Delen vinden we super lief

De meeste jongens en meisjes zouden zeggen dat school saai is en stom. maar we zorgen er gewoon voor dat het een groot avontuur voor ze is. Er zullen nieuwe dingen worden ontdekt en er staat ze een jaar vol nieuwe uitdagingen te wachten. Olivier gaat zelfs naar groep drie waar hij zal leren lezen en schrijven. Leuk! En daar hoort uiteraard een nieuwe rugzak, lunch- en overblijf lunchset bij. De lunchbox met een piratenfoto waar hij 4 was, is natuurlijk niet meer cool.

De broodtrommels zijn weer voor de kids besteld en staan klaar voor het nieuwe schooljaar zonder in de stress te schieten bij terugkomst van vakantie. Misschien wel vroeg, maar we zijn daarmee goed voorbereid op de nieuwe schoolavonturen. En de eerste schooldag verras ik ze met hun eigen gepersonaliseerde lunchbox.

Eigen willetje

In tegenstelling tot afgelopen jaar, mag ik deze keer niet zelf kiezen welke broodtrommel het voor ze wordt. Samen met zoonlief ben ik door de webwinkel gaan struinen en ik kon hem niet op een ander idee brengen; hij moest en zou het Star Wars ontwerp kiezen. Daar gaat mijn idee om een eigen design te maken, jammer. Ze krijgen steeds meer hun eigen willetje, heerlijk om te zien.

Poging twee bij mijn dochter verliep anders. Ze wilde weer dolgraag een eenhoorn design en zo geschiedde. Gelukkig kon ik voor dochterllief wel mijn creativiteit kwijt. Ik kan mijn hart ophalen bij MyMepal waar je je eigen draai aan het design kunt geven. Het lettertype, de afbeeldingen, kleurtjes… het werd een prachtig ontwerp. De foto die ik heb geüpload was van het Magic Mermaid Playmobil event in speelpark Oud Valkeveen.

Eerste schooldag…

En voor je het door hebt, beginnen de scholen weer! Dat betekent weer heimwee naar de zomertijd, op tijd naar bed, vroeg op, broodjes smeren en dagelijks alle tasjes inpakken… Enerzijds heerlijk om weer ritme te hebben in huis, anderzijds ga ik het vele samenzijn ook echt missen. De start van het schooljaar maken we in ieder geval wel extra leuk met een lekkere lunch in een persoonlijke broodtrommel en beker van MyMepal!

Goed voorbereid!

De persoonlijke MyMepal producten zijn niet alleen erg leuk maar ook nog eens heel handig! Dat ze de lunchspullen altijd en overal herkennen is vooral heel praktisch. Alle broodtrommels en bekers liggen door elkaar gemixt en er is niets frustrerender voor de kids om lang te moeten zoeken naar hun broodjes. En ook weet je met een eigen design, dat niet iemand anders per ongeluk de zorgvuldig bereide lunch opeet. Het eerste design dat we ooit besteld hadden bij MyMepal wss een groot succes en deze bestelling wordt dat ongetwijfeld ook!

broodtrommel mymepal campus set

Onze bestelling bestond deze keer uit de Campus Starwars lunchbox & Star Wars pop-up beker met naam. De beker met schroefdop vond ik zelf handiger, maar Olivier deelde deze mening niet! ‘Nee mam, met het kliksysteem kan ik beter drinken” His wish is my command!
Voor Yvette werd het een lunchbox en pop-up beker met eigen design

mymepal

Winactie

We zijn zo blij met de 2 nieuwe schoolsets. Het ligt klaar om gegeven te worden in augustus. Zijn jullie ook zo fan van de lunchbox van mymepal? In samenwerking met dit mooie merk mogen we maar liefs 5 lunchboxen weg geven die je naar hartelust zelf kunt ontwerpen! Doe dus snel mee!

Meedoen is eenvoudig. Laat onder onze facebook winactie post, of onder deze blog een reactie achter. Sharing is caring en vinden we tof! En als je een vriend of vriendin tagt, maakt hij/zij ook extra kans. En uiteraard ben je al fan van onze facebook pagina. 😁 De 5 winnaars maken we 4 augustus bekend! Veel succes!!

Zagen jullie weer op tegen die eerste schooldag? En heb je eventueel nog tips & tricks voor ons en andere lezers? Brand maar los!


Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube  Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief