Delen vinden we super lief

stemmencastOp zaterdag 24 november a.s. was de feestelijke Nederlandse 3D-première van
DE GRINCH in Pathé Arena te Amsterdam.

Deze leuke kerstfilm is naar ons hart en de stemmenast evenzo. Wat dacht je van de stemacteurs als Carlo Boszhard, Karin Bloemen, Murth Mossel, Matheu Hinzen en Viggo Neijs? Ieder jaar gaan we als traditie de 2e kerstdag naar de bioscoop. Ook dit jaar mogen de kinderen hun favoriete kerstfilm uitkiezen. Vorig jaar was dit COCO en ik dit jaar is ‘De Grinch’ toch echt wel de ultieme kerstfilm.

Stemmencastrode loper grinch

Carlo Boszhard spreekt de stem in van de Grinch in de nieuwe animatiefilm van Illumination. Zij zijn ook wel de makers van o.a. de Verschrikkelijke Ikke films en de Minions. In de originele versie wordt deze stem ingesproken door Benedict Cumberbatch. Bekijk onderstaande trailer van De Grinch maar eens en wordt gelijk verliefd op deze film.

Trailer (Nederlands gesproken)

Het verhaalde grinch

DE GRINCH is alweer de achtste animatiefilm van Illumination en Universal Pictures. Het is het bekende kerstverhaal van Dr. Seuss dat vertelt over een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen. Dit is zijn missie en niets anders brengt hem op een ander idee.

Toch wordt hij op andere gedachten gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst. Het is een herkenbaar verhaal over de magie van kerst. De film is grappig, hartverwarmend en het is een visueel feestje. E zitten ook echt volwassen grapjes in verwerkt dat de film echt diepgang geeft. Wat hebben we en plezier gehad. De film is echt creatief in elkaar gezet.

Er wordt 6 jaar bij aangegeven en dan begrijpen kinderen de diepgang van de film. Daarentegen zitten er geen  enge scenes in. Daardoor kan het ook al wel eerder bezocht worden. Een beetje afhankelijk hoe je kindje in elkaar zit.

Stemmencastde grinch

In de Nederlands gesproken zal Carlo Boszhard de stem verzorgen van hoofdpersonage DE GRINCH. Ilse Warringa spreekt de stem in van Donna, de moeder van Cindy-Loe Woe (Kee Derwig). Murth Mossel is de vrolijke buurman van de Grinch, Bricklebaum en Karin Bloemen zal te horen zijn als Burgemeester Ogurkie. Zij waren alle aanwezig bij de feestelijke premiere.

In de originele versie hoor je de stem van Benedict Cumberbatch als the Grinch. Ook hoor je de stemmen van o.a. Cameron Seely (Cindy-Lou Who), Rashida Jones (Donna), Kenan Thompson (Bricklebaum), Angela Lansbury (Mayor McGerkle) en Pharrell Williams (verteller). herken je ze in onderstaande trailer?

Trailer officiële ‘The grinch’

DE GRINCH draait vanaf 29 november a.s. in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 3D. Voor de premierde op 24 november hebben we 4 kaarten mogen weggeven. Ook wij waren van de partij en geven je graag een kijkje achter de schermen:

Winactie (Gesloten, video impressie hierboven)

Wil jij wel eens bij een officiële Universal Pictures film premiere aanwezig zijn? We mogen 4 kaarten weggegeven voor dit fantastische spektakel op zaterdag 24 novemeber. Je zult oog in oog komen te staan met diverse BN’ers, waaronder de stemmencast. Maar ook een rits aan BN’ers hebben zich al aangemeld en zullen over de rode, of misschien wel ‘groene‘ loper verschijnen.

DATUM: ZATERDAG 24 NOVEMBER A.S.
LOCATIE: PATHÉ ARENA
ARENA BOULEVARD 600, AMSTERDAM
PRESENTATIE: PIP PELLENS
INLOOP: 09.45 UUR

Meedoen is eenvoudig! Laat ons hieronder of op de Facebook winactie post weten dat je graag kans wilt maken en met wie je naar de premiere zou willen gaan. aanstaande woensdag maken we de winnaar bekend die met z’n viertjes over de loper mag lopen en aanwezig mag zijn bij het mega spektakel.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat!


Delen vinden we super lief