Delen vinden we super lief

Met Yono and the Celestial Elephants maken de kids zich op voor een groots avontuur met de Nintendo Switch. En niet alleen de kids, ook papa is inmiddels een tikkeltje verknocht aan dit leuke, lieve spel. Deze game kunnen ze voor het eerst zelf spelen met hier en daar een aanwijzing van papa. Vaak moet er iets gelezen worden en mijn 6-jarig jochie is nog niet zo heel ver in groep 3. Tijdens het spelen hebben ze grootste lol, we vertellen er met plezier meer over.

Yono het olifantje

Eens in de 1000 jaar wordt er een Olifant geboren met de bijzondere taak om de wereld te beschermen en nu is dat Yono, een jonge, dappere en lieve Olifant. Tijdens het spelen komt hij terecht in een wereld met vreemde wezens waarin hij moet te zien overleven…uiteraard met jouw hulp!

Yono’s wereld bestaat uit geheimen waar je uitdagende puzzels probeert te ontrafelen. In het ene level is het eenvoudiger dan in het andere level. Ook leuk om te spelen met kids die hele verrassende oplossingen vinden als je er zelf niet uit komt!

Yono and the Celestial Elephants is een leuk avontuur voor jong en ouder, met zorgvuldig ontworpen puzzels en schatten. Ook kun je je in het volgende level in een geweldig gevecht bevinden, of zelfs in een wereld vol mensen. Als een jong en vrolijk olifantje ren je rond met als taak om een wereld te redden die hij nog nooit eerder gezien heeft. Vooral het treintje vonden we grappig en om de rijke geschiedenis van een koninkrijk te ontdekken waar mensen, zombies en robots naast elkaar leven. Ook moesten de kids heel hard lachen toen papa de kippen steeds in het water gooide! Dit spel is favoriet! Al liet papa er nog wel bij zitten om delen voor te lezen, maar dat doet hij met plezier!

Kenmerken Yono

  • Volledig Nederlandstalige schermtekst en ondertiteling tijdens het spelen
  • Kleurrijke avonturen spel boordevol uitdagende puzzels dat vormgegeven wordt met een meeslepend verhaal
  • Met je olifanten slurf en olifanten lichaam los je puzzels op en ontdek je geheimen
  • Elke level heeft dorpjes gevuld met interessante personages en winkels waar je opdrachten moet uitvoeren.
  • Als Yono bezoek je donkere bossen en diepe kerkers om schatten en upgrades te vinden. Het is keer op keer een vrolijk avontuur.

Video Yono

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief