Delen vinden we super lief

Olivier doet zijn naam eer aan; hij wordt 4 jaar en gaat straks naar school. Deze mama houdt van gadgets en is gaan struinen naar een mooie broodtrommel en drinkbeker. Ik stuitte op een website waar ik lunch producten naar wens kan personaliseren, zo leuk!  Elke ochtend zal het rugzakje nu gevuld worden met iets lekkers in een stoer mymepal setje, inclusief naam en eigen foto. De eerste reactie van Olivier was magistraal, kijk hieronder maar mee. We maken jullie ook graag bij en organiseren een toffe winactie, wieweet ben je straks ook de trotse eigenaar van een gave lunch set. Ik verheug me er nu al op om elke dag zijn hapjes klaar te maken. Een nieuwe fase is ingegaan. Kleine kindjes worden groot…  

Simpeler dan simpel
Eigenwijze Olivier heeft een duidelijke eigen mening en ik betrek hem daarom graag bij de keuze aan producten. Het zal me niet gebeuren dat de bestelde producten in een kastje belanden en dat er niet naar omgekeken wordt! De fase van Paw patrol is hij voorbij en tegenwoordig is alles piraten, of batman. De broodtrommel is een verrassing en cadeautje voor hem, maar door hem mee te laten beslissen, eet hij straks ongetwijfeld zijn lunchbox leeg.  
Op de website van mymepal zag ik een ruime keuze aan producten. Denk hierbij aan speciale bekers voor water, verschillende maten lunchboxen, een kleine trommel voor snackjes, een Duobeker en nog een vele andere producten. De keuze is reuze. Ik dacht vooral praktisch. Wat gaan we gebruiken en wat is handig!over_mymepal

Personaliseren
Je kunt elk gekozen product naar hartenlust personaliseren. De kleur en het ontwerp kan naar eigen keuze ge-upload worden. Dit kan een standaard afbeelding zijn, maar ook een eigen foto of geboortekaartje behoort tot de mogelijkheden. De keuze is groot en het kiezen is nog best lastig. Ik vond de
inspiratiemuur heel handig. Mijn eigenwijze en enthousiaste Olivier had een hele duidelijke mening.  Mijn voorkeur ging eigenlijk uit naar het stoere sterren motief.  Daar raak je niet zo heel snel op uitgekeken. Maar nee hoor, de kleine man wil een afbeelding van een piraat. Ach het is zijn feestje, Naar school gaan is best een mijlpaal. En zo geschiede… Met een stoere afbeelding van een piraat …himself… gaat hij zeker de blits maken… awrrrr

Onze bestelling:mymepal

IMG_3718Zijn nieuwe Juf Marieke vertelde me tijdens het intake gesprek dat op zijn eerste wen-dag een broodje,  fruit, of wat groentje meegegeven kan worden. Ze drinken melk, of water, pakjes zijn uitgesloten. Ik kan er voor kiezen om het mee te geven in een beker, of het water kan zelf worden getapt uit de kraan.

Ik kies voor het laatste, want heb je ooit lauwe melk gedronken? Jakkiebah! Niet aan mij besteed. Aangezien Olivier de helft van mijn DNA heeft, geldt dat vast en zeker ook voor hem. Ik bestel dus een beker die hij zelf kan vullen. Als hij straks hele dagen naar school zal gaan, blijft hij ook in de middag “over” Daarom moet er meer eten meegegeven worden en is een grote lunchbox een must!

De keuze is gevallen op:  

  • Mepal Lunchbox midi Campus met naam en foto

Het is de grote variant lunchbox geworden. Er moet immers wel een berg boterhammen in passen. Dit model broodtrommel is voor vier broodjes, fruit en een koekje. We hebben liever wel wat meer ruimte, want proppen is ook zo zonde. De foto van de deksel hebben we samen uitgekozen. En als hij hier op uitgekeken is, kan er een losse deksel worden besteld. Leuk en IMG_3773berehandig! Niets is zo vluchtig als de interesse van kinderen. Is het de ene dag Bert & Ernie, is het de andere dag Paw Patrol. Vandaagdedag is het helemaal Batman. We hebben het ontwerp doorgevoerd bij meerdere producten.

