Delen vinden we super lief

ammehoela kids clothingDeze week was druk en stond in het teken van de negenmaanden beurs. Ik merk dat het me afgelopen twee weken zwaarder is gevallen om zoveel van huis weg te zijn. Bij de crèche keek Lucas zo sip toen ik hem wegbracht, dat mijn mama hart eventjes brak. Volgende week is de rust wedergekeerd en ben ik weer 100% present. Soms kan het gewoon even niet anders. Gelukkig was het wel een hele toffe, enerverende week….

Maandag 19

Eindelijk is het zover en heb ik me ingeschreven voor de BHV cursus. Bij mij ben je straks in goede handen en kan ik met trots “BedrijfsHulp verlener”genoemd worden! In mijn studentenperiode heb ik lang in Theater carré gewerkt waar ik ook BHV’er was. Ik ben hier zelfs een paar keer in actie gekomen. Zo heb ik iemand in de stabiele zijligging mogen leggen, pleisters mogen plakken en heb ik geholpen bij een beginnend “brandje-tje-tje”.

Het moment toen het “Serious business” werd, was de avond dat er iemand van in de nok van het theater via de brancard naar beneden getild moest worden. De hulpdiensten waren snel ter plekke, maar dat zijn wel heftige momenten voor BHV’ers. De stof is ver weggezakt en het is inmiddels heel wat jaren geleden. Tijd om het of te frissen en weer als BHV’er door het leven te gaan. In maart zal ik mijn theoretische kennis en praktische vaardigheden weer op peil brengen. Ook handig als tijdens de negenmaanden beurs iemand onwel wordt

Dinsdag 20ammehoela kids clothing sultana

Zijn jullie goed verzekerd? En dan bedoel ik met name als je bril in huis kapot gaat, je ruit door de kou plotseling gaat barsten, of als je dak gaat lekken!? Niet al te lang geleden heeft mijn dochter de Ipad van een ander uit frustratie op de grond gekletterd. Het was extra zuur omdat het een Ipad was, die vol stond met foto’s van overledene dierbare.

Diegene trok wit weg toen het gebeurde. Extra belangrijk voor ons om de schade gelijk af te handelen. Al bleek dit een wel heel duur geintje te zijn met een kapotte Ipad! Bij navraag bij onze verzekeraar bleken we een “geluk bij een ongeluk” een extra aansprakelijkheid verzekering afgesloten te hebben. Fioew! Jaren geleden afgesloten en nooit hoeven te gebruiken. Net als een glas verzekering! Je betaalt er elke maand voor en hoopt het nooit te gebruiken. Tot dat ene moment…. en laat dat moment ook deze week zijn…

  • Barstens nog aan toe

Die ochtend zijn ze de ruit wezen inmeten waar een mega barst in zit. Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar dat huis van ons valt echt van alle kanten uit elkaar met drie kids. Onze bank zit onder de viltstift strepen, smeersels, de kozijnen in bekladderd en in het parket zitten putten en deuken van alles wat op de grond klettert het raam is door moeder natuur gebeurd, maar toch, armoe ten top! lang leve de verzekering, fioew…

  • Lionsmeetinglions meeting weekoverzicht

Die dinsdag avond was het Lionsmeeting in hotel Eden Manor. Ik ben al jaren lid van “Lionsclub Amsterdam het IJ” waar we met alle leden op diverse manieren onze handen uit de mouwen steken. Ik wil heel graag terug geven aan de maatschappij op verschillende manieren. Eén van onze acties is dat we op regelmatige basis koken voor daklozen bij het initiatief “In een andere keuken” bij het Stoelenproject.

Dit is de opvang voor dak- en thuislozen in de Marnixstraat Amsterdam. Op deze locatie overnachten van 1 oktober tot 1 mei dagelijks 45 daklozen. Het kookproject zorgt ervoor dat zij ’s avonds een gezonde warme maaltijd krijgen. Ik word er blij van als ik onderstaande video impressie weer bekijk.

En dit doen we niet alleen als Lionsclub! Er komt een te gekke BENEFIET PUBQUIZ avond aan in de Melkweg te Amsterdam. De derde editie alweer, waar we jaarlijks fantastische bedragen mee ophalen. Dit jaar organiseren we het voor uitgestelde kinderfeestjes waar ik snel meer over zal schrijven.

