Delen vinden we super lief

Mijn oma woonde op een grote boerderij en had altijd twee honden. Toen ze ouder werd, was het uitlaten lastiger en werd het er al snel eentje. Ze had hier een sterke band mee. Ook wij groeiden daardoor op met hondjes aangezien we bijna elk weekend bij oma waren. Helaas was mijn moeder allergisch en konden we smeken wat we wilden. Hier kwam echter verandering in toen we ouder werden en toen gaf ze gehoor aan onze wensen. Beagle ‘Paddy‘ kwam ons gezin verrijken.

Liefde voor honden

Op 13 juni gaat de nieuwe film “A dogs Journey” van de regisseur van Modern Family in release. A Dogs Journey vertelt het grappige en hartverwarmende verhaal over de unieke band tussen een hond en zijn/haar baasje. Het boek was al een bestseller en wordt nu dan eindelijk verfilmd. Bij het zien van onderstaande trailer ga je smelten. En zou het in het echt ook zo gaan? Dat zou toch wel heel bijzonder zijn…

Het verhaal

W. Bruce Cameron is de auteur van ‘A Dog’s Purpose‘, de fenomenale ‘New York Times Number One bestseller’ over de onbreekbare band tussen een hond en hun mens. Het is dan eindelijk verfilmd waar veel hondenliefhebbers blij van zullen worden. Het is een film met Dennis Quaid in de hoofdrol.

We kijken mee vanuit de ogen van hond ‘Baily’. Hij is een lieve hond en dacht dat hij zijn doel, in de loop van verschillende levens, had gevonden en vervuld zou hebben door het helpen van zijn baasje Ethan.

Tranen trekkend verhaal

Op de boerderij waakt Buddy over de nieuwsgierige baby CJ en kleindochter van Ethan. Hij begint zich te realiseren dat dit een klein meisje is dat heel veel behoefte heeft aan een eigen hond en realiseert zich dat hij een nieuwe bestemming heeft. Hij wordt steeds opnieuw herboren en is dolgelukkig als hij wordt geadopteerd door CJ, inmiddels een levendige maar verontruste tiener. De egoïstische moeder van CJ is vastbesloten om de twee uit elkaar te houden dat tranentrekken is.

Ook passeert een onvoorspelbaar, obsessief vriendje, de revue en dreigt het leven van CJ uit de hand te lopen. Ze heeft meer hulp nodig dan ooit, maar Buddy moet zijn weg terug vinden in de tijd? Een leuk en hartverwarmend verhaal over hoop, liefde en oneindige toewijding,

a dogs journey

De grote vraag

A Dog’s Journey stelt vooral de vraag: “zorgen we echt voor onze huisdieren of zorgen ze voor ons?” Dit is een ontroerend verhaal van onwrikbare loyaliteit en een liefde die alle barrières doorkruist. Wij hebben thuis geen hondje, maar ik knuffel mijn furreal puppy en manlief nog eens stevig.

Winactie

Om de release van deze film op 18 juni te vieren mogen we maar liefst 6 kaarten weggeven! 3 koppels van 2 kaarten, of zou je dit met je gezin willen zien? Laat het ons weten en wij zorgen er voor dat je deze bijzondere film kunt gaan bekijken in de bioscoop.

Meedoen is eenvoudig! Laat ons onder deze blog, of op de Facebook winactie post weten wie jouw favoriete hond is en met wie je naar de film zou willen gaan. Aanstaande woensdag maken we de winnaar bekend.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat!


Delen vinden we super lief