Delen vinden we super lief

Kleine meisje worden groot en de voorbereidingen voor de eerste schooldag zijn in volle gang. We maakten destijds van de 1e schooldag van Olivier een groot feest. Ik kon mijn tranen toen niet bedwingen en realiseerde dat mijn kleintje nu officieel groot aan worden is. Nu is het de beurt aan Yvette, ohwjee. Deze mama vindt het weer spannend.

Voorbereidingen

Waar moet je allemaal ook alweer aan denken? Er wordt al druk gekeken naar een rugzak, sporttas en uiteraard een broodtrommel en drinkbeker. We kiezen graag voor kwaliteit, aangezien het elke dag de afwasmachine in gaat. En een Bentobox lijkt me ook ideaal voor de losse tomaatjes, rozijntjes en appel. Ik keerde weer terug naar mijn vertrouwde webshop…

Schoolgaande kinderen

Voor ouders met schoolgaande kinderen is het gesneden koek. De volgende attributen zijn nodig  in de eerste week als ze naar school gaan:

  • Broodtrommel & Drinkbeker voor de overblijf
  • Fruitbakje voor het 10-uurtje
  • Een toffe rugzak (let op, niet te klein, tekeningen moeten er wel in passen)
  • Sporttas incl. Gymschoenen & Gym outfit
Lees ook: De eerste schooldag , mijn moederhart huilt, vandaag was het zover

Spannend de eerste schooldag

In augustus is Yvette 4 en mag ze gelijk mee met de nieuwe lichting naar school. Haar nieuwe rugzak, en benodigdheden staan klaar om in gebruik genomen te worden. Ze had hierbij al specifieke wensen. “mama, ik wil echt Ana & Elsa broodtrommel hoor!” Zonde vind ik. Op de webshop Mymepal kun je je eigen set ontwerpen en personaliseren. Dan ga ik toch geen standaard ontwerp kopen? Haar broodtrommel is de lunchbox Mepal Campus geworden waar standaard een Bentobox en vorkje bijgeleverd wordt.

En niet zomaar een standaard broodtrommel, nope een te gek, gave eigen ontworpen broodtrommel. Kijk eens hoe tof! Ennn, een kind kan de was doen! Foto uploaden, paar plaatjes erbij vanuit de webshop en klaar is kees.

 

Even opscheppen hoor 😁 Deze set is toch te gaaf? Helemaal zelf gemaakt, al is het echt appeltje ~ eitje 😇 🍎🍳 Zo blij met het resultaat ✨ M’n meisje gaat in september naar school en ben alvast cadeautjes aan het voorbereiden voor haar verjaardag op 3 augustus 💕Je kunt het thema van haar verjaardagsfeestje vast wel raden 😅✨🌈🦄🦄🦄 Mijn meisje wordt 4, ohboy m’n mama💖 breekt een beetje Tuurlijk, nieuwe fase en het komt goed… maar ze worden zo snel groohoooht . . . . . #mymepal #broodtrommel 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

broodtrommel mymepal campus set

De schoolbeker Mepal Campus van 300ml is een perfecte combinatie. Er zitten overigens leuke ontwerpen tussen de standaard ontwerpen. Toch kies ik natuurlijk voor een eigen ontwerp die ik helemaal naar wens kan vormgeven. De keuze is gevallen op roze, mintgroen en geel. De keuze qua lettertype vond ik nog best lastig. Het is ‘Vegetable‘ geworden.

Een foto op de lunchbox is ook leuk zoals je hierboven kunt zien. Mijn zoontje was zo blij met hemzelf als piraat toen hij naar school ging, waar ook veel andere kindjes op reageerden. Voor Yvette wordt het thema van haar verjaardagsfeestje ook ‘eenhoorn’ en kon het niet laten om dit in het ontwerp terug te laten komen.

Onze broodtrommel & beker bestelling

Voor de broodtrommel kun je de kleuren zelf kiezen, plaats je toffe foto’s, afbeeldingen en teksten totdat de lunchbox helemaal naar jouw smaak is! Er passen overigens 4 boterhammen in. Al doen wij er vaak 2 met wat fruit. Het resultaat is te gek!

broodtrommel

Winactie

We zijn zo blij met de nieuwe schoolset. Het ligt klaar om haar gegeven te worden in augustus. Nog een klein maandje wachten en dan kunnen we in huize Olivette weer een mijlpaal markeren. Oefff Time flies..

Zijn jullie ook zo fan van mymepal? In samenwerking met dit mooie merk mogen we maar liefs 3 sets t.w.v 40€ weggeven! Een broodtrommel inclusief een Bentobox en vorkje, samen met een matching Mymepal schoolbeker! Hoe tof is dat! Doe dus snel mee.

Meedoen is eenvoudig. Laat onder onze facebook winactie post een reactie achter. Sharing is caring en als je een vriend of vriendin tagt, maakt hij/zij extra kans. En utieraard ben je al fan van onze facebook pagina. De winnaar maken we 6 juli bekend!  Veel succes!!

Zagen jullie tegen die 1e schooldag op? En heb je eventueel nog tips & tricks voor me :-D, brand maar los!

Lees ook: Een gratis schooltas van Ouders Van nu voor schoolgaande kinderen

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube  Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief