Delen vinden we super lief

Bij ons is september altijd weer even landen na een heerlijke vakantietijd. Herkenbaar? Allemaal weer terug in een ritme en back to school & back to work! Wij zijn een druk, actief gezin en ook veel onderweg. Goede multifunctionele (rug)tassen zijn dan ook erg belangrijk. Dus voor ons dit jaar back to school & work met Case Logic rugzak en laptopsleeves. Het gekende merk uit de jaren 80 biedt al jaren oplossingen voor mensen die een levendig leven leiden.

Geen Case Logic rugzak poespas

Ik weet nog goed toen ik zelf op de middelbare school zat. Jeetje wat liep je af en toe krom van de pijn in je rug met al die boeken in de tas. En tegenwoordig moeten ze vaak nog een laptop meenemen ook. Wat fijn dat Case Logic voor beide een oplossing kon bieden in de vorm van meerdere prachtige rugtassen. Ik was gelijk verliefd, nu de kids nog, vooral de oudste twee, want tja tieners….. Maar ook zij gaven hun goedkeuring!

Geen poespas was in hun ogen vooral belangrijk met een simpel, praktisch en een mooi design. Moeders ook gelukkig want deze tassen zijn niet alleen heel mooi, maar bieden ook stevigheid, zowel voor de rug van mijn kids, als voor de laptop.

Life, simplified

Onze oudste dochter is topsporter en begint en eindigt haar dag met sporten. Hoe fijn is het dat zowel haar schoolspullen als haar sportspullen in één tas passen. En alles in een apart vak zodat je niet opeens je sportsok tevoorschijn tovert als je je laptop wil pakken. Geen gedoe meer met twee tassen, hoe bedoel je #SportSimplified! Nou voor onze dochter zeker.

Rugtas & sleeve in één

Mijn dochter koos voor de Case logic LAPTOP BACKPACK. Bij het ontwerp van deze Case Logic rugzak is echt overal aan gedacht. Een goede bescherming voor de laptop, een speciaal vakje met pluche voering voor je smartphone en een dikke foamvoering zorgt voor bescherming van de schouderbladen en onderrug. Ook heeft deze tas een ontwerp dat makkelijk in bagagerekken past, wel zo handig als ze weer eens voor een wedstrijd naar het buitenland moet. #TravelSimplified

Onze zoon zat heel erg te twijfelen. Hij wilde eerst gaan voor het nieuwste model, de Case Logic Jaunt Backpack. Deze is in meer kleuren verkrijgbaar en heeft een wat sportievere uitstraling.

En na lang twijfelen heeft ook hij voor dezelfde rugzak als zijn zus gekozen. Alles past in deze rugtas, boeken, laptop, gymkleding, kortom #SchoolSimplified.

Ook de jongste mag de blits maken met haar Case Logic rugtas. Deze gebruikt zij vooral voor het sporten en is bedrukt. Superfijn dat Case Logic haar team wilde sponsoren. Meer over dit soort mogelijkheden kan je lezen in dit blog.

Mommy treat

Herken je dat, je investeert in je kinderen maar vergeet jezelf dan een beetje. Nou deze keer besloot ik van niet! De Propel Backpack is voor mij echt ‘Life,Simplified’. Als ambitieuze zzp-er biedt deze rugzak alles waardoor mijn leven vereenvoudigd wordt. Deze backpack is inmiddels een soort mobiel kantoor geworden. Voor mijn laptop heb ik gelijk maar een mooie sleeve uitgekozen bij Case Logic.

Tegenwoordig is die laptop zo belangrijk geworden, ik zou niet meer zonder kunnen. Dus wat extra bescherming is zeker geen overbodige luxe. En zeg nou zelf, deze sleeve ziet er erg chic uit. En hoe meer ik om me heen kijk, hoe meer mensen ik zie die ook voor de prachtige sleeves van Case Logic hebben gekozen, ik begrijp nu wel waarom.

Tot slot

Case Logic is voor ons energieke drukke gezin de oplossing. We zijn veel onderweg, houden van een actief leven, mooie producten, nieuwe uitdagingen en nu dus zeker ook van Case Logic!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |YoutubeInstagram | Pinterest We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaatDelen vinden we super lief