een creditcard maar dat zal niet voor iedereen gelden
 • Ik zou wel graag wat voorbeelden van bestellers willen zien. Ik heb gekozen voor de galeryprint, maar twijfelde tussen de verschillende varianten. Je kunt een proefpakket bestellen om het te zien en voelen, maar voor mij gaat daar dan te veel tijd overheen.
 • Ik kreeg de software niet geïnstalleerd, maar de klantenservice was behulpzaam en vriendelijk. In no-time kon ik via een link bestellen

Ik ben zeer enthousiast over de wijze waarop je kunt bestellen bij Saal digitaal. Snel, duidelijk en goede levering. Manlief was enorm blij met het cadeau. Het is een juweeltje bij ons in de hal bij de fotocollectie. We gaan zeker meer bestellen. Er liggen nog zoveel mooie fotoprojecten klaar voor uitvoering.

Bestel jij wel eens online een afdruk, of wanddecoratie? We hebben eigenlijk zoveel mooie afbeeldingen waar we zo weinig mee doen. Werk aan de winkel dus 😀

Liefs Olivette

Saal digital

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

*Deze blog bevat producten uit een samenwerking en is met een persoonlijke, eerlijke review ingestoken

 


Delen vinden we super lief