Wil je erbij zijn? Aarzel dan niet om een tafel te reserveren. Ook ben ik OP ZOEK NAAR JURYLEDEN die samen met mij de jurering van die avond wil doen. Een belangrijke taak, want we hebben jaarlijks zeer grote prijzen te vergeven en verwachten volle bak! Stuur me dus zeker een bericht als je dit leuk lijkt en je ons wil helpen op deze toffe avond.

Woensdag 21 negenmaanden beurs bloggerstournegenmaandenbeurs

Wat een dag! Ik was vroeg in de veren om met een fantastische groep mama & lifestyle bloggers op pad te gaan. Ik was omring met meiden & heer met die dezelfde passie, drive en spirit. We deelden informatie en houden elkaar op de hoogte zodra er een “MUSTSEE” voorbij kwam.! Wat hadden we een plezier en hebben we veel geleerd en opgestoken van de mooiste merken. We werden verwelkomd door fijne bedrijven waar ik altijd meer over wilde weten. Je kunt er alles over lezen in de blog:

Gerelateerde blogs: Een 4e? Op de negenmaandenbeurs beginnen de hormonen weer op te komen

Er gaat ongetwijfeld nog heel veel op volgen n.a.v mijn bezoek op de negenmaanden beurs, want ik wil uiteraard alle ins & outs met jullie delen.

  • Wine-Time na de negenmaanden beursgoede voornemens 2018

Die avond wachtte manlief me op met een glas wijn “Zo die heb je wel verdiend”, zij hij lief. Ik kon geen boeh, of bah meer zeggen en kroop tegen mijn steun en toeverlaat aan. Hij vertelde mij de gruwel verhalen van hoe de kleine terrors hem tot het uiterste hebben weten te drijven. Ik geloof dat de kinderen mij duidelijk willen maken dat ik iets te veel van huis weg ben geweest afgelopen periode.

Papa had het hierdoor echt te verduren met gedrag dat onacceptabel is. Ze hadden de hele tuin met modder besmeurd. Dat is nog niet het ergste, ook de tuinhuisjes hebben ze er mee lopen ‘beschilderen”. Huisarrest tot hun 18… En mijn kids? Die roepen gekscherend “Ammehoela“. Ik heb ze dus toepasselijke kleding gekocht hahaammehoela negenmaandenbeurs

Donderdag 22 negenmaanden beurs lange dag

Vandaag was het een sprankelende beursdag op de negenmaanden beurs en stond ik er met mijn eigen werk. Het stond in het teken van verkopen, praten met klanten en uitleg geven over de producten. Als ik terug kijk op mijn werkzame leven heb ik op veel beurzen mogen staan. De huishoudbeurs en negen maandenbeurs is toch wel heel bijzonder en uniek. Ik was in het voorjaar bij het “we are pregnant event” en dat is heel anders ingestoken en naar mijn idee komt daar ook een ander publiek, meer lokaal.

Het is uiteraard ook ‘kleiner’ en intiemer opgezet. Die avond had ik wel echte ‘stal benen’. Waar ik voorheen 24/7 op mijn benen kon staan, merk ik dat ik nu ouder word. En heb je al gehoord dat OUDERS VAN NU een fantastisch ‘in de wolken festival” in Oktober organiseert? Nog wel even geduld, maar op 4 t/m 6 oktober openen de deuren van dit festival waar je alles kunt vinden voor je zwangerschap en je baby. Tickets zijn nú al verkrijgbaar! ☁ Ook leuk om de “VT wonen & design beurs” tegelijkertijd te bezoeken. En aarzel niet om ze te volgen op Facebook om alle ins en outs te volgen.

in de wolken festival

Vrijdag 23

Hadden jullie destijds mijn blog gelezen over de Fossil smartwacth Q dat ik heb mogen testen voor Insiders? Ik betaalde er destijds een borg voor om hem gedurende een lange testperiode te mogen ervaren, testen en om verliefd op te worden. Na het afronden van de testperiode was ik heel enthousiast maar besloot toch om de smartwatch terug te sturen. Het was een dure maand en de borg kon ik goed gebruiken.