  • Duobeker Take A Break met naam

Dit is een ideaal product. Er zit een apart bakje in waar je fruit/cruesli in kunt doen en in de beker yoghurt. Zo blijft het lekker krokant. Ook voor besjes is het handig. Hij is een fruitmonster. De bekers kunnen dus ook goed gevuld worden met aardbeien of ander fragiel fruit. Zijn naam en 2 ‘ hoofdkoppen’  sieren de beker.

  • Schoolbeker Campus

Deze beker heeft een inhoud van 275 ml en wordt sinds zijn door mymepal introductie in 1988 geroemd om zijn goede afsluiting. Geen natte tassen, hooray! Hierin kan je drinken zonder lekken mee naar school meegeven. Ook is het makkelijk te openen zodat hij zelf de beker kan vullen. De beker heeft een overdrukventiel, voor als er overdruk in de beker ontstaan door bijvoorbeeld gistingsprocessen van sappen. Het ventiel kan dan eenvoudig worden hersteld.  Ook hier staat zijn naam op mee de afbeelding van een aapje, geheel in piraten thema.

  • Fruitbakje

Dit bakje is kleiner dan de broodtrommel en ideaal voor fruit. Er past veel in; een appel, peer, snoeptomaatjes, komkommer, stukjes kaas, besjes, etc. het design is zwart, wit, rood met een piraten ‘hoofdkop” zoals mijn kleine man het noemt.

  • Pop up drinkfles campus 

Tijdens het bestellen keek mijn dochter van 2,5 beteuterd mee. Zij wilde ook graag een lunchbox en beker. Ik realiseerde me dat nu alles om Olivier draait omdat hij naar school gaat. Hij is straks jarig, gaat een dag met papa op stap, heeft een piratenfeest, hij gaat trakteren op de crèche, heeft zijn 1e wendag, heeft een nieuwe outfit, rugzak en ga zo maar door. Om geen scheve gezichtjes te krijgen, heb ik een extra drinkbeker aan de bestelling toegevoegd. Ze is nog een echte smeerpoets en daar kan nu verandering inkomen met de pop-up fles. Door een druk op de knop laat de drinkfles zich openen. Druk je op de tuit dan sluit je hem weer.  En kijk eens naar het leuke design. De standaard templates van mymepal voldeden helemaal aan haar wensen. Deze prinsessen beker is een groot succes.

Conclusie
Binnen 24 uur werden de producten geleverd. Dit is altijd een cadeautje om de bezorger van PostNl aan de deur te ontvangen. Hij kent ons inmiddels al bij voornaam. Ik ben dan ook een fan van online bestellen. Dit geeft me zoveel gemak en meer vrije tijd. Mymepal staat garant voor kwaliteit, stevig materiaal en vele design mogelijkheden. Voor kinderen zijn de producten fijn in gebruik en eenvoudig te openen. Een absolute plus; de bekers lekken niet. Olivier en ik zijn fan van de bestelde producten en kunnen niet wachten om het te gaan proberen. Met ongeduld telt hij de dagen af dat hij naar school mag. Kijk eens hoe blij hij met het resultaat is in onderstaande video.

Winactie & Aanbieding
We zijn erg verheugd dat we onder één van de volgers van Olivette een Broodtrommel campus en Schoolbeker van Mymepal Schermafbeelding 2017-03-12 om 10.19.04mogen verloten. Dit mag naar eigen smaak ontwerpen worden. Wil jij dit leuke setje WNNEN in een ontwerp naar keuze? Doe dan snel mee!  
Wat is er nu leuker dan een gepersonaliseerd lunchartikel?

Meedoen is  eenvoudig: Laat een bericht achter onder dit artikel en op onze Facebook post en laat ons weten wat jij op je lunchbox en beker gaat zetten. Je kunt meedoen tot
en met zondag! Maandag 20 april maken we de winnaar bekend op onze facebookpagina.

Ben je enthousiast geworden en wil je gelijk bestellen?  Met de actiecode “OLI173” ontvang je 15% korting op een zelf ontworpen bestelling. Helemaal gaaf!

Succes

Liefs Olivette

My Mepal

nb: Deze blog bevat gesponsorde producten waar onze eerlijke mening over is geuit

 


Delen vinden we super lief