Delen vinden we super lief

Dit weekend was het zover en ging Annick (13) met 3 vriendinnen naar Duinrell in Wassenaar. Ze kregen toegang tot het park en het Tiki bad en hadden 1 missie: Duinrell ontdekken en er een eerlijke mening over geven! Lees je mee?

‘Duinrell Here we come’

Hoge, lage, grote, kleine, snelle en trage attracties, ze zijn er allemaal. Voorin het park zijn de attracties voor de kleinere kinderen, achter in het park zijn de attracties voor wat grotere kinderen en/of volwassenen. Wij waren meer te vinden achter in het park waar er heel veel actie te beleven was!

Onze top 3 attracties

Duinrell kent meer dan 40 attracties waar wij er drie toch wel heel tof vonden! Hier komen ze:

1.De falcon, deze attractie is wel voor echte durfals. We konden hier met z’n 4en op een rij zitten. Hij gaat een paar keer over de kop, en hij gaat super snel.

2.De waterspin, je zit in een bank met vier rijen. Hij gaat een aantal keer voor en achteruit over de kop. Je hangt zelfs eventjes op je kop, dat voel je echt wel aan je benen 🙂


3.Wild Wings, je zit in een eigen vliegtuigje, die je zelf kan besturen. Je kunt kiezen of je over de kop wilt of juist gewoon stil hangen. Je kunt het zo spannend maken als je zelf wilt.

Girlstrip

Wij zijn dertien en hebben het park ontdekt door wat wij leuk vinden. maar het viel me op dat ik mijn kleine neefjes ook best had kunnen meenemen. Want ook voor kleine kinderen is er genoeg te doen!

Aanraders voor de kleintjes:

In het pannekoekenrestaurant staat een draaimolen. Terwijl je aan het genieten bent van je pannekoek kunnen de kleine kindjes lekker verder spelen. Voor in het park is een speeltuin, met glijbanen, wip waps en veel andere kleine speelattributen. Ook kunnen ze in een trein reizen door het wilde westen, hoe cool is dat? Het kan in de attractie Locomotion.

Meer dan 40 attracties!

 • In oktober zijn er Dino’s op Duinrell!
 • Actie gegarandeerd voor de echte durfals
 • Speelplezier voor kleintjes
 • Leuk om te combineren met het Tikibad

Het tiki bad

Wij hebben besloten om in de middag naar het tiki bad te gaan. We hebben tot in de avond daar doorgebracht, zo leuk was het. Het tiki bad is uitgerust met heel veel glijbanen, voor groot en klein. Je kunt ook gewoon zwemmen in het zwembad. In het zwembad komt ook om de 20 minuten een golfslagbad die je niet wil missen.

Het Tiki Buitenbad zomer 2019

Wij hebben alle glijbanen uitgeprobeerd. Zelf houd ik enorm van snelle glijbanen, houd je daar ook van? Dan kan ik ‘Blits en Flits’ enorm aanraden. Bij Blits ga je snel en maak je veel bochten. Bij Flits ga je eerst heel stijl naar beneden en daarna ga je ook snel door veel bochten.

Ook is het super leuk om samen met iemand met een band van de glijbaan af te gaan. Daarvoor raad ik de Triton aan. Bij deze glijbaan ga je maarliefst twee keer door een tol heen!

Ongekend veel waterfun

 • Grootste waterpark van de Benelux
 • Meer dan 1,5 km glijbaanplezier
 • Snelle glijbanen voor waaghalzen
 • Kids waterpark Playa (ook voor <1.20m

Ik heb genoten van mijn verblijf in attractiepark Duinrell! Het is echt een aanrader voor zowel jong én oud! En wist je dat je er ook kunt overnachten? Goed om te weten!

Annick, oktober 2019

Blijf slapen op Duinrell

 • Dagelijks onbeperkt toegang tot het attractiepark en het Tikibad
 • Midden in de natuur en nabij het strand
 • Duingalow, Lodgetent of campingplek
 • Meer dan 20% korting op Last minutes in september en oktober!

Tot slot

Duinrell biedt ongekende familieplezier voor jong, ouder, gezinnen en zoals je hebt kunnen lezen een ideale plek voor een meidentrip! Het hele jaar door is het overigens een goed idee om Duinrell te bezoeken. Tijdens de zomer, herfst, winter en lente is het genieten op attractiepark Duinrell. Er zijn zoveel toffe attracties en een grote keuze aan activiteiten. Het Tikibad is het hele jaar door geopend met in de zomer zelfs een mooi groot buitenbad. Meer info en tickets: ticketpagina. Wij vinden het absoluut een ‘Go’!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief