Delen vinden we super lief

Waar moet volgens jullie een perfecte kinderrugzak voor de basisschool aan voldoen? Gaandeweg ben ik er achter gekomen dat een groter exemplaar handiger is dan een klein formaat! Zonder daarbij te denken “rugzak, waar ga je met dat kindje naartoe”. Ook hebben kinderen steeds meer hun eigen voorkeur waar ik deze keer niet aan voorbij kon gaan. Afgelopen jaar heb ik wel geleerd en ervaren welke rugzakjes werkten en welke niet populair waren!

Het juiste formaat vinden leek ook eerst best lastig. Een kinderrugzak moet klein zijn, maar ook wel weer groot genoeg voor een lunchtrommel, fruit en drinken. Als ze ouder zijn komt daar nog wat huiswerk bij en het is volgens mij kind-eigen dat ze van alles mee sleuren naar school! Kortom, bij elke leeftijd past een andere tas.

zoocchini kinderrugzak

De ‘must haves’ van een kinderrugzak

Met twee schoolgaande kids en een jochie die naar groep 3 gaat, ben ik soort van ervaringsdeskundige. Mijn bevindingen hierbij uiteengezet:

🎒Verstelbare schouderbanden zijn handig voor een kinderrugzak! Vooral als je kiest voor een duurder model, dan kan het langer mee terwijl je kindje veel te snel groeit!

🎒 Een ophanglus is een must voor een ideale kinderrugzak. De kleine kinderhaakjes zijn minuscuul op de kinderkapstok.

🎒 Een stevige bodem is raadzaam. Het 1e rugzak van m’n dochtertje werd een hoopje ellende toen er een beker in lekte. Ook wordt de rugzak vaak op de grond gezet en vervoer je aardig wat spullen door het schooljaar heen!

🎒 Kies een rugzak die een naamlabel heeft waarop je de naam (en eventueel telefoonnummer) kan vermelden. Een rugzak raakt vaak genoeg kwijt, al is het tijdens het schoolreisje.

🎒 En tsja …. er lekt wel eens een beker, of een broodtrommel gaat open. Geen probleem als de rugzak in de wasmachine kan!

Coup de coeur

Wij kozen voor twee rugzakken van Zoocchini! Nouja de kids kozen zelf, geen één rugzak vonden ze leuk en bij het zien van deze modellen riepen ze beide volmondig “ja“. Aangezien mijn zoontje naar groep 3 gaat, verdient hij een stoere, nieuwe rugzak! En dochterlief had ook echt een nieuw exemplaar nodig na vele eerstejaars-lek incidenten!

Het merk kinderrugzak Zoocchini kende ik van de zindelijkheidsbroekjes van Lucas. Sindsdien bleven ze in mijn hoofd hangen en door het enthousiasme van de kids ben ik gezwicht. Ze zijn zo leuk en vrolijk! Hiermee gaan ze de blits maken op school! En je had ze moeten horen gillen van blijdschap toen ze de rugzakjes kregen!

Dé rugzak

Zoocchini, kinderrugzak, eenhoorn

Naar school gaan wordt extra tof met deze vrolijke rugzakken! Vooral de maat is perfect voor kinderen vanaf 3 jaar en is praktisch voor kleine vingerhandjes door de grote ritsen. Eerder maakte ik de fout om voor een klein tasje te kiezen. Totdat er vele tekeningen, speelgoed, vestjes en overblijf shirts in vervoert moesten worden. Alle benodigdheden voor een drukke dag op school of voor een logeerpartij passen makkelijk in het ruime hoofdvak.

Deze kinderrugzak heeft handige vakjes aan de binnenkant, voorkant en zijkanten voor o.a. de drinkfles, lunchbox en het fruitbakje. En niet te vergeten geheime spulletjes, die eigenlijk niet mee mogen naar school, masr die we saampjes verstoppen… ssst niet verder vertellen!

Kinderrugzak, Zoocchini

Ook is de rugzak voorzien van een handige naamlabel dat ik hierboven adviseerde. De ophanglus is ook ideaal en de kinderrugzak heeft verstelbare schouderbanden. Een perfecte keuze!

Materialen

De tas is gemaakt van 100% polyester en kan alleen met de hand gewassen worden. We zorgen dus voor lekvrije bekers en lunchboxen!en mocht er een ongelukje gebeuren is het materiaal goed met water te poetsen. Afmeting: 33 cm x 26 cm x 10 cm! Verkrijgbaar bij de kleine giraf

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief