Delen vinden we super lief

Gisteravond vond de speciale vertoning van LITTLE plaats in Pathé Arena waarbij de presentatie werd gedaan door Soundos el Ahmadi en Aliyah Kolf. Wat was het een hilarische film! Gastblogger Denise vertelt er over:

Denise haar avontuur

Hey, alweer een tijdje geleden dat ik wat van me heb laten horen, maar zoals velen lekker bezig geweest! Vooral in de sinterklaasperiode met de “pieten op pad”. Daarna kerst, oud en nieuw en eventjes heerlijk helemaal niets. Bijkom tijd, noem ik dat…of winterdepressie…Hhmmm het is maar net hoe je het ziet.

In ieder geval ben ik ook weer mijn winterholletje uitgeklommen en weer aan het tuinieren geslagen, aan het schminken gegaan en heb weer veel leuke klusjes in het vooruitschiet. Onder andere pampus proeft komt er weer aan… en zo nog veel meer feestjes, maar eerst nog tijd voor ontspanning.

Little‘ feestelijk in premiere

Woensdag avond 10 april, 2019 is het dan zover, een bioscoop avond waarbij we aanwezig waren bij de premiere van ‘Little‘ van Universel pictures. Alles was goed geregeld, waaronder oppas voor de kids, want papa gaat natuurlijk Ajax-Juventus kijken die in het stadion naast Pathé Arena plaats vond

Er ging bij mij natuurlijk totaal geen kwartje vallen dat het dan wellicht druk zou kunnen zijn rondom de Pathé Arena. Dat besef kwam rond 17.00 uur omdat het om me heen begon te gonzen van… “vanavond de wedstrijd blablabla”‘oeps!’

Bij de Johan Cruyf Arena aangekomen was het inderdaad een drukte van jawelste met overal auto’s gevuld met mannen. vrolijk uitgedost in rood met wit. Gelukkig waren wij nog net op tijd in de P6. Voordat de film ging beginnen.

Showtime

In Pathé aangekomen werden we vriendelijk opgewacht en mochten we doorlopen naar boven waar een heel team op ons stond te wachten met een drankje en popcorn.

De presentatie begon met Soundos el Ahmadi en Aliyah Kolf., waarvan Soundos erg veel zelfspot had, super hilarisch! Ze “moest” zeggen dat er 4 trailers voorbij zouden komen, en wenste ons heel veel kijkplezier! Maar ook dat er een leuke actie is “een challenge” met een foto van jezelf te plaatsen toen je 13 jaar was! We moeten dus even in het archief duiken en doen zeker mee met de #13yearschallenge

Onze ervaring

Wat hebben we genoten van deze film! Ik was bang dat het een beetje afgezaagd zou zijn, omdat er meerdere van deze films zijn. Maar er zitten zoveel leuke, hilarische stukjes in! Uiteraard houden we het plot voor ons.

De verhaal lijn is in ieder geval een succesvolle zakenvrouw die niet heel erg aardig is. Ze is zo gevormd door haar jeugd, die ze herbeleeft met de opgedane kennis en ervaring. Dit maakt de film sterk en komisch!

Het verhaal LITTLE

LITTLE is een hilarische comedy waarin de keiharde zakenvrouw Jordan Sanders ineens wakker wordt in haar dure penthouse als 13-jarige tiener. En dat net voordat ze een belangrijke presentatie moet geven. Jordans assistente April s de enige die weet dat deze opstandige tiener in werkelijkheid de persoon is die haar dagelijks het leven zuur maakt. Het is spannend of de jonge Jordan de deal kan sluiten om het bedrijf te redden?

little premiere

Crew LITTLE

De film LITTLE komt uit de koker van producenten Will Packer (Girls Trip, de Ride Along-films, Night School, No Good Deed en Think Like a Man), James Lopez en Kenya Barris (Girls Trip, Black-ish). LITTLE is geregisseerd door Tina Gordon (scenariste van Drumline) met een verhaal van Tracy Oliver (Girls Trip) en een scenario van hen samen, gebaseerd op een idee van tieneractrice Marsai Martin.

LITTLE draait nu in de bioscoop.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram   Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief