Delen vinden we super lief

We hebben een leuk en origineel sinterklaas cadeau tip voor je! Bestel je gepersonaliseerde Video van Sint en geniet van de verwonderde blikken van je kinderen. Afgelopen jaar was het een groot succes en ook dit jaar zullen we een video bestellen. Een persoonlijke boodschap van Sinterklaas in verhaalvorm maakt de viering echt extra feestelijk!

Het is een cadeau dat kinderen ook meerdere keren kunnen afspelen en waarmee je de Sint echt bij je in huis haalt. En extra leuk, we mogen een video van Sint weggeven! Meedoen is heel eenvoudig: dus lees snel verder.

NIEUW dit jaar

Om te blijven verrassen, passen de makers de video van Sint ieder jaar aan. Dit jaar staat de Video van Sint helemaal in het teken van “Sinterklaas en Snoetje de hulppietenhond‘. Aangezien we met meer familieleden Sinterklaas vieren, ben ik blij dat er nu ruimte is voor maar liefst 10 personen per bestelling. Dat maakt het feest extra groot! Je hebt vervolgens keuze uit ruim 450 onderwerpen zodat jouw verhaal echt een match is met je kind of familielid. Vorig jaar waren dat er 300 waardoor we maar liefst 150 splinternieuwe onderwerpen hebben om uit te kiezen. Maar dat is nog niet alles…

Nog meer leuks in de 2022 video

Ook voor volwassenen is er een ruime keuze zodat het een feest wordt voor groot én klein. Alle onderwerpen zijn overigens vooraf te beluisteren voordat je besteld zodat je weet wat je kunt verwachten.

Ook papa kwam in het verhaal voor tot grote vreugde van de kinderen. We hebben er bij ons wat grapjes in verwerkt.

Je kunt 2 verschillende persoonlijke foto’s uploaden per persoon voor in het Grote boek en 3 algemene foto’s, zoals bijvoorbeeld een foto van je vakantie, huisdier, gezinsfoto, etc. En extra leuk, dit jaar zijn er ook weer nieuwe verstopplekken toegevoegd, waaronder leuke, grappige, zoals o.a ‘in de koelkast‘. Dit zorgt weer voor hilarische momenten en ideaal in combinatie met de Pakjes Puzzel Speurtocht.

Als afsluiter dansen en zingen we mee met het populaire Sinterklaasliedje “Pieten feesten op de daken”. Ik heb nu al zin in Sinterklaas!

Sinterklaas en Snoetje de hulppietenhond

Het gloednieuwe avontuur bij Video van Sint staat dus nu in het teken van “Sinterklaas en Snoetje de hulppietenhond”! Ze hebben het weer ingenieus bedacht met alle nieuwe feautures! Mocht je het al een keer eerder besteld hebben, dan zal het verhaal deze keer heel anders zijn, immers wel zo leuk! Voor ons was het afgelopen jaar de eerste keer en het was een daverend succes! Ook dit jaar bestellen we dan weer vol spanning een persoonlijke video.

Dit zien we in 2022 terug:

Naast al het nieuws, blijven de succesvolle feautures uiteraard behouden:

De speurtocht met puzzelstukjes was favoriet!
 • DVD, of Download, of Compleet (download + DVD met veel extra’s)
 • De video duurt circa 14 minuten, bij meerdere personen iets langer
 • Keuze uit 6 onderwerpen waarvan 2 optioneel
 • Sint verklapt de verstopplek (optioneel) of kies anders voor een neutraal einde
 • Prijs is hetzelfde gebleven
 • Download is binnen 1 uur te bekijken
 • DVD – Verzending binnen 24 uur via Post.nl (dus niet binnen 24 uur bezorgen)
 • Voor België bezorging 3 – 4 werkdagen

Extra’s bij te bestellen.

 • Post van Sint met 5 verschillende postkaarten en 1 spoed-envelop
 • Pakjes Puzzel Speurtocht met echte houten puzzelstukjes die de weg wijzen naar de pakjes. Dit geeft het feest een extra tintje en is echt een aanrader!
 • 5 Karaokeliedjes met Danspiet om een echt feestje te kunnen bouwen
 • 5 Verhaaltjes van Sint (download)
Sinterklaas is een heerlijk kinderfeest

Gepersonaliseerd verhaal

Doordat je zelf foto’s upload worden deze tijdens het avontuur samen met de namen van de kinderen op verschillende manieren in de video getoond. Alle gegevens worden verwerkt in een video van ongeveer 14 minuten waarbij Sinterklaas van alles over de kinderen, of volwassenen, vertelt uit het Grote Boek. Doordat het persoonlijk wordt ingestoken komt het heel geloofwaardig over en kruipen ze bijna in het televisiescherm. Ik begin ook bijna weer in de Sint te geloven en ik zag de oudste twijfelend kijken.

Verder wordt er ook nog lekker gedanst en brengt Sinterklaas aan het einde van de video het verlossende woord; de verstop plek van de cadeautjes. De speurtocht is dan ook echt een aanrader!

Sinterklaas is bij ons vaste taditie

Winactie video van Sint

Lijkt je dit ook te gek en wil je kans maken op een eigen video van Sint? Doe dan snel mee aan onze winactie. Je hebt dan nog alle tijd om een eigen video te laten maken voor de grote dag! Meedoen is eenvoudig:

 • Een berichtje onder dit blog is voldoende of onder de winactie post op Facebook, een hartje, of smiley zou tof zijn. Tag ook zeker iemand als je het iemand anders gunt om kans te maken op zo’n leuke video!
 • Olivette is ook actief op Facebook |YoutubeInstagram | Pinterest We vinden het uiteraard superleuk als je ons volgt op één van onze kanalen!
 • De winactie start op 27 oktober en eindigt als de sint in het land arriveert zodat je nog voldoende tijd hebt om de video te laten maken! De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht via een PM, of op je achtergelaten e-mailadres. We vragen je wel om hier binnen 48 uur op te reageren om te voorkomen dat de prijs naar een andere deelnemer zal gaan!
 • Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden!

Veel succes!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |YoutubeInstagram | Pinterest We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief