Delen vinden we super lief

Bij ons gaat de vloerbedekking er uit, om plaats te maken voor een mooie laminaatvloer. Het begon allemaal bij een nieuw bed. Ons huidige bed is echt wel aan vervanging toe en een maatje groter is meer dan welkom. Vooral op zondagochtend als de meisjes bij ons in bed kruipen blijkt het toch wat krap. Volgens manlief hoort bij een nieuw bed ook een nieuwe laminaten vloer.

Onze bovenverdieping bestaat nu nog helemaal uit een vaal bruine vloerbedekking. Wel lekker zacht, maar niet echt hygiënisch. Hij liet er geen gras over groeien en reed meteen naar de Kwantum om zich te verdiepen in verschillende vloeren. Het tapijt gaat er uit en de laminaatvloer komt er in.

Is een laminaatvloer niet vooral voor studentenkamers?

Als ik aan studentenkamers denk, zie ik een laminaatvloer of tapijttegels voor me. Allebei makkelijk te leggen en dat voor een mooi prijsje. De ene laminaatvloer is de andere niet. Tegenwoordig kan je prima een goedkope laminaatvloer aanschaffen die er ook nog eens mooi uit ziet. Er zitten heel wat voordelen aan. Hier vijf reden om een laminaatvloer te (laten) leggen.

1. Laminaatvloer voor een lekker prijsje

Voor een mooie vloer hoef je helemaal niet veel geld kwijt te zijn. Rij naar de bouwmarkt en je hebt een prachtige vloer voor een nog mooier prijsje. Er zijn laminaatvloeren voor bodemprijzen maar je kunt ook voor iets luxer gaan en dan ben je nog steeds relatief weinig geld kwijt. Zeker als je het vergelijkt met een houten vloer. Zo haal je toch het warme gevoel van hout in huis.

2. Het is net echt!

Het is allang niet meer zo dat je alleen de bekende studentenkamervloer kunt krijgen. Zo een vloer die haast “PLASTIC” uitschreeuwt. Tegenwoordig heb je prachtige laminaatvloeren die haast niet van een echte hout te onderscheiden zijn. Vloeren vol noesten en “barsten” geven een natuurlijk houten uiterlijk. Je kunt kiezen uit allerlei houtsoorten. Tenminste zo ziet het er uit. We hebben beneden een prachtige houten vloer liggen. Zoiets wil ik ook boven op de slaapkamers en de hal maar dan van laminaat.

3. In mum van tijd

kat poes

Een laminaatje is zo gelegd. Je hoeft echt geen doorgewinterde bouwvakker te zijn om zelf een laminaatvloer te leggen. Dankzij het kliksysteem kan iedereen zelf aan de slag aan de hand van een simpel stappenplan. En als je geen zin hebt om zelf te leggen kan je altijd iemand inhuren die binnen no time het klusje heeft geklaart.

4. Overal en altijd

inrichting, Pib home, interieur, style

Als je wil, kan je door het hele huis laminaat leggen. Het materiaal is sterk en je als je kiest voor een extra waterbestendig soort is het zelfs geschik voor de badkamer of keuken. Wees niet bang voor koude voeten want ook onder een laminaatvloer kan je vloerverwarming leggen.

5. Laminaatvloer is makkelijk schoon te houden

Onze houten vloer beneden, moet op zijn tijd geolied worden. En een rondje op je naaldhakken laat al snel een spoor van deukjes achter. Bij laminaat zal je daar niet snel last van hebben. Het is stevig en makkelijk schoon te houden. Ideaal met kleine kinderen die regelmatig een vol bord op de grond mikken. Doekje erover en klaar is Kees.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief