Delen vinden we super lief

Paw Patrol MissionOnze kinderen zijn groot fan van de pups in de PAW Patrol afleveringen. De heldhaftige, stoere pups Zuma, Chase, Marshall, Rubble, Rocky en Skye zijn helden en beleven keer op keer spannende avonturen. Ze zitten op het puntje van hun stoel als ze het deuntje horen op Nick Jr. En laten we ze in Duinrell zelfs ontmoeten tijdens de Nick Jr. Fandagen  Je snapt dat het nieuwe speelgoed mee gaat dat Olivier recent op zijn verjaardag heeft gekregen.

Pups in de Mission Paw afleveringen

In de allernieuwste afleveringen van Mission Paw gaan de pups met zijn allen op jacht naar een gestolen kroon dat voor spannende taferelen zorgt. Olivier (5) is net jarig geweest en voor zijn verjaardag stonden de Paw Patrol pups bovenaan zijn verlanglijstje. “Mam” zei hij schattig, “Rocky en Zuma heb ik nog niet en zou ik héééél graag willen”. Ook in zijn vriendenboekje schrijft hij dat hij later “Chase”wil worden. Een echte Paw Patrol fan dus. Je begrijpt dat deze mama dan zwicht & op onderzoek gaat.

Het verhaal in Mission PAw

De nieuwe gelanceerde afleveringen van Mission PAW gaan over de avonturen van de pups in Barkingburg. In deze stad zijn ze op zoek naar een nieuwe Koningin. De Graaf van Barkingburg laat de huidige prinses de dure en unieke kroon zien en vraagt haar om Koningin te worden.  Als ’s nachts het alarm af gaat, heerst er plotseling paniek. De kroon blijkt namelijk gestolen te zijn! Chase wordt er van beschuldigd en moet zijn onschuld bewijzen! Dat laten de pups uiteraard niet toe. Ryder roept alle pups op om op jacht te gaan naar de gestolen kroon én om de dader zo snel mogelijk te vinden. Een fantastisch verhaal om na te spelen.

Themesong

Voor ons ouders zit er niks anders op dan het liedje mee te kunnen zingen…  “Paw patrol, Paw Patrol we zijhijnn al onderwe-heg” is ook wel een keer aan vervanging toe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe productenlijn

Speelgoedfabrikant Spin Master is gekomen met een productlijn komen, gebaseerd op de avonturen van de pups en hun speciale voertuigen. Olivier kan nu zelf superheld worden met de nieuwste Mission PAW producten! Deze nieuwe speelgoedvoertuigen zie je ook terug in de serie en dat is voor kinderen een feest van herkenning.

Olivier heeft al een aantal wagens gekregen voor zijn vorige verjaardig en wil niets liever om zijn serie compleet te hebben. En kies je dan voor de huidige collectie, of toch voor de nieuwe productenlijn van Mission Paw. Zowel de Mini Vehicles, Basic Vehicles, Action Pack Pups én de Mission Cruiser zijn uitgevoerd in het Mission PAW thema. Als er iemand in gevaar is, komen de pups maar al te graag in actie. Hieronder zie je alle nieuwe modellen.

Flip & Fly Vehicles

In het assortiment van de Mission Paw patrol zijn de Flip & Fly Vehicles nieuw. Dit speelgoed transformeert in een handomdraai van een land- naar een luchtvoertuig als je de hendel naar achteren flipt. Op een realistischer wijze kunnen kinderen dan de reddingsmissies uit de afleveringen nabootsen. Dit is speelgoed waar mijn kinderen hun hartje sneller van gaan kloppen.

Productinformatie en prijzen:

  • PAW Patrol Mission PAW Action Pack Pup                  €7,99
  • PAW Patrol Mission PAW Mini Vehicles                       €11,99
  • PAW Patrol Mission PAW Themed Vehicles                €15,99
  • PAW Patrol Flip & Fly Vehicle                                         €29,99
    (Chase, Rubble, Skye en Marshall)
  • PAW Patrol Mission Cruiser                                            €49,99

Ultimate RescuePawpatrol pups

En als echte fan krijg je natuurlijk nooit genoeg van de Pups van Paw Patrol. Dan hebben we goed nieuws voor je! Dit najaar staat alles in het teken van het thema Ultimate Rescue. De pups gaan dan op reddingsmissie met de gloednieuwe Ultimate Rescue voertuigen en figuren. Ze beleven dan weer opnieuw spannende avonturen in de Avonturenbaai.

Hebben jullie kinderen favoriete pups? Ik vroeg het Olivier en hij zij volmondig “Chase”mama Chase”! En nu zijn collectie compleet is na zijn verjaardag, speelt hij urenlang met zijn Pups. En kan hij vervolgens helemaal opgaan in zijn fantasie.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief