Delen vinden we super lief

Mijn man zei gekscherend.. “ik zet een grote tribal op mijn lijf met de namen van de kids”“. Onvoorwaardelijke liefde noemde hij het. “En dat mag bezegeld worden met een tatoeage op mijn arm, of been”, zei hij heel stoer! Ik keek hem nogal schaapachtig aan denk ik, want hij maakte er een grote grijns bij. Laat ik vooropstellen dat mijn man helemaal geen tatoeage type is, maar ik begreep wel zijn insteek.

tatoeage age voornaam kind, tatoeage

De liefde vereeuwigen

Voor eeuwig de liefde voor je kind op het lijf geschreven dat is tof! Bij mijn zwager staat het ook heel stoer en past helemaal bij hem als persoon. Bij vele mannen staat het heel gaaf en ook bij vrouwen zie je het steeds vaker. En het blijkt steeds populairder te worden als ik ga rondstruinen voor ideeën en inspiratie.

Trotse papa / Proud Dad

Tatoeage ideeën

Er is een grote keuze aan plekken op je lichaam en op welke manier je de namen op je lichaam wil vormgeven! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de naam van je kind in je eigen handschrift of kinderhandschrift. De vingerafdrukken van je kindjes in een hartje, de beginletters..

Je kunt er ook voor kiezen om een afbeelding met een geboortedatum te combineren net zoals wereldster Angelina Jolie. Je kunt er alle kanten mee op als je er over nadenkt. In een mama Facebook groep werd er recent een oproep gedaan om de tatoeages te laten zien van de kinderen en de één was nog creatiever dan de ander. De één ook zichtbaarder dan de ander, al zag ik dat vele moeders kozen voor een subtiele plek op de nek, pols, of rug dat op gepaste momenten verborgen kan blijven.

Er mist een kindje…

bron pinterest

Mijn zwager is ook een #ProudDad en heeft heel stoer een tatoeage van zijn zoons op de binnenkant van zijn arm staan. De jongste van 3 kinderen mist alleen nog, dus hij zal nog een keertje terug moeten. Een beetje lullig als je daar te lang mee wacht! Zo hebben wij een naambordje bij de deur hangen, waar nog steeds niet onze jongste zoon op staat…hij is inmiddels 4! Mijn zwager koos voor de voornamen van zijn kinderen bij zijn tatoeage. Je kunt ook de volledige namen kiezen, al zou dat bij ons wat lastig worden met de lange namen van onze kinderen:

Olivier Peter Maus“, “Yvette Caroline Geessien” en “Lucas Douwe Johannes en dan heb ik de achternaam nog niet eens meegenomen…

Plaats

Je pols, de kuit, binnenkant van je arm.. Een tatoeage is definitief waardoor er wel goed over nagedacht moet worden! Is de plek verstandig, raak je er niet op uitgekeken en is het design tof genoeg? Een tatoeage van je kinderen is een ander verhaal, dat verveelt immers nooit.

Vele wereldsterren hebben ook wel de trend gezet om het groter, steoreder en toffer te maken! De namen van hun kinderen zie je vaak met een specifiek symbool terugkomen. Actrice Angelina Jolie heeft bijvoorbeeld de geboortedatum van haar kind laten tatoeëren en David Beckham heeft een ​​beschermengel ​​met de namen van zijn kinderen op zijn lichaam. Robbie Williams plaatste een speciale tatoeage ter gelegenheid van de geboorte van zijn dochter Theodora Rose en wat Johnny Depp betreft, hij heeft de namen van kinderen op zijn hart getatoeëerd.

live love sparkle, icsi, taoeage

Keuze is reuze

Er zijn veel manieren om de naam van je kindje te laten tatoeëren zoals hierboven is beschreven. De meest voorkomende tatoeage is toch nog steeds een kleine inscriptie met een speciale typografie op polsen, schouders, enkels, rug en onderarmen. Moeders die een beetje meer originaliteit willen, kunnen de naam van hun kind ook laten vertalen in het Chinees of Arabisch. En ook de afdruk van de handen of voeten van de baby kunnen tegenwoordig getatoeëerd worden. Daarnaast is het ook in de mode om de naam van de vader te plaatsen naast de naam van je kindje. je bent immers voor altijd met elkaar verbonden!

Proud dad, tatoeage, trotse ouders, de naam van je kind
Prouddad

Last but not least!

Zorg er in elk geval voor dat je achter je keuze staat en er even over hebt nagedacht. Als je van veranderingen houdt, kun je er misschien nog even wat langer over nadenken. En ‘last but not least’, zoek wel een goede studio uit die de tatoeage voor je plaatst! Let op de diploma’s en of hij/zij de kwalificaties heeft en op een professionele manier werkt met inachtneming van alle hygiënemaatregelen! Zelf heb ik geen tatoeages van mijn kinderen, al zitten er wel veel prachtige exemplaren tussen!


Engelse Tanya Phillips en haar man Adam wijnvlek tattoeage Bron: Mirror.co.uk –
Foto: Mirror.co.uk

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief