Delen vinden we super lief

Met plezier ontvingen wij de uitnodiging om de familie premiere verschrikkelijke ikke 3  te bezoeken in Amsterdam. Mijn eigen kleine minions waren aan het stuiteren toen ik ze vertelde van het ‘feest’ waar we naartoe mochten als gastblogger. Een dag later zag ik mijn eigen uitnodiging in mijn mailbox en mocht mijn eigen ‘gastblogger’ op pad sturen. Ik hoefde niet snel na te denken wie ik hier enorm blij mee kon maken en daarnaast ook hun eerlijke en ‘onafhankelijke’ mening zullen geven; Caja en haar twee kritische compagnons…. ;-D lees snel verder voor haar toffe blog;

Hej, ik ben caja en zaterdag ging ik samen met mijn zoon en een vriendje naar de familie première van Despicable Me 3 of gewoon in het Nederlands Verschrikkelijke Ikke 3. Vanaf 24 juni draait VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 in de bioscoop maar wij mochten dit weekend alvast een kijkje nemen. Dus de vrije vrijdag middag heb ik gespendeerd aan het vinden van een last minute Minion outfit want tja… je wilt wel goed voor de dag komen. Deze week dus geen voetbaltraining maar richting Pathé Arena voor de première uitnodiging van Universal Studio’s, hoera!

Beste danser

We parkeerden onze auto lekker dichtbij en toen we de hoek om kwamen, zagen we de minions ons al tegemoet komen. Op het pleintje voor de bioscoop kon je krijten, schminken, op de foto met de minions of meedoen met de warming up. Voor dit laatste kozen wij. We deden mee aan de coolste papa verkiezing en probeerde de prijzen voor beste dansers in de wacht te slepen. Helaas….

En er kon natuurlijk niets boven een ontbijt met popcorn, suikerspin en een banaan. Aan alles werd gedacht. We stonden op de eerste rij bij de presentatie van de stemmencast. Carlo Boszhard (Bratt), Jelle Stout (Niko), Pip Pellens (Margo), Enzo Knol (Clive) we hebben ze allemaal gespot!

De Film

Gru, Lucy, hun dochters Margo, Edith & Agnes beleven ook deze keer weer een nieuw avontuur samen met de populaire Minions. Balthazar Bratt (Carlo Boszhard) , een kindster uit de jaren tachtig heeft een duister plan om de wereld te veroveren. In deel 3 ontmoet Gru zijn tweelingbroer Dru en samen besluiten ze Balthazar Bratt tegen te houden. Hiervoor gaan de broers op boevenpad en stelen ze de diamant van Bratt.

The End

Volgens mijn 2 kleine filmrecensenten duurde de film echt veel te kort. Na 1,5 uur waren mijn mannen nog lang niet uitgekeken en konden ze nog volop genieten van het verhaal. De film was:

“super vet en errug lachuh”

aldus de mannen. Kortom, hij voldeed aan de verwachtingen van deze minion liefhebbers en is een echte aanrader! Terug naar de auto met een goed gevulde goodybag, jeetje ik sta er echt van te kijken hoeveel minion spullen er eigenlijk zijn! De minion vlokken ging meteen op de lunch boterham…mmh! Bedankt Marjolein dat wij met jou mee mochten en een stukje mochten vertellen over deze gezellige zaterdagochtend!

Liefs Caja

Nieuwsgierig en wil je meer over deze premiere lezen? Dit is de link naar de gastblog die ik voor Kiddowz heb geschreven  Het was een “despicable” ochtend en de film is een absolute aanrader, liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief