Delen vinden we super lief

Het oer Nederlandse merk lief! lifestyle bestaat allang niet meer alleen uit babykleertjes. Lief! is veel meer dan kleertjes alleen. Het is er voor overal en iedereen. Oké ik denk niet dat mijn man er zou gaan shoppen. De rest van het gezin kan lekker los gaan op de nieuwe collectie.

Holland over de grens

Lief! lifestyle staat al sinds de oprichting garant voor vrolijke kleuren. Ik kende het merk zelf vooral door de teksten ‘Lief’ en ‘Stoer’. Zo schattig om een klein jongetje te zien in een gekleurd t-shirt waar de tekst ‘Stoer’ vanaf knalt. Ondertussen is het de grens over gegaan. Bij onze Oosterburen ligt de collectie al in verschillende winkels. In Berlijn is een conceptstore geopend. Het merk wil naast Nederland en Duitsland internationaal nog verder uitbreiden. Voor je het weet kom je dit Hollandse merk overal tegen.

Uit de hand gelopen hobby

Het is allemaal begonnen met schattige rompertjes met de bekende teksten ‘Stoer’ en ‘Lief’. Je kan wel spreken van een uit de hand gelopen hobby. De rompertjes werden een groot succes. Het merk werd een lifestyleconcept. Het bestond niet meer alleen uit rompertjes maar breidde zich uit tot in de huiskamer en daarbuiten.

Op eigen benen staan

Mokken, fotoalbums, fietsen en tuindecoratie waren allemaal nieuwe lief! producten. Een kleine vier jaar geleden maakte het merk een doorstart om vanuit de nieuwe Duitse eigenaar een nieuw leven aan te gaan. De oprichters zijn altijd betrokken gebleven bij hun merk. Ze hebben hun “kindje” groot gebracht. Eind vorig jaar vonden ze het tijd voor het merk om op eigen benen te staan. Zij gaan weer nieuwe avonturen aan. Maar lief! lifestyle blijft bestaan zoals we het kennen.

Lief! voor het hele gezin

Nog steeds staat lief! lifestyle voor kleur, kids en de hele familie. Wil je slapen onder een lief! dekbed, een lief! lamp aan het plafond en een gezellig lief! behangetje aan de muur? Dat kan allemaal.

Gegarandeerd dat je hiermee je kamer omtovert in een waar kinderparadijsje vol kleur en vrolijkheid. Nieuw is lief! food. Lekkere en verantwoorde voedingsproducten die gewoon in de supermarkt te verkrijgen zijn. Ze zijn volop in ontwikkeling dus hou het goed in de gaten. Er volgen waarschijnlijk heel wat nieuwe food producten.

Beestenboel in een heel lief designtje

Nieuw was voor mij dat ze ook alles in huis hebben voor onze trouwe viervoeter. Dus heb je een hond met stijl? Dan kan je hier je hart op. Je hebt keuze uit vele hondenshampoos zodat ze niet alleen mooi voor de dag komen maar ook heerlijk ruiken. Nog leuker zijn de kussens, huisjes, riempjes en speeltjes helemaal in de herkenbare lief! stijl. Wij hebben geen hond maar gelukkig is er ook gedacht aan de huiskat. Onze kat Don kan ook naar hartenlust ‘shoppen’ voor een bijzondere krabpaal, mand of speelgoed.

Nieuwe collectie van Lief!

Het is en blijft lekker Hollands. Al is het alleen al door een molentje of een paar klompen wat zo nu en dan is terug te zien op de website of op het label. Lief! is kleur, vrolijkheid en de jonge familie. Het aanbod is groot waardoor je maximaal kunt combineren.

De kleding collectie kan je onder andere vinden op de website van Wehkamp. Ik heb naast het eerste boxpakje ook alvast een heel schattig Lief pakje in huis voor ons kleine meisje. Nog een paar maandjes groeien dan past ze in haar eerste super schattige pakje van dit mooie merk.


Liefs Aileen

aileen testen zwanger

Hey, ik ben Aileen, gelukkig getrouwd met Martijn en woonachtig in het altijd gezellige Brabant. Samen zijn wij ouders van Amelie en Eloise. Naast mijn deeltijdbaan vind ik het heerlijk om op onderzoek te gaan en ben ik dol op muziek, theater, feestjes, rennen en fietsen. Genieten van het leven staat bij ons op nummer één en dat doen we dus ook graag!Delen vinden we super lief