Ik deelde fanatiek mijn foto’s met #testingfossilq om jullie te informeren van mijn bevindingen. En laat ik nu de winnaar geworden zijn van de fotowedstrijd! Ik deed vandaag op kantoor dus echt een dansje. De Smartwatch komt gewoon weer mijn kant op, hooray. De liefde is gewoon wederzijds, we zijn onafscheidelijk en worden weer herenigd. Jippie HipHipHooray, heel leuk nieuws!

Vooral na het vervelende nieuws dat de jongste ziek is geworden op de crèche. Dan gaat mijn hartslag twee keer zo snel! Als er iets is met mijn kindjes is, dan laat ik echt alles vallen. Manlief staat ook “Stand-By” en is in een kwartier bij hem! Gelukkig wist hij het tot het einde van de dag te redden na goed geslapen te hebben.  fossil q homeworktime Familie Agenda

Zaterdag 24 negenmaanden beurs

Mama moet dit weekend on tour en is aanwezig op de negenmaanden beurs. Mijn kinderen vonden het niks, maar verveelden zich geen moment. Papa ziet dit als hét moment om met zijn vrienden op pad te gaan en de kindjes safe & sound onder te brengen bij oma. Hier zijn ze maar wat graag en ik ga met een gerust hart aan het werk. Maar niet voordat ze bij Zoé langs zijn gegaan.

Yvette haar vriendinnetje is 3 geworden en we wilden het feestje niet missen. Papa nam de honneurs waar en sleepte alle kids mee om een taartje bij haar te gaan eten. Trots op hem, hij doet echt alles om zijn kids blij te maken. Hij had dan ook wel een heel goed humeur, gezien de geslaagde poging om PINKPOP kaarten te regelen. Elk jaar is het vaste prik en gaat hij hier naartoe met zijn familie. Niks voor mij (Ieder zijn ding immers), maar gun hem de hele wereld en neem de honneurs wel waar in BV familie.

  • Mannen app

De mannen app-groep ging al los, dat belooft een epische avond te worden. Als ze van al dat grootspraak niet om tien uur al doodop aan de bar hangen. Het zijn namelijk allemaal papa’s met jonge kids haha. Hij belde me al tussen de gangen door om te vragen naar mijn dag. het klonk erg gezellig op de achtergrond… heerlijk, have fun guys!! Ik kon goed bijkomen van de negenmaandenbeurs en mijn blogs lekker weg tikken.

Zondag 25negen maanden beurs

De kaarten voor het event “blogger by nature” zijn besteld. Mijn blog gaat goed, heel goed zelfs. En daar doe ik het natuurlijk voor om mijn lezers te inspireren en verblijden met mijn blogposts. Toch kan het naar een hoger level gebracht worden. Een dag vol met presentaties, trainingen, netwerken en gezelligheid kan ik zeker gebruiken.

Ik merkte tijdens de bloggerstour dat het inspirerend is om je omringen met blogcollega’s en om je kennis te delen. Ik kijk dan ook uit naar deze leerzame dag. Na die dag gewerkt te hebben op de negenmaandenbeurs was ik maar wat blij om die avond mijn kinderen in mijn armen te sluiten. Mijn tere mama hart kan dit helemaal niet aan om zolang bij hen weg te zijn ! Wat een hectische, leuke week, maar wat ben ik blij om nu lekker thuis te zijn!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

#1 Weekoverzicht #1 Olivette fris en fruitig het nieuwe jaar tegemoet
#2 Januari Weekoverzicht #2 Een week met avonturen
#3 Blue monday, daar doen we niet aan! Weekoverzicht #3  brengt een vrolijke noot
#4 Ups & Downs. Een week dat voorbij vloog Weekoverzicht #4
#5 Februari, we gaan richting de lente Hooray Weekoverzicht #5
#6 Een week van uitersten: galafeest, girlsnight out, tot aan sneeuw & kinderfeestjes, altijd wat te doen bij Olivette weekoverzicht #6
#7 Een week vol avonturen & belevenissen met Valentijn als hoogtepunt weekoverzicht #7
#8 Negenmaanden beurs, avonturen & een gebroken mama hart Lees je mee? Weekoverzicht #8


Delen vinden we super lief