Delen vinden we super lief

Lot of Happiness is de jongste goede doelen loterij van Nederland met fantastische ambities. Ze richten zich volledig op het verbeteren van het welzijn van kinderen in Nederland en daarbuiten. En deze mama van drie omarmt dit initiatief als geen ander. Bij Lot of Happiness kies je zelf voor welk goede doel je wilt spelen. Doe mee voor Strong Babies, KiKa, CliniClowns, of Make A Wish waarbij er 50% van je inleg direct naar jouw goede doel gaat!

Dat klinkt als muziek in mijn oren. Enerzijds kans maken op geldprijzen tot wel €1.000.000,00!, bijzondere cadeaus en onvergetelijke belevenissen.
En anderzijds een goed doel steunen dat zich richt op kinderen! Dit is 100% win-win.

darmkrampjes, anti-colic babyfle

Ik support Strong Babies Iedere ouder verdient het om kinderen gezond te zien opgroeien

Fantastische prijzen

Bij deelname maak je maandelijks kans op fantastische prijzen tot maar liefst €1.000.000-. Het zal je toch gebeuren! Jaarlijks maak je bij Lot of Happiness 16 keer kans op vele prijzen bij iedere vaste maandelijkse trekking, die op iedere 2e maandag van de maand plaats vindt. Daarnaast zijn er 4 Grote Goede Doelen trekkingen, met extra prijzen! Deze zijn in maart, juni, september en december op de 4e maandag van de maand.


Met een hoge winkans van ongeveer 1 op 5 per lot, maak je iedere trekking grote kans op duizenden en duizenden prijzen uit onze grote prijzenberg.

Win kans van 1 op 5

Deelnemers krijgen automatisch bericht wanneer ze hebben gewonnen. De gewonnen prijzen worden automatisch overgemaakt of toegestuurd. Lekker makkelijk.

Een lot bestaat uit 2 letters en 6 cijfers. Iedere deelnemer heeft een vast(e) lotnummer(s) voor alle trekkingen. Zo weet je altijd met welke getallen je lot nummer je mee speelt. Bij iedere trekking is er een win kans van 1 op 5.

Lot of happiness, loterij, strong babies, Fonds gezond geboren

Speel mee voor Strong Babies

Iedere dag overlijden twee baby’s door vroeggeboorte en ondervinden 10 baby’s per dag hiervan blijvende gevolgen. Voor de ouders én hun familie is dit een niet te bevatten drama. Dat moet en kan absoluut anders.

Via de Lot of Happiness loterij investeer je in het beste lot voor baby’s die veel te vroeg worden geboren. Je betaalt € 12,50 per lot per trekking en maakt in de 12 maandtrekkingen en 4 Grote Goede Doelen trekkingen, kans op fantastische prijzen. Door mee te spelen maak je het verschil: Support Strong Babies

Maak het verschil

* Er wordt veel geïnvesteerd in onderzoeken ter voorkoming van vroeggeboorte.
* Je draagt bij aan de ontwikkeling van een super couveuse voor een hogere overlevingskans.
* Zorg voor een goede start van pasgeboren baby’s en een gezonde toekomst.

Ik speel mee met Lot of happines en doe mee voor Strong Babies.Als ik er met miljoen vandoor ga dan beloof ik dat het heel, heel goed terecht komt. Het is een fijne manier om iets goed te doen #Loveit!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram |TwitterFacebook| Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief