Delen vinden we super lief

Mijn lingerie is een belangrijk onderdeel in de samenstelling van mijn look, Je ziet het als buitenstaander misschien niet, maar toch voel je je stukken zekerder als je fijn zittende items aan hebt. Daarnaast is de tijd dat het gewoon ‘functioneel’ moest zijn voorbij. Er bestaan mooie merken met fijne pasvormen en merken die, naast de ondersteuning en bescherming, je als vrouw sexy laat zijn met veel comfort! Denk aan Wacoal en Freya.

Lingerie expert Fabienne Zwanenburg organiseerde tijdens een pers event een heuse fitting school van de lingeriemerken Freya en Wacoal. We hebben goed opgelet en zetten hier enkele Tips & Tricks uiteen om te helpen met het kiezen van de juiste lingerie! Er is namelijk best veel onwetendheid op lingerie gebied.

De afwerking maakt het verschil

De eerste stap voor de aankoop van de ideale en goed zittende BH is het meten van de cupmaat en de rug. De combinatie van de twee geeft de ideale maat voor je lichaam en zal helpen bij je aankoop. Fabienne vertelde dat ruim 70% van de vrouwen een verkeerde maat draagt. En ook ik, bleek uit de fitting school. Ik ben een cupmaat hoger en dat terwijl ik aan het afvallen ben en drie kinderen heb gekregen. Door je een goed te laten opmeten krijg je goed advies!

Besteed ook veel aandacht aan de pasvorm vertelde Fabienne. Als je het gevoel hebt dat het te strak zit, of dat de bandjes naar beneden glijden, is het een teken dat je een andere maat of model moet kiezen dat comfortabeler zit. “Hoeveel BH’s heb jij in je kast?” vroeg Fabienne ons tijdens de presentatie. “12?, Dan draag jij er waarschijnlijk ook slechts 3 echt vaak, omdat die zo lekker zitten.” Ik zag velen om mij heen knikken, dit is wel herkenbaar.

De elegantie van kant!

Kant is prachtig en zeer stijlvol. Vaak zie je het pas als je het probeert en het een perfecte pasvorm heeft. Het model dat op de paspop zat, sprak me enorm aan. Stijlvol, met kant en toch sexy. Op je eigen lichaam ziet het er toch ietwat anders uit! Passen is dan ook echt een must! Tijdens het passen gebeurde er de paskamer magie! Ze meette me met secure en we kozen het juiste model. We vonden de juiste maat en het mooi zittende model, dat werd gevolgd door het geweldige wow gevoel.

Wat is het ideale BH-model?

Welk model het beste past bij de vorm en de cupmaat past, is soms lastig om zelf uit te vinden. Mijn advies is hier dan ook in; laat je adviseren en opmeten. Het is ideaal om je lichaam goed te kennen en om te weten welk model bij jou past. Het balkon model past bijvoorbeeld niet goed bij mij, ook het driehoek model is niet geschikt voor mijn buste. Een push-up model vind ik mooi, al hoeven de borsten niet als bij Karin Bloemen in de verdrukking komen te zitten. Waar ik nu vooral op let, is of er geen spek ril uit puilt, dit hoeft niet bij een goed passend model. Ik voelde me heel anders toen ik de juiste match had!

FREYA LINGERIE

Freya heeft als doel haar klanten een perfecte combinatie van mode en pasvorm aan te bieden. Bovendien worden hun modellen niet door professionele modellen getest, maar door normale vrouwen. Love it!

Freya volgt overigens het Engelse cupmaten systeem en biedt bh’s aan tot een cupmaat K. Sommige modellen zijn bovendien beschikbaar in de omvangsmaat 60. Freya heeft fantasievolle prints, kleurrijk kant en bekende en populaire serie´s met zijn push- up besteller. Ook hebben ze voedings- en sport bh´s en zelfs nachtkleding in hun collectie.

WACAOL

Mijn Bh werd gekozen uit de Wacoal Lingerie collectie. Het setje dat je bovenaan op de paspop ziet, was de perfecte match met mijn lijf.
Wacoal BH en Lingerie heeft een mooi en uitgebreid assortiment lingerie waar ik blij van word. Comfort en kaliteit gecombineerd met de mooiste afwerking en de fijnste details, dat spreekt mij zeer aan.
Dit mooie merk bestaat al sinds 1946 en is door de jaren heen een echte specialist geworden van eht vrouwelijk lichaam. het zit als gegoten. Er op je best uitzien en voelen….dat is de mantra van Wacoal Lingerie. Dit is echt prachtige lingerie voor elke vrouw!

De boodschap van de fitting was! ‘Laat jouw lingerie je ondersteunen bij de versie van jezelf die je vandaag wilt uitstralen’ ! Dat gaan we omarmen. Met mooie en fijn zittende lingerie in de juiste pasvorm, voel je je zelf een heel ander mens!

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief