Delen vinden we super lief

My Little Pony Zingende Rainbow DashHet lieve, leuke speelgoed ‘My Little Pony’ kent natuurlijk iedereen! En vanaf dit najaar kan je zelfs interactief met superster ‘Rainbow Dash’ meezingen met haar favoriete liedjes. Ik heb het alvast uitgeprobeerd en kan het ‘zingen gedeelte’ beter aan mijn dochter overlaten.

Mijn dochter Yvette (4) zal als geen ander haar zangtalent samen met ‘Rainbow Dash’ ten gehore brengen en de show stelen. En dat allemaal met de Nederlandse My Little Pony liedjes.

Zingende Rainbow Dash

Rainbow Dash’ weet als geen ander hoe je er als superster uit met zien. Ze heeft alles in huis om het te maken. We schreven al eerder dat er veel tof interactief speelgoed op de markt is verschenen en daar is deze leuke pony eentje van. De zingende rainbowdash is toch wel een van onze favorieten. Misschien ook wel omdat ik als klein meisje zelf zo’n ontzettende My Little Pony fan was! Een beetje bevooroordeeld ben ik dus wel.

Instagram

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy Monday! 🌈 Rainbow Dash weet wat er nodig is om helemaal geweldig te zijn, vooral tijdens het zingen! Niet dat ik kan zingen, maar who cares? Met mijn leuke zingende Rainbow Dash-pony wordt de wereld echt een stukje kleurrijker en vrolijker Loveit!! Als je op haar Cutie Mark drukt zingt ze “Time to Be Awesome” het bekende nummer van My Little Pony: The Movie En ook het titellied van de tv-serie My Little Pony: Friendship is Magic ✨en nog drie andere liedjes! Supercute! Met de inbegrepen songtekst kun je samen met Rainbow Dash de sterren van de hemel zingen!

Ik houd ‘m zelf hoor, deze pony is te leuk!!! Ook zegt ze 15 zinnetjes uit de serie en ziet ze er geweldig uit met haar karakteristieke regenbooghaar. Tof speelgoed! En of je nu naar haar zingen luistert, met haar meezingt of alleen het liedje brengt, de zingende Rainbow Dash-figuur brengt de vriendschapsmagie in al haar liedjes. Laat de week maar beginnen✨🌈⚡️ Aanrader als je thuis een @mylittleponybenelux fan hebt zitten! . . . . . #rainbowdash #mylittlepony

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Op tourneeMy little pony de film premiere

Deze schattige pony is klaar voor haar grote tournee en met haar stoere microfoon kun je haar horen zingen! Als je op haar Cutie Mark drukt, luister je naar liedjes uit de enige echte My Little Pony bioscoopfilm of de tune van de tv-serie.

Daar kunnen ze uit volle borst op meezingen! Met het bijgeleverde boekje heb je de songteksten bij de hand. Handig als je de teksten zelf niet kent, maar daar heeft mijn dochter geen hulp bij nodig! My Little Pony Zingende Rainbow Dash

My little pony interactief speelgoed

Happy girl met haar rainbow dash

Rainbow Dash heeft ook 15 verschillende coole uitspraken en je ziet hoe ze haar regenboog manen schudt. Haar zonnebril kan ze heel mondain in haar haren schuiven, als een echte wereldster! Schattig speelgoed waar elke meid heel gelukkig van wordt! Die staat ongetwijfeld hoog op het verlanglijstje.

Mijn dochter was er tijdens het Hasbro Persevent helemaal weg van en ik heb het bovenaan haar verlanglijstje gezet!

“Maak je mooi, kam de prachtige lokken van ‘Rainbow Dash en sing along!”

Video

Leeftijd: 3+ | Consumentenrichtprijs: € 34,99 Beschikbaar: 22 oktober 2018

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief