Delen vinden we super lief

We waren van de partij bij de Nederlandse voorstelling van GIRLS TRIP in Pathé Arena te Amsterdam. En met wie kan ik daar beter naartoe gaan dan met mijn eigen girl; Nienke. Zij had geen idee waar ze heen ging, extra leuk om haar te verrassen met deze blockbuster. Het moraal van de film werd me aan het einde extra duidelijk…

Kritisch

Ik had enige twijfels, want wilde deze Girls Trip film the ‘Hangover’, of “Sex in the city” evenaren? Vier meiden op pad die te veel drinken, gekkigheid uithalen en in benarde situaties terechtkomen? Ik wist het niet en was bij voorhand vrij kritisch. In de VS was de film al in première gegaan en zeer goed ontvangen door het publiek. Dit maakte mij extra nieuwsgierig. Want was het onderwerp niet al een beetje uitgekauwd?

Nienke Plas

Met een kritische blik en blocnote in m’n hand wierp ik me in een van de rode stoelen van het Pathé arena, dat geheel in het teken stond van de perspremière. De rode loper was uitgerold en de première werd gepresenteerd door niemand minder dan Nienke Plas. Wie kent deze comédienne en vlogger niet? You “love her or hate her” en ze hadden niemand beter kunnen kiezen dan haar, want de film ging op dezelfde koers verder. Nienke Plas bruist van de energie en vind ik een frisse wind in de BN’ers scene. Mijn eigen girl Nienke wist bij voorhand niet waar ze naar toe ging, extra leuk om mijn zwangere vriendinnetje te verrassen.

De film Girls Trip het verhaal

Vier goede jeugdvriendinnen (Regina Hall, Tiffany Haddish, Jada Pinkett Smith en Queen Latifah) vinden het hoog tijd om er na jaren weer op uit te gaan en plannen een Girls Trip! De bestemming wordt Tijdens New Orleans waar ze los gaan. Dansen, drank, veel lol en er wordt flink gedanst, gedronken, gelachen, geflirt en bijgepraat. Er komen hits voorbij van NEYO en Maxwell dat naast de vier charmante vrouwen een enorme flair aan de film geeft. De film is verfrissend en we hebben serieus hard gelachen net als de mede-bioscoop bezoekers.

Hilariteit

De hilarische momenten met de grapefruit, de stunts en gekkigheid zette de zaal op z’n kop. Wat me ook opviel is dat de film heel kleurrijk is. De kleding adviseur is los gegaan met de outfits en designs. Fashion speelde een grote rol in de film waar je hebberig van wordt. De film werd met een groot applaus ontvangen en vinden het beiden een aanrader. Het einde vonden we beiden ietwat “hollywood-zoetsappig-moreel-happy ending hebben, maar ach.. ze hebben me goed weten te overtuigen dat het weer tijd is om mijn eigen meiden bij elkaar te sprokkelen en weer serieus op pad te gaan. In de drukte, hectiek en het familieleven, vergeet je soms dat echte vriendschap zo waardevol en belangrijk is. Er gaan vaak weken of maanden voorbij dat ik mijn vrienden niet zie. Hoog tijd om daar verandering in te brengen.

Cast Girls Trip

Naast deze vier sprankelende acteurs waren er rollen in Girls Trip toebedeelt aan niemand minder dan; Larenz Tate (Menace II Society), Mike Colter (Luke Cage), Kate Walsh (Private Practice, 13 Reasons Why) en Kofi Siriboe (Whiplash, Straight Outta Compton). De producent was niemand minder dan Will Packer (Ride Along, de Think Like a Man-films) die de nieuwe komedie Girls Trip van regisseur/producent Malcolm D. Lee presenteert. (The Best Man-films, Barbershop: The Next Cut).

Impressievideo premiere

Natuurlijk hebben we gefilmd, foto’s genomen en de sterren gespot. Op onze social media kanalen zie je hier meer van terug #GirlsTrip. Hierbij alvast een leuk kijkje achter de schermen. En is je nieuwsgierigheid gewekt en wil je er meer over weten? De film heeft ook haar eigen facebook pagina

Official trailer Universal pictures

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

Tiffany Haddish, Regina Hall, Queen Latifah and Jada Pinkett Smith.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Universal

Nieuwsgierig naar andere films die door universal pictures gelanceerd zijn? Ik zou heel snel een bezoekje wagen aan de bioscoop!

Atomic Blonde http://olivette.nl/charlize-theron-atomic-blonde-imax/

Emoji film: http://olivette.nl/de-emoji-film-premiere/

Spiderman Homecoming: http://olivette.nl/spider-man-homecoming/

Verschrikkelijke ikke: http://olivette.nl/verschrikkelijke-ikke-3/

Paris can wait: http://olivette.nl/paris-can-wait-filmreview/

Girls trip: http://olivette.nl/girls-trip/


Delen vinden we super lief