Delen vinden we super lief

JOHNNY ENGLISHIn het Pathé Tuschinski te Amsterdam was de feestelijke Nederlandse première van JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN. De rode loper werd uitgerold en de pers stond klaar. Het publiek kwam massaal op deze 3e editie af, geheel in Engelse stijl. Met mijn vader, zus Jacqueline en zoontje Olivier gingen we geheel in stijl op pad.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

When the world is under threat we need the best. 🎬🍿 #JohnnyEnglishNL 🔫 Met paps, zuslief en m’n kleine special agent naar de première . #johnnyenglishnl #johnnyenglish

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Het verhaal JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN

Het is alweer de derde editie van JOHNNY ENGLISH filmreeks met deze keer de titel STRIKES AGAIN. Ook deze keer wordt Rowan Atkinson als de populaire geheim agent ingezet. Dit nieuwe avontuur begint wanneer na een cyber-aanval de identiteitsgegevens van alle geheim agenten in Groot Brittannië op straat komen te liggen.

Johnny english

Hierdoor moet er gezocht worden naar een voormalig spion die niet bekend is bij de hacker. Johnny English is de laatste hoop van de Britse geheime dienst en wordt ingeschakeld om de meesterhacker achter deze aanval te vinden. Een leuke verhaallijn met geinige wendingen.

  • Onderbroeken lol

Met behulp van de moderne technologie weet hij zijn missie met succes te volbrengen. Het zijn tenenkrommende, hilarische en grappige scenes waar je soms echt stijl van achter over slaat. We keken elkaar tijdens de film echt aan van “oh boy, oh boy…” Mijn vader grinnikte de hele film door en Olivier keek ook zijn ogen uit. hij vond het maar wat spannend om mee te zijn!

Trailer JOHNNY ENGLISH

Het was een fantastische avond waar we omringd werden door vele Bn’ers. Altijd leuk om ze te spotten.  Maan, Anna-Alicia Sklias, Mascha Feoktistova, Luis Tavares, Amanda Balk, Alwin Burke, Jermaine Fleur en vele anderen waren aanwezig in het Pathé Tuschinski dat ze geheel in UK stijl hebben omgetoverd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Heading home the Classy way 🎈1/10 Met paps, kind of a Mr Bean Lookalike 😊, m’n matching zussie & de kleine secret agent gingen we vanavond op pad 🇬🇧 De film was weer te idioot voor woorden, geniaal verzonnen en bracht vele hilarische momenten Dank @universal_nl voor de fantastisch, verzorgde avond op een bijzondere plek De ballon was te gek gaaf, die helaas niet in de taxi paste… dus gingen we op een alternatieve manier naar huis 🎈🎈🎈 #johnnyenglishnl 🎬#johnnyenglishstrikesagain 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Cast

De cast bestaat verder uit o.a. Ben Miller (Paddington 2), Olga Kurylenko (Quantum of Solace, Oblivion), Jake Lacy (Carol, Rampage) en Emma Thompson (Beauty and the Beast, Bridget Jones’s Baby, Love Actually).

JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN draait vanaf 20 september in de bioscoop. En is een aanrader als je van zijn humor houdt! JOHNNY ENGLISH

 

 

 

 

 

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube  Instagram We vinden het superleuk als
een